Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.005
Τι κάνεις αγόρι όμορφο;;!!Πατουσαρες για τρελό γλείψιμο....
Τι κάνεις αγόρι όμορφο;;!!Πατουσαρες για τρελό γλείψιμο....
Νομιζω οτι ειναι μικρουλα η πουτσα του....Η τσοντα που έταξα νωρίτερα οτι θα βαλω και με ήχο..,επιτέλους!
Καθόλου..μεσαία προς μεγάλη.. επεσες εντελώς έξω..Δεν έχεις καλή κρίση στις πουτσες χαχαχχαχχαχαχα!!Νομιζω οτι ειναι μικρουλα η πουτσα του....
Εν δεν ειναι και η καλύτερη αναλυση το βιντεο.....Καθόλου..μεσαία προς μεγάλη.. επεσες εντελώς έξω..Δεν έχεις καλή κρίση στις πουτσες χαχαχχαχχαχαχα!!
Οκ την αλλη φορά θα ανεβάσω με αραπη και πουτσα 25εκ να το ευχαριστήθεις το βίντεο boy..Εν δεν ειναι και η καλύτερη αναλυση το βιντεο.....
Διακοπαρω κάβλα μουΤι κάνεις αγόρι όμορφο;;!!
Μπράβο ματια μου!!Έτσι,να μαυρίσει η κορμάρα σου!Διακοπαρω κάβλα μου
Χαχαχαχα πάντα με την ατάκα είσαι! Κι εσυ να περνάς καλά!Μπράβο ματια μου!!Έτσι,να μαυρίσει η κορμάρα σου!
..έχω άποψη για την κορμάρα σου εφόσον σ εχω δει 2 φορές..!Χαχαχαχα πάντα με την ατάκα είσαι! Κι εσυ να περνάς καλά!
Εχεις τετοιο βιντεο????Οκ την αλλη φορά θα ανεβάσω με αραπη και πουτσα 25εκ να το ευχαριστήθεις το βίντεο boy..
Καλημέρα γλυκό μου αγόρι,με χαρά να σε δω και σένα!Α ρε Τζο κουκλαρα. Πρώτη επιλογή μόλις έρθω Αθήνα! Καλή σου μέρα αστέρι μου
Καλησπέρα ομορφιά μας. Καύλα είσαι με αυτά... Και χωρίς αυτά εννοείταιΚαλημέρα,σήμερα θα δω 2 κυρίους (σταθερούς μου χρόνια)αρα θα κάνω κάποια λίγα -επιλεκτικά ραντεβού.
Καλημέρα λατρεία..το ξέρω ότι με προτιμάς οπως και να ειμαι!!!Καλησπέρα ομορφιά μας. Καύλα είσαι με αυτά... Και χωρίς αυτά εννοείται
...και τριτο ατομο να τραβαει!?!? Ευχαριστηθηκες παρτουζιτσα κυρια μου!!!Η τσοντα που έταξα νωρίτερα οτι θα βαλω και με ήχο..,επιτέλους!
Ρε μωρο,σπίρτο εισαι!!Ηταν σούπερ όντος η φάση ολη ,καυλα τ αγόρια!...και τριτο ατομο να τραβαει!?!? Ευχαριστηθηκες παρτουζιτσα κυρια μου!!!
...θα το τραβηξουμε ομως μονοι μας και μονοπλανο, γιατι την πολυκοσμια δεν την γουσταρωΡε μωρο,σπίρτο εισαι!!Ηταν σούπερ όντος η φάση ολη ,καυλα τ αγόρια!
Να σου πω ,θα σε χρειαστώ την επόμενη φορά που θα είσαι Αθήνα να τραβήξω τσοντα που έταξα σε κάποιον,γι αραπη του είπα αλλα κι εσύ μια χαρά με καλύπτεις χαχαχαχαχα!!!