Έκοψα μαλλι κοντο καρέ...το λατρεψα!
Μεγια σου μωρό όπως και να τα κάνεις και κούκλα είσαι καί καύλαΈκοψα το μαλλι κοντο καρέ...το λατρεψα!
Έκοψα μαλλι κοντο καρέ...το λατρεψα!
Μεγια σου μωρό όπως και να τα κάνεις και κούκλα είσαι καί καύλαΈκοψα το μαλλι κοντο καρέ...το λατρεψα!
Α ευχαριστώ πολυ ρε μωρο...!Προσπαθώ να κάνω πράγματα που μου πανε γενικά.Μεγια σου μωρό όπως και να τα κάνεις και κούκλα είσαι καί καύλα
Δε χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια να κάνεις διαθέτεις όλο το πακέτο μωρό οπότε η οποία αλλαγή σε κανει ακόμα ποιο δοτική και όμορφηΑ ευχαριστώ πολυ ρε μωρο...!Προσπαθώ να κάνω πράγματα που μου πανε γενικά.
39 η 40;Καλημερουδια !
40!!Ειμαι 1,70 κοντά αρα λογικο το νούμερο παπουτσιού στο 40 κοντα.Εχεις φοβερό ματι ρε συ!39 η 40;
Εγώ Τζο μου, το είχα προτείνει στον @erethis72 , αλλά το αρνήθηκε. Αν τώρα που σε γνώρισε από κοντά και είδε τι γυναικάρα είσαι, ίσως αλλάξει άποψη και να γίνει αυτό το τρίο, εκτός άμα φοβάται την σύγκριση, είτε των προσόντων είτε της τεχνικήςΠωπω λιγο έλειψα να ρίξω 2 γαμησακια, και τ αγόρια μου εδω @kwstasxat @erethis72 "σφάζονται ",λοιπόν τιμωρία γδυθείτε κι οι 2 κι ελάτε στη Τζο παρακαλώ ,να γίνουμε 3 χεχεχεχεχε!!
Βγάλε και το κορμάκι που φοράς, για να δέσει το γλυκό!!!Έκοψα το μαλλι κοντο καρέ...το λατρεψα!
Πειραχτήρι εισαι χαχαχαχα!Εγώ Τζο μου, το είχα προτείνει στον @erethis72 , αλλά το αρνήθηκε. Αν τώρα που σε γνώρισε από κοντά και είδε τι γυναικάρα είσαι, ίσως αλλάξει άποψη και να γίνει αυτό το τρίο, εκτός άμα φοβάται την σύγκριση, είτε των προσόντων είτε της τεχνικής
ωραιοοοοοοοοοο!!!!Έκοψα το μαλλι κοντο καρέ...το λατρεψα!
Αντε,ευκαιρία για το 3ο ραντεβού μας, να το δεις κι από κοντά...!ωραιοοοοοοοοοο!!!!
Εκτός από τις σεξυ και καυλιαρηκες συζητήσεις, πρέπει να γίνεται και λίγος καλός χαβαλές, αλλά για τα προσόντα τα πιστεύωΠειραχτήρι εισαι χαχαχαχα!
Εσυ μ έχεις δει live τόσες φορές γυμνή,δεν με χορτάσες ρε αγαπη;!!Βγάλε και το κορμάκι που φοράς, για να δέσει το γλυκό!!!
Ψοφάω για χαβαλε, με ξέρεις μωράκι. !!!!Εκτός από τις σεξυ και καυλιαρηκες συζητήσεις, πρέπει να γίνεται και λίγος καλός χαβαλές, αλλά για τα προσόντα τα πιστεύω
το 3ο θα ειναι το καλυτερο κ το 4ο ποιο καλο !!!!Αντε,ευκαιρία για το 3ο ραντεβού μας, να το δεις κι από κοντά...!
Ευχαριστώ για τα όμορφα σου λόγια...!Δε χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια να κάνεις διαθέτεις όλο το πακέτο μωρό οπότε η οποία αλλαγή σε κανει ακόμα ποιο δοτική και όμορφη
....ειμαι σίγουρη..εδω πήραμε φωτια στα 2,φαντάσου στα επόμενα..αχ!!το 3ο θα ειναι το καλυτερο κ το 4ο ποιο καλο !!!!
Πότε δεν πρόκειται να σε χορτασω...είσαι η καυλα μου η μεγάλη!!!Εσυ μ έχεις δει live τόσες φορές γυμνή,δεν με χορτάσες ρε αγαπη;!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλοι ψοφάνε για χαβαλέ!!!Ψοφάω για χαβαλε, με ξέρεις μωράκι. !!!!
...με τιμά η προτίμηση σου μωρακι..Πότε δεν πρόκειται να σε χορτασω...είσαι η καυλα μου η μεγάλη!!!
Όλοι ψοφάνε για χαβαλέ!!!
Αλίμονο κοπέλα μου νασαι καλά να ομορφαίνεις εσύ και παράλληλα οι δικιες μας μέρες μαζί σουΕυχαριστώ για τα όμορφα σου λόγια...!