Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 7.636
Καλησπέρα!Αχ εσυ...εχε χάρη που σου έχω αδυναμία απο τοτε που σε συνάντησα..
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κουκλί μου τι κάνεις;;!!
Καλησπέρα!Αχ εσυ...εχε χάρη που σου έχω αδυναμία απο τοτε που σε συνάντησα..
![]()
Κουκλί μου τι κάνεις;;!!
Για τρελό χύσιμο αυτή η στάση Jo.Αχ εσυ...εχε χάρη που σου έχω αδυναμία απο τοτε που σε συνάντησα..
![]()
Κουκλί μου τι κάνεις;;!!
Καλησπέρα!!Καλησπέρα!
![]()
Οι πελάτες βγάζουν ωραίες πόζες!Να σε τραβαει φωτογραφος φωτογραφιες συχνοτερα.
Μμμ...καυλα ε;Για τρελό χύσιμο αυτή η στάση Jo.
Κορμάρα.
Πρώτη εσύ στάζεις καβλα μανάρι μου.Μμμ...καυλα ε;
Δεν είμαι αργοσχολη ρε αγορι να κάθομαι όλη μέρα στο bou,δουλεύω φουλΠω πω κινηση.
Σου πάει πολύ...Έκοψα το μαλλι κοντο καρέ...το λατρεψα!
![]()
Οσο τα κόβω μου λένε ότι είναι σέξυ πάνω μου, με το μακρύ δεν εχω στυλ καθόλου..θα το κρατήσω, ναι!Σου πάει πολύ...
Θα σου πρότεινα να το υιοθετήσεις...
Όχι ότι δεν σου πάει και το μακρύ...
Καλα κανεις γιατι εβγαλε κρυο σημεραΦωτο για ζέσταμα
![]()
...εχω έναν κύριο ακόμη σε λίγο,είναι ιδιαίτερα αγαπητός πελάτης και τον εξυπηρετω βραδυνές ωρεςΣχόλασες;
Καλημέρα όμορφη! Δώσε κλιπάκι στον λαό σου να θαυμάσειΦωτο για ζέσταμα ..κ αργότερα θα φτιάξω ν ανεβάσω το κλιπακι
![]()
Έπεσα ξερη από την κούραση χθες που ξέχασα να το βάλω!Καλημέρα όμορφη! Δώσε κλιπάκι στον λαό σου να θαυμάσει
Ωνσγμσ πρωινιάτικα πάλι ξεδιάντροπη.... Πρώτα λέμε καλημέρα και μετά τά υπόλοιπα. Θά σού φέρω το παντελόνι νά τό πλύνεις καί νά ράψεις τά κουμπιά. Μούσκεμα έγινε....ΜέρααααααΚαλημέρα στ αγόρια μου!
![]()
Καλημέρα λατρεία!!Ωνσγμσ πρωινιάτικα πάλι ξεδιάντροπη.... Πρώτα λέμε καλημέρα και μετά τά υπόλοιπα. Θά σού φέρω το παντελόνι νά τό πλύνεις καί νά ράψεις τά κουμπιά. Μούσκεμα έγινε....Μέραααααα