Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.090
Έχεις πει εσύ σε μένα..?Όλο μου μπαίνεις..αλλά σου έχω αδυναμία..λίγο...?Σε μένα μια τρυφερη κουβεντα δεν εχεις πει
Έχεις πει εσύ σε μένα..?Όλο μου μπαίνεις..αλλά σου έχω αδυναμία..λίγο...?Σε μένα μια τρυφερη κουβεντα δεν εχεις πει
Το αλλο γιατι κρυβεται, ειναι το ντροπαλο;One more ...
Και εμφανισιακά θα σε καλυπτω αλλά θα σε εντυπωσιάσει ο χαρακτήρας μου και το χιούμορ μου!!!Όχι καλέ. . οι κακές παραθεσεις θα μας χώριζαν..☹ εντωμεταξύ εσύ μ έχεις δει εγώ Όχι που να ξέρω η δόλια αν μου κάνεις ? ο δικός μου έρωτας είναι στα τυφλά...?
Γυμνή σε άφησα γυμνή σε βρίσκω... Καυλωμένη σε άφησα δίπλα καυλωμενη σε βρίσκω... Άρα είμαι μια χαράΤι κάνεις ομορφιά μου???
Γυμνή σε άφησα γυμνή σε βρίσκω... Καυλωμένη σε άφησα δίπλα καυλωμενη σε βρίσκω... Άρα είμαι μια χαρά
Και εμφανισιακά θα σε καλυπτω αλλά θα σε εντυπωσιάσει ο χαρακτήρας μου και το χιούμορ μου!!!
Εσύ περίμενες να είμαι ντυμένη ,μας δουλεύεις??Γυμνή σε άφησα γυμνή σε βρίσκω... Καυλωμένη σε άφησα δίπλα καυλωμενη σε βρίσκω... Άρα είμαι μια χαρά
Έλεγα λόγω καιρού μήπως και..... Αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουνΕσύ περίμενες να είμαι ντυμένη ,μας δουλεύεις??
Πλημμύρα...Chill out...
Εγώ η εσύ..?Πλημμύρα...
Εσύ πλημμύρα εγώ φουσκοθαλασσιάΕγώ η εσύ..?
Έχεις πάντα πρόστυχο μυαλό..μ αρέσει..Εσύ πλημμύρα εγώ φουσκοθαλασσιά
Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά... Έιχα μυαλό και μου το πήρεςΈχεις πάντα πρόστυχο μυαλό..μ αρέσει..
Ουάου....☺☺☺☺Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά... Έιχα μυαλό και μου το πήρες
Κόλλησα λίγο.. χαχαχα?Ουάου....☺☺☺☺
Σε έριξα ή να προσπαθήσω και άλλοΟυάου....☺☺☺☺
Καλώς το μου..?Ω
Να
Σου
Τα κατάφερες..το Κώστα σκέφτομαι όταν μπει ?Σε έριξα ή να προσπαθήσω και άλλο
Τι έγινε Jo;;;; Πρωτάρα... πρωτάρα;;;;Κόλλησα λίγο.. χαχαχα?