Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.622
- Πόντοι
- 29.667
Θέλω και κατσίκες...Χρυσο τον εκανα, 30 γιδες του εταξα, δε λεει να με κανει φιλο του.
Θέλω και κατσίκες...Χρυσο τον εκανα, 30 γιδες του εταξα, δε λεει να με κανει φιλο του.
Τουλάχιστον είναι καλό παιδί αυτός που σου έκανε την πρόταση;;;
Αν όχι θα τον στείλω να κάνει παρέα με τον μπαρόκ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό το μπλουζάκι τι το ήθελες.
Είπαμε ότι είμαι μέγας βυζολαγνος. Δείξε βυζάκια!!!
Καλώς σε βρήκα ματιά μου!!!Καλημέρα!!!?
παιχτη να ξερεις ραντεβου δεν κανω το εκοψα μεγαλωσα παρε την τζο ...κανα αλλο μυνημα δεν μπορουσες να τραβηξεις να μην φαινομαι φορα παρτιδα
Θέλω και κατσίκες...
Αφού ξέρεις και εσύ οτι θα μου την δώσεις την άδεια ρε φίλε Κώστα... τι φίλε δηλαδή... Αδελφέ Κώστα καλύτεραΚαι να την ρίξεις χρειάζεσαι άδεια από εμένα!!!
Και φίλε και αδερφέ, είσαι μεγάλη μαλαγανα, αλλά για την τιμή των όπλων θα κρατήσω λίγο ακόμα!!!Αφού ξέρεις και εσύ οτι θα μου την δώσεις την άδεια ρε φίλε Κώστα... τι φίλε δηλαδή... Αδελφέ Κώστα καλύτερα
μολις ερχομαι απο μεντιουμ ξερεις τι μου ειπε πριν τα χριστουγενα σε βλεπει στο φουρνο με πατατεςΑφού ξέρεις και εσύ οτι θα μου την δώσεις την άδεια ρε φίλε Κώστα... τι φίλε δηλαδή... Αδελφέ Κώστα καλύτερα
Κλέβεις...
.....όλα θα γίνουν...μην είσαι ανυπόμονοςΚλέβεις...
Χίλια συγνώμη απλά δεν το έκανα επίτηδες.Φαινεται ότι λέω καλημερα στη Τζο.παιχτη να ξερεις ραντεβου δεν κανω το εκοψα μεγαλωσα παρε την τζο ...κανα αλλο μυνημα δεν μπορουσες να τραβηξεις να μην φαινομαι φορα παρτιδα
Άκου πως θα γίνει... Εσύ θα το παίζεις σκληρός και άγριος... Και εγώ χωρίς να το διαδώσω παραέξω θα της γλενταω τις τρυπούλες της. Και για τα μάτια του κόσμου θα σε παρακαλάω να μου δώσεις την άδεια να την γαμησω.... Καλό;;;Και φίλε και αδερφέ, είσαι μεγάλη μαλαγανα, αλλά για την τιμή των όπλων θα κρατήσω λίγο ακόμα!!!
Τελικά το μέντιουμ έχει το χάρισμα...μολις ερχομαι απο μεντιουμ ξερεις τι μου ειπε πριν τα χριστουγενα σε βλεπει στο φουρνο με πατατες
Όχι, καλύτερα στον φούρνο με πατάτες!!!Άκου πως θα γίνει... Εσύ θα το παίζεις σκληρός και άγριος... Και εγώ χωρίς να το διαδώσω παραέξω θα της γλενταω τις τρυπούλες της. Και για τα μάτια του κόσμου θα σε παρακαλάω να μου δώσεις την άδεια να την γαμησω.... Καλό;;;
Για αυτη την κωλοτρυπίδα μπαίνω και στο ταψί.... Χαλάλι της. ?μολις ερχομαι απο μεντιουμ ξερεις τι μου ειπε πριν τα χριστουγενα σε βλεπει στο φουρνο με πατατες
Όλο το φαΐ σκέφτεσαι ?Τελικά το μέντιουμ έχει το χάρισμα...
Κερνάω κρέας στον φούρνο με πατάτες!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι, καλύτερα στον φούρνο με πατάτες!!!
Έχετε ξεφυγ ε?Όλο το φαΐ σκέφτεσαι ?
Γιατί όχι.. ? ,Καλημέρα...Έχετε ξεφυγ ε?
Να, αυτες τις μαλακιες να μην εγραφες μια χαρα παιδι θα ησουνΤσααααα
Τι κάνουν οι τραγοι κυρία μπαρόκ;;;
Και κατσικες θα σου δωκωΘέλω και κατσίκες...