gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.639
- Πόντοι
- 4.696
χαχαχαχχαχ σε λατρευω !!!!!!...και καμιά 50 αρια μεσα εξω κωλαρακι..γι αρχή..και συνεχίζουμε..
χαχαχαχχαχ σε λατρευω !!!!!!...και καμιά 50 αρια μεσα εξω κωλαρακι..γι αρχή..και συνεχίζουμε..
...γιατί εγω τι κάνω..χαχαχαχχαχ σε λατρευω !!!!!!
με μεγαλη μου χαρα να σε τιμωρησω χαχαχαχ...γιατί εγω τι κάνω..
Κανόνισε την τιμωρία μου...τις προηγούμενες 3 φορές δεν την εμπεδώσα..θέλω κι αλλο
Βρε ακόμα δεν μπήκες,νεουδι ,ονειρεύεσαι σκληρό πυρηνικες φάσεις;!!Αν πρόκειται για spanking μέσα κι εγώ!
Βρε ακόμα δεν μπήκες,νεουδι ,ονειρεύεσαι σκληρό πυρηνικες φάσεις;!!
Είσαι άτακτος εσυ..σ έκοψα με το καλημέρα χαχαχαχα!!
Έλα κόψε και εμένα Τριανταφυλλένια μουυυυυΒρε ακόμα δεν μπήκες,νεουδι ,ονειρεύεσαι σκληρό πυρηνικες φάσεις;!!
Ε μα..νιάτα παιδι μου, τι να τα κάνεις..γι αυτό εγώ τα τιμωρω όταν μου έρχονται χεχεχεχε!!Τι σου είναι αυτοί οι νέοι.
Όλο αταξίες είναι ... και τα θέλουν όλα ...
Καλησπέρα αδυναμία μου..Έλα κόψε και εμένα Τριανταφυλλένια μουυυυυ
Καλησπέρα απο τα κρύα ποτάμια του βορρά!
ΑΧ ΕΣΥ!Ε μα..νιάτα παιδι μου, τι να τα κάνεις..γι αυτό εγώ τα τιμωρω όταν μου έρχονται χεχεχεχε!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα αδυναμία μου..
Ελα να σε ζεστάνω..
Όπου γουστάρεις.. Παιχνίδι είπαμε πως είμαι...στο κωλαράκι μου baby..?
....τότε πάρε την όμορφη πούτσα σου, κι ελα να παίξουμε...Όπου γουστάρεις.. Παιχνίδι είπαμε πως είμαι
Να πάρω και μπαταρίες ή θα μου τις φορτίσεις εσύ;....τότε πάρε την όμορφη πούτσα σου, κι ελα να παίξουμε...
..άστο πάνω μου..θα στον κανω τούρμπο ..χαχαχα!!Να πάρω και μπαταρίες ή θα μου τις φορτίσεις εσύ;
Καμία αμφιβολία.. Πιπα για σεμινάριο η Jo..άστο πάνω μου..θα στον κανω τούρμπο ..χαχαχα!!
Βρε ακόμα δεν μπήκες,νεουδι ,ονειρεύεσαι σκληρό πυρηνικες φάσεις;!!
Είπαμε νέος στην παρέα βρε παιδιά, μακάρι να ήμουν νέος και στην ηλικία αλλά δυστυχώς δεν...Τι σου είναι αυτοί οι νέοι.
Όλο αταξίες είναι ... και τα θέλουν όλα ...
.....ε τότε ελα να μου δώσεις τις φαπιτσες γι αρχή, και μετα συζητάμε για τα σκληρά παιχνίδια..Είπαμε νέος στην παρέα βρε παιδιά, μακάρι να ήμουν νέος και στην ηλικία αλλά δυστυχώς δεν...
Εξάλλου για μερικές φαπίτσες στα κωλομέρια μιλάω, τι σκληροπυρηνικές φάσεις;;;
Φαντάζομαι πως μερικά χαστουκάκια στον κώλο... Θα τα καταφέρω!!!!
....ειναι η αδυναμία μου η πιπα,το ξέρεις ...Καμία αμφιβολία.. Πιπα για σεμινάριο η Jo
Μόλις πληρωθώ την επόμενη σύνταξη, αν φυσικά με εγκρίνεις ως νέο μέλος, θα κάνουμε συνάντηση. Την καλημέρα μουΚαλημερουδια!
Σύνταξη...;!Εγω νόμιζα ότι δινεις πανελλήνιες..!!χαχαχαχαχαχαχα!!Μόλις πληρωθώ την επόμενη σύνταξη, αν φυσικά με εγκρίνεις ως νέο μέλος, θα κάνουμε συνάντηση. Την καλημέρα μου