trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
τι κανει η γυναικαρα μου?Καλώς τ αγορι μου τ όμορφο!!!
τι κανει η γυναικαρα μου?Καλώς τ αγορι μου τ όμορφο!!!
Η γυναικάρα σου τρέχει και δεν προλαβαίνει μωρο...ραντεβού στο φουλ συν κάποιες προπόνησεις!τι κανει η γυναικαρα μου?
Ομορφότερος απ τον Γεωργούλη;Καλώς τ αγορι μου τ όμορφο!!!
Να χασεις και τα κιλα των εορτών,Η γυναικάρα σου τρέχει και δεν προλαβαίνει μωρο...ραντεβού στο φουλ συν κάποιες προπόνησεις!
εγω πλεον δεν μπορω να τρεξω και να θελω κουτσαθηκα απο την πολυ δουλεια και πλεον γονατο αστραγαλος υπολειτουργουνΗ γυναικάρα σου τρέχει και δεν προλαβαίνει μωρο...ραντεβού στο φουλ συν κάποιες προπόνησεις!
..εχω χάσει κιλά πριν από τις εορτές και δεν τα παίρνω με τπτ γμτ..και όχι από δίαιτα(απο τρεξιμο) δεν κάνω τέτοιες μαλακιες με δίαιτες χαχαχαχα!!Ομορφότερος απ τον Γεωργούλη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να χασεις και τα κιλα των εορτών,
Σορυ, τα γραμμάρια
Η jo προσφέρει και τηλεϊατρικες υπηρεσίεςεγω πλεον δεν μπορω να τρεξω και να θελω κουτσαθηκα απο την πολυ δουλεια και πλεον γονατο αστραγαλος υπολειτουργουν
...τι τους εχω τους γιατρούς στο σόι, αυτο έλειπεΗ jo προσφέρει και τηλεϊατρικες υπηρεσίες
μπα γενικο ρεκτιφιε χρειαζομαιΗ jo προσφέρει και τηλεϊατρικες υπηρεσίες
καυλα εισαι εδω μωρο.Αγοράκια μου όμορφα παω να φάω επιτέλους, θα σας βάλω και 1 φρέσκια φωτο!
Μια χαρά είσαι ρε μωρο...απλα σου βγήκε η κούραση..πριν λίγο γύρισα κι εγω απο χοτελ τελευταίο ραντεβού, ωρα για χαλαρώση..μπα γενικο ρεκτιφιε χρειαζομαι
Σ ευχαριστώ μωρακι μου ..καυλα εισαι εδω μωρο.
τιποτα κολαση εισαι καυλιαραΣ ευχαριστώ μωρακι μου ..
Μηπως σκραπ;μπα γενικο ρεκτιφιε χρειαζομαι
Δεν πήγες για νάνι καλε;;Σε πονα τπτ μήπως;;Μηπως σκραπ;
2 κινησεις και μπαινεις σε αυτη την κωλαρα !!!!new boots...
Μου χει πεσει μια μετοχή και δε μπορω να κοιμηθωΔεν πήγες για νάνι καλε;;Σε πονα τπτ μήπως;;
...ξέρεις εσύ καυλιαρη...2 κινησεις και μπαινεις σε αυτη την κωλαρα !!!!
Μία γλυκιά καλημέρα στον καυτοο θηλυκό μας βεζουβιοο..
Όλο μέσα μωρό μου !Καλημέρα, με καυλες!!
Αγόρια μου, επειδή γίνεται ένας χαμός τελευταία απο ραντεβού, αν είστε σίγουροι για μερα,ωρα,ενημερώστε με αρκετά νωρίτερα, ώστε να βρούμε κοινό χρόνο ,συγνώμη που δεν μπορώ να σας δεχθω ολους όσους τηλεφωνείτε!!
Ολο μωρο,ολοοοο!!Όλο μέσα μωρό μου !