Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.991
Καλημέρα μωράκι!!!!!
Καλημέρα hottie !
Καλημέρα μωράκι!!!!!
Καλημέρα hottie !
Άρρωστη κάβλα είσαι!Την καλημέρα μου,και μια όμορφη Κυριακή για όλους!
Αχ εσυ όμορφε μου...καλημέρα!Άρρωστη κάβλα είσαι!
Βγαίνει από μέσα σου το Πειραιώτικο μωρή καύλα!!!Και στο άλλο αντικείμενο εργασίας μου κάνω δώρα κι ανταποδίδω..ένα νταραβερι η ζωή μας όλη.. με τα πάνω και τα κάτω..
Σας καληνυχτω εδω ,αύριο επιφύλασσομαι να βάλω τσοντα φρέσκια!!
Το πασαλιμανιώτικοΒγαίνει από μέσα σου το Πειραιώτικο μωρή καύλα!!!
Το γονίδιο απο τον μπαμπά τον Πειραιωτη είναι έντονο..εντωμεταξύ τι να κλ@σει η Αθήνα μπροστά στον Πειραιά, εξω καρδιά όλοι οι ορίτζιναλ Πειραιώτες,και υπάρχουν οι γειτονιές ακόμα( με την έννοια ότι γνωρίζονται οι άνθρωποι μεταξύ τους)Βγαίνει από μέσα σου το Πειραιώτικο μωρή καύλα!!!
Καλλίπολη μεριά ..το Κολωνάκι του Πειραιά!Το πασαλιμανιώτικο
Έτσι μπράβο κουκλι...αν έπαιζα στα κόκκινα φανάρια, θα ήμουν η σνομπ τσατσά του μπουρδελου ,με ολίγον βρετανικό αέρα(δικό μου το σενάριο αυτό χαχαχαχαχα!!)Καλησπέρα υπέρτατη γυναίκα . Κάθε περιοχή έχει και τα καλά της, αλλά για τέτοια μουναρα και κύρια, σίγουρα θα υπάρχει συνδυασμός περιοχών . Και του σαλονιού και του λιμανιού
...σ αγαπώ, και το ξέρεις...Τι σνομπ τσατσά βρε σουπιά ? Εσύ θα έτρεχες να προλάβεις μόνη σου όλο τον στόλο!!!! Αχ και να 'μουν ναυτικός στην ταινία και να έτρεχες καταπάνω μου!!!! Τα φιλιά μου από Λήμνο αγάπη
Ερεθιστικά ανώμαλη ταινία ενός πούστη.Εχω δει το
'120 μερες στα Σόδομα '
Αδερφέ, σόρρυ κιόλας αλλά μήπως η άλλη κοπέλα παρεξηγηθεί που θα την απατήσεις με τη Jo ;;;Καλησπέρα και από εμένα. Πραγματικά από χθες που είδα κατά τύχη το προφίλ σου, έχω εντυπωσιαστεί. Όλοι σου οι "φίλοι"/ πελάτες είναι τρελαμενοι μαζι σου και θεωρώ δικαίως. Έχω ελάχιστη εμπειρία στο χώρο. Και όταν έρχομαι Αθήνα συναντώ μόνο μια κοπέλα του χωρου. Θεωρούσα ότι θα είμαι "πιστός" σε αυτή... Αλλά τώρα που είδα σχεδόν όλο το νήμα σου, θέλω να την κάνω την απιστία. Όταν έρθω Αθήνα θα επιδιώξω να σε συναντήσω και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Πραγματικά έκπληκτος από αυτά που διαβάζω και νομίζω θα γίνω θαυμαστής σου
Αχ Κώστα Κώστα...Καλησπέρα και από εμένα. Πραγματικά από χθες που είδα κατά τύχη το προφίλ σου, έχω εντυπωσιαστεί. Όλοι σου οι "φίλοι"/ πελάτες είναι τρελαμενοι μαζι σου και θεωρώ δικαίως. Έχω ελάχιστη εμπειρία στο χώρο. Και όταν έρχομαι Αθήνα συναντώ μόνο μια κοπέλα του χωρου. Θεωρούσα ότι θα είμαι "πιστός" σε αυτή... Αλλά τώρα που είδα σχεδόν όλο το νήμα σου, θέλω να την κάνω την απιστία. Όταν έρθω Αθήνα θα επιδιώξω να σε συναντήσω και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Πραγματικά έκπληκτος από αυτά που διαβάζω και νομίζω θα γίνω θαυμαστής σου
Δεν νομίζω να ερεθίστηκε κανείς άνω των 15 ετών όταν την είδε!Ερεθιστικά ανώμαλη ταινία ενός πούστη.
Εγώ τύπε!Δεν νομίζω να ερεθίστηκε κανείς άνω των 15 ετών όταν την είδε!
Καλε μου,κατ αρχας σ ευχαριστώ για οτι έγραψες, θεωρώ ειτε απο την πλευρά του πελάτη ειτε απο την πλευρά της εργαζόμενης, η σταθερότητα για πολλούς ειναι σημαντική (έχω σταθερούς απο το 2016 φαντάσου!!)Καλησπέρα και από εμένα. Πραγματικά από χθες που είδα κατά τύχη το προφίλ σου, έχω εντυπωσιαστεί. Όλοι σου οι "φίλοι"/ πελάτες είναι τρελαμενοι μαζι σου και θεωρώ δικαίως. Έχω ελάχιστη εμπειρία στο χώρο. Και όταν έρχομαι Αθήνα συναντώ μόνο μια κοπέλα του χωρου. Θεωρούσα ότι θα είμαι "πιστός" σε αυτή... Αλλά τώρα που είδα σχεδόν όλο το νήμα σου, θέλω να την κάνω την απιστία. Όταν έρθω Αθήνα θα επιδιώξω να σε συναντήσω και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Πραγματικά έκπληκτος από αυτά που διαβάζω και νομίζω θα γίνω θαυμαστής σου