Εγώ γι αυτό δεν πολυβαφομαι προσέχω τα πάντα.. οι γυναίκες είμαστε τσακάλια σ αυτά,ακόμα κι έναν κόκκο σκόνης βλέπουμε στο ενα μέτρο μακριά...
Αρα ναι προσοχή στις υπερβολές ώστε να μην σας εκθέσουμε αγόρια
Εχετε και καλυτερη οσφρηση απο εμας!
Εγώ γι αυτό δεν πολυβαφομαι προσέχω τα πάντα.. οι γυναίκες είμαστε τσακάλια σ αυτά,ακόμα κι έναν κόκκο σκόνης βλέπουμε στο ενα μέτρο μακριά...
Αρα ναι προσοχή στις υπερβολές ώστε να μην σας εκθέσουμε αγόρια
Ε τοτε αμα βρεθούμε κάποια στιγμή, να το ξέρω να βαλω ολη την Dior την κολόνια μου, που μαράζι το έχω με τους άλλους πελάτες χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Γι'αυτό το λόγω ποτέ δεν γκρινιάζω στο ραντεβού,το κατανοώ πως μπορεί να τα σκέφτεται η κάθε εργαζόμενη
Από καθέ κοπέλα παίρνω οτι μπορει να μου δώσει χωρίς πολλά λόγια,κοίτα εγώ δεν είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο οπότε το βλέπω αλλιως το θέμα,εγώ δεν χρειάζεται να δοσβ λογαριασμό που ήμουν ούτε ποια σου έκανε πιπιλια;
Ε τοτε αμα βρεθούμε κάποια στιγμή, να το ξέρω να βαλω ολη την Dior την κολόνια μου, που μαράζι το έχω με τους άλλους πελάτες χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Τοτε πρεπει να γίνει επανάληψη να το θυμηθείς παλι αγοριΕίσαι ειδική σε αυτό... Το θυμάμαι...
Εννοείται.. Αφού είσαι η βασίλισσα σε αυτόΤοτε πρεπει να γίνει επανάληψη να το θυμηθείς παλι αγορι
Μην σταματάς να ανεβάζεις φωτογραφίες και βίντεο... Ανεβάζεις και εμάςΤρελαίνομαι εδω μεσα, σας λατρεύω πραγματικά, δεν βαριέμαι ποτε μα ποτέ μαζί σας ρε γμτ, γελαμε, λεμε τον καημο μας,καυλωνουμε ..κι εγώ είδατε, κυρια,όλους σας διαβάζω προσεχτικά και σσς απαντώ..ψυχολόγος έπρεπε να σπουδάσω,χάνομαι στο μπου..
Τρελαίνομαι εδω μεσα, σας λατρεύω πραγματικά, δεν βαριέμαι ποτε μα ποτέ μαζί σας ρε γμτ, γελαμε, λεμε τον καημο μας,καυλωνουμε ..κι εγώ είδατε, κυρια,όλους σας διαβάζω προσεχτικά και σσς απαντώ..ψυχολόγος έπρεπε να σπουδάσω,χάνομαι στο μπου..
Ρέγγας εσυ δεν γαμας, αστο . Θα βγει το κορίτσι απο το δωμάτιο και θα βρωμάει ψαριλα!
Χαχαχα!
Στα γεράματα φοιτήτρια;!Οχι ρε συ θα γελάν κι οι κότες Χαχαχαχα!Αντε ,κεφάλια μέσα παλι...Ποτε δεν ειναι αργα.
Το πρωι φοιτητρια και το βραδυ call girl!
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Ρέγγας εσυ δεν γαμας, αστο . Θα βγει το κορίτσι απο το δωμάτιο και θα βρωμάει ψαριλα!
Ρέγγας εσυ δεν γαμας, αστο . Θα βγει το κορίτσι απο το δωμάτιο και θα βρωμάει ψαριλα!
Στα γεράματα φοιτήτρια;!Οχι ρε συ θα γελάν κι οι κότες Χαχαχαχα!Αντε ,κεφάλια μέσα παλι...
Γιαυτο μ' αρέσεις ρε φιλε, έχεις την λύση σε όλα τα προβλήματα... να ρίχνεις και λίγο αλατάκι μέσα..Θα το κανουμε μεσα σε τζακουζι ρε και θα μας ξεπλενει το νερο!
Μετα το βασίλισσα ,το άλλο νικ μου είναι πιπινο ρουφηχτρα,σε λίγο θα βάλω σχολικό να μου τα φέρνει χαχαχαχαχαχα!!Ποια γεραματα κι εσυ που θα ξεπαρθενιασεις τη μιση πανεπιστημιουπολη!
Κανε μια κοπαναΜετα το βασίλισσα ,το άλλο νικ μου είναι πιπινο ρουφηχτρα,σε λίγο θα βάλω σχολικό να μου τα φέρνει χαχαχαχαχαχα!!
Γιαυτο μ' αρέσεις ρε φιλε, έχεις την λύση σε όλα τα προβλήματα... να ρίχνεις και λίγο αλατάκι μέσα..
Κανε μια κοπανα
Και ελα στη τζοαννα
...καλα μν αλλαξετε κ ολες καριερα! Μεινετε κ καμμια στο φτωχο πλην τιμιο μας Μπου!!Τρελαίνομαι εδω μεσα, σας λατρεύω πραγματικά, δεν βαριέμαι ποτε μα ποτέ μαζί σας ρε γμτ, γελαμε, λεμε τον καημο μας,καυλωνουμε ..κι εγώ είδατε, κυρια,όλους σας διαβάζω προσεχτικά και σσς απαντώ..ψυχολόγος έπρεπε να σπουδάσω,χάνομαι στο μπου..
Εμείς αριστοκρατικό κωλο θέλουμε να σκιζουμε Jo.. Εσύ συνέχισε να αρμεγεις τα καυλια μας και ασε τις αγελάδες για άλλους.. χαχαχαχα
....για πηδημα θα παει ή για παστωμα?!?!!?Γιαυτο μ' αρέσεις ρε φιλε, έχεις την λύση σε όλα τα προβλήματα... να ρίχνεις και λίγο αλατάκι μέσα..