Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Καλησπέρα ΤζοαναΤην Καλημερα μου!
Καλησπέρα ΤζοαναΤην Καλημερα μου!
Καλησπέρα αγοράκι!Καλησπέρα Τζοανα
Ελπίζω να την έριξες εκεί που πρέπει...!!χαχαχαχα!
Υγείας - άμεσα - δεν είναι. Αλλά άμα σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι - το πάνω - μπορεί να γίνει και θέμα υγείας!Γιατί αγορακι μου..;Θέμα υγείας μην είναι κι όλα τ άλλα γίνονται ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είχες υπογλυκαιμίες;Παιχνιδάκια με σαντιγί...
ΚρέμαααααΠαιχνιδάκια με σαντιγί...
Πρέπει να τρώω.. προπόνησεις και τοσα γ@μησια,μισή θα μείνω χαχαχαχα!Είχες υπογλυκαιμίες;
Που σαι καυλιαρη μου;!!!Κρέμααααα
αααααα βαλε μας ιδεες τωρα !!!!! χαχαχΠαιχνιδάκια με σαντιγί...
Τη πιπα γυρο την ειχα ακουστα αλλα τη πιπα σαντιγυ δεν την ηξεραΠρέπει να τρώω.. προπόνησεις και τοσα γ@μησια,μισή θα μείνω χαχαχαχα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που σαι καυλιαρη μου;!!!
..εσυ μωρο μου φέρε σιροπιαστα την αλλη φορά, κανά γαλακτομπουρεκο χεχεχεχε!αααααα βαλε μας ιδεες τωρα !!!!! χαχαχ
Αν ο courier κουβάλαγε κάνα dildo, μπορεί και να ήταν σωστό το timing!Εντάξει αυτό σήμερα δεν έχει ξαναγίνει, ειχα έναν σταθερο πελάτη μου στο σπίτι, και χτυπούσε κουριερ την ωρα που έδινε πονο κωλαρακι ,τώρα πρέπει να τρέξω να πάρω το δέμα, δεν του άνοιξα φυσικα!Αν κ τωρα που το σκέφτομαι αν ήταν καλός ,το πολύ πολύ να τους επερνα μαζί ..
Η Τζο είναι πάντα ένα βήμα μπροστά χαχαχαχα!Τη πιπα γυρο την ειχα ακουστα αλλα τη πιπα σαντιγυ δεν την ηξερα
Ο κουριερ χτυπαει παντότε 2 φορές.Εντάξει αυτό σήμερα δεν έχει ξαναγίνει, ειχα έναν σταθερο πελάτη μου στο σπίτι, και χτυπούσε κουριερ την ωρα που έδινε πονο κωλαρακι ,τώρα πρέπει να τρέξω να πάρω το δέμα, δεν του άνοιξα φυσικα!Αν κ τωρα που το σκέφτομαι αν ήταν καλός ,το πολύ πολύ να τους επερνα μαζί ..
απο τα καλυτερα και εγω το εχω κανει , στο γλυφομουνι,και ειναι ωραια αισθηση, βασικα εμενα μου αρεσει να γλυφω και με και χωριςΠαιχνιδάκια με σαντιγί...
Μεγάλη καυλα οπως κ να έχει το γλυψιμο για μένα!!απο τα καλυτερα και εγω το εχω κανει , στο γλυφομουνι,και ειναι ωραια αισθηση, βασικα εμενα μου αρεσει να γλυφω και με και χωρις
οταν ημουν μικρος 18 χρονων μια Δανεζα τουριστρια ηθελε να τη γλειφω μεχρι χυσιμ ατος ..εκεινη πηρε σαντιγυ σπρει απο το μαρκετ και μου λεει τυωρα θα ειναι νοστιμοτερο ,ε οταν ειδα πως σπαρταρουσε ,μου εμεινε ως το ωραιοτερο που εψω εξελιξει ,αν δεν γλυψω καλα δεν αισθανομαι πως ευχαρισρτηθηκε η αλλη και εγω δηλαδη ειναι mustΜεγάλη καυλα οπως κ να έχει το γλυψιμο για μένα!!
Και καλά κάνεις και μείνε εκεί .. δεν είναι κοπέλα σουαλλα δεν υπαρχει περιπτωση να κανω την ξενερωτικη ερωτηση "σου αρεσε;"