Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.520
....ξέρεις εσύ ..ολα μέσα στόμα...!ετσι ολα στο στοματακι σου !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
....στο φουλ...!Χορτασες καθισιο.
....ξέρεις εσύ ..ολα μέσα στόμα...!ετσι ολα στο στοματακι σου !!!
....στο φουλ...!Χορτασες καθισιο.
ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΛΕΜΕ!!!!!καλησπέρα jo!ευχομαι να καταφερω καποια στιγμη να τα πουμε απο κοντα!!!!!Καλημερούδια!
....με χαρά να σε δω όταν τα καταφέρουμεΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΛΕΜΕ!!!!!καλησπέρα jo!ευχομαι να καταφερω καποια στιγμη να τα πουμε απο κοντα!!!!!
.. και όχι μόνο κεφάλια..Καφάλια μέσα σε αυτά τα βυζάκια;;; Πολύ ευχαρίστως!!
Αφροδίσιο μου κορμάκι!!!Άραγε...τι γλύφω εδω..
(Βιντεοσκοπει ο 3ος της παρέας.. )
Κουκλάκι μου,ολα καλα?!Αφροδίσιο μου κορμάκι!!!
Μια χαρά μωράκι μου τα γνωστάΚουκλάκι μου,ολα καλα?!
Ολα καλα, περαν μιας μικρής κούρασης,λογικο όταν η μερα είναι φουλ απο δουλειές!Μια χαρά μωράκι μου τα γνωστά
Εσύ πως είσαι?
Να είσαι πάντα καλά να απολαμβάνεις τις μέρες σου!Ολα καλα, περαν μιας μικρής κούρασης,λογικο όταν η μερα είναι φουλ απο δουλειές!
Να είσαι γερή πάνταΟλα καλα, περαν μιας μικρής κούρασης,λογικο όταν η μερα είναι φουλ απο δουλειές!
Ευχαριστώ πολύ ...δόξα το Θεό απο υγεία και αντοχές εχω στο φουλ!!!!Να είσαι γερή πάντα
Σ ευχαριστώ...μου αρέσει το σεξ πολύ ρε αγορι..δινω το 100% της καυλας μου ,αρκεί ο εκάστοτε κύριος να έχει κάποια στοιχεία που θεωρώ ότι μου ταιριάζουν και δεν μιλω για εμφάνιση,αλλα για συμπεριφορά (περαν υγείας & καθαριότητας που δεν διαπραγματευομαι!)Sex machine η κοπέλα
ΚαβλΑ Τζοάνα
Τυχερός ο συναγωνιστής....Άραγε...τι γλύφω εδω..
(Βιντεοσκοπει ο 3ος της παρέας.. )
...όταν ο εκάστοτε κύριος,εχει κωλαρακι στην πένα και γουστάρει φυσικά γλύψιμο...τον κάνω μουσκεμα με γλώσσα μου..κάποιες φορές καυλώνω τοσο πολύ την ωρα που το κάνω, που παίζω παράλληλα το μουνάκι μου..!!Τυχερός ο συναγωνιστής....
Καλημέρες στην γυναικάρα μας!!!!Καλημέρα με καυλες..!
Μόλις γύρισα απο δερματολόγο_αισθητικό (να κοιτάξουμε και το προσωπάκι να είναι φρέσκο..αλλα σήμερα δεν θα τ ακουμπάτε πολυ ..)
Διαθέσιμη σε καμία ώρα περίπου
Καλημέρα ομορφο αγορι μου!!Καλημέρες στην γυναικάρα μας!!!!