Διαγραμμένο μέλος 219216
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Πολύ ωραία κ σέξυ πόζα..
Πολύ ωραία κ σέξυ πόζα..
ThanksΠολύ ωραία κ σέξυ πόζα..
Μέσα στη καύλα.... Και ας μη σε έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής
Κάθε φωτό ξεχωριστή κ αισθησιακή..
Εσυ πια εισαι δικός μου άνθρωπος ρε μωρο....κάθε φορά εχω ένα χαμόγελο μέχρι τ αυτιά οταν σε βλέπω...τι όμορφο ήταν αυτό που έγραψες παλι..με συγκινείς ρε συ κάθε φορά...αχ αχ εσυΕπειδή τα καλά τα μοιραζόμαστε,ε ας πω κάτι για την λατρεία Jo μας γιατί αξίζει κάθε αναφορά (δεν την λέω κριτική γιατί κριτική κάνουμε αλλού...Η Jo είναι αποδεδειγμένα καλή και δεν χρειάζεται promo ούτε από μένα ούτε από κανέναν)..Ακόμα μια...καταδρομική εντός της εβδομάδας που μας πέρασε στην Αθήνα και φυσικά καταδρομική στην Αθήνα για οποιονδήποτε λόγο σημαίνει και καταδρομική στην Jo πάντα με ενημέρωση και πάντα με σεβασμό στο ωράριο της... Καταδρομική και κατά-ιδρωμενική καθώς αυτή η γυναίκα δεν κουράζεται ποτέ και τα δίνει όλα και στα δίνει όλα!!! Μια ωρίτσα συνάντηση γιατί μισή ώρα με την γυναικάρα αυτή δεν φτάνει και....show..Με περίμενε με αυτό το ωραίο διχτυωτό που έχει βάλει και στις φωτό,όλο νάζι και έτοιμη για όλα.Χαμόγελα και χαιρετούρες και από τους 2 γιατί πλέον με την Jo νιώθω πολύ οικεία (αν την σέβεσαι,σε σέβεται και αυτή και είναι ότι καλύτερο)..Βούτηγμα και ο διαιτητής...σφύριξε έναρξη στο...σεξοring όπου η Jo είναι Βασίλλισα... Όλες οι στάσεις πάνω κάτω δεξιά και αριστερά...Αυτή την φορά όμως κι εγώ έκατσα αρκετή ώρα να την γλύφω και να νιώσω τα υγρά της,να την ακούω να βγάζει φωνές ηδονής και αυτό να με φτιάχνει περισσότερο...Ήθελα να την...βασανίσω αλλά η Jo δεν μασάει από αυτά....Οπότε μόλις τελείωσα το γλύψιμο,πετάει την ατάκα ''Και τώρα μωρό μου...σειρά μου....να σε...βασανίσω εγώ''...Ε με απο-τελείωσε... Μου ρούφηξε και την ψυχή.....αλλά χαλάλι της... Jo έχεις πάει το σεξ σε άλλο επίπεδο!!!!
Όταν κάπου περνάς υπέροχα,ξαναπάς και ξαναπάς και τιμάς και με το παραπάνω..Και το αναφέρεις. Σε κάθε εππαγελματικό χώρο κοιτάει ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου...Δεν λέει κανείς καλή κουβέντα εύκολα. Ε ας σταματήσει αυτό και ας λέμε τα καλά... Κρίμα να χάνεται η αξία μέσα στην πλειοψηφία της σαπίλαςΕσυ πια εισαι δικός μου άνθρωπος ρε μωρο....κάθε φορά εχω ένα χαμόγελο μέχρι τ αυτιά οταν σε βλέπω...τι όμορφο ήταν αυτό που έγραψες παλι..με συγκινείς ρε συ κάθε φορά...αχ αχ εσυ
Και κάνεις κ ταξίδι γμτ ...τι να πω;!!
ΣΥΜΦΩΝΏ απόλυτα μωρο μου!!Όταν κάπου περνάς υπέροχα,ξαναπάς και ξαναπάς και τιμάς και με το παραπάνω..Και το αναφέρεις. Σε κάθε εππαγελματικό χώρο κοιτάει ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου...Δεν λέει κανείς καλή κουβέντα εύκολα. Ε ας σταματήσει αυτό και ας λέμε τα καλά... Κρίμα να χάνεται η αξία μέσα στην πλειοψηφία της σαπίλας
Και στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ...στον...κώλ-οΣΥΜΦΩΝΏ απόλυτα μωρο μου!!
Εσυ πλέον εισαι και καλός φίλος!!
Πανέμορφη πριγκίπισσα!Έκοψα το μαλλι κοντο καρέ...το λατρεψα!
Λιώνω όταν με αποκαλεις ετσι....κουκλι μου εσυ!Πανέμορφη πριγκίπισσα!
Να βάλω το κεφάλι μου στην βυζοχαραδρα και να μην βγω πότε!!!
Νομίζω αυτή η φωτό με έπεισε! Θα δοκιμάσω σύντομα να εξερευνήσω εκεί μέσα για το χαμένο θησαυρό!
....αχ εσυ...!!Να βάλω το κεφάλι μου στην βυζοχαραδρα και να μην βγω πότε!!!
Ισχυρη πειθώ το κωλαρακι μου..!Νομίζω αυτή η φωτό με έπεισε! Θα δοκιμάσω σύντομα να εξερευνήσω εκεί μέσα για το χαμένο θησαυρό!
Καλημέρααα όμορφη μας ΤζοοΚαλημέρα!
Καλημέρα μωρό!Καλημέρααα όμορφη μας Τζοο
Λαμπάδα το κορμί σας κυρία σέξι Τζο.Καλημέρα κι από μένα!
Ευχαριστώ μωρό μου!Λαμπάδα το κορμί σας κυρία σέξι Τζο.
Πωλειται οπως ειναι μουσκεμενο,Το μαξιλάρι πωλείται???