kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.142
- Πόντοι
- 6.256
Θα τον τιμωρήσει παραδειγματικά.Ρε τον τυχερο τον πιτσιρικο…
Θα πει το δεσπότη κωνσταντίνο
Θα τον τιμωρήσει παραδειγματικά.Ρε τον τυχερο τον πιτσιρικο…
γιατί πασάκο μου σε μπερδεύω?Με μπερδευεις
υπερκαύλα είσαι!!!
χθες δεν μπήκα καθόλου, ειχα δουλείες!Μπα, αυτός μέχρι χθες εκραζε σήμερα με εκθειάζει . . Μήπως με είδε στον ύπνο του γυμνή λέω τώρα ? γιατί στο ξύπνιο του με βλέπει και εδώ ?
ΜΙΛΦΑΡΑ και σε όποιον αρέσει!Θα μπορούσα να μάθω την ηλικία γιατί πάνω από 33 34 αποκλείεται από τις φωτογραφίες που έχω δει
...οσκαρικη η παράσταση σου..άντε τώρα να πας σε άλλο νήμα να παίξεις το θέατρο της Τετάρτης..?χθες δεν μπήκα καθόλου, ειχα δουλείες!
δεν μου αρέσει αυτό που διαβάζω!...οσκαρικη η παράσταση σου..άντε τώρα να πας σε άλλο νήμα να παίξεις το θέατρο της Τετάρτης..?
Άμα πω ότι μου έλειψες θα ήταν ψέμα και δε θέλω.. ?χθες δεν μπήκα καθόλου, ειχα δουλείες!
δεν πειράζει, νομίζεις οτι εγώ ήξερα οτι θα αλλάξω 180 μοίρες άποψη για εσενα?Άμα πω ότι μου έλειψες θα ήταν ψέμα και δε θέλω.. ?
δεν πειράζει, νομίζεις οτι εγώ ήξερα οτι θα αλλάξω 180 μοίρες άποψη για εσενα?
Έκανες ραντεβού μαζί μου?δεν πειράζει, νομίζεις οτι εγώ ήξερα οτι θα αλλάξω 180 μοίρες άποψη για εσενα?
θα μου επιτρέψεις να γράψω την κριτική μου πολυ αργότερα γιατί αυτή είναι η πάγια τακτική μου.Έκανες ραντεβού μαζί μου?
Έκανες ραντεβού μαζί
για να αλλαξει τοσο πολυ μαλλον σε δοκιμασε και τον κατεπληξεςΈκανες ραντεβού μαζί μου?
Τη γ@μησα δλδ.. κατάλαβα χαχαχαχχαχαθ αμου επιτρέψεις να γράψω την κριτική μου πολυ αργότερα γιατί αυτή είναι η πάγια τακτική μου.
Πάντως ότι και να γράψω θα ξεκινήσω με το συγγνώμη!
όχι μωρό μου εσύ!Τη γ@μησα δλδ.. κατάλαβα χαχαχαχχαχα
Χαχαχαχαχαχαχαόχι μωρό μου εσύ!
Κάτι άλλο ετοιμάζει...για να αλλαξει τοσο πολυ μαλλον σε δοκιμασε και τον κατεπληξες
Στο υπογράφω ότι ραντεβού εσύ μαζί μου δεν έχειςκάνει..?όχι μωρό μου εσύ!
οσονούπωΣτο υπογράφω ότι ραντεβού εσύ μαζί μου δεν έχειςκάνει..?
Θες δημόσιο διάλογο?κανένα θέμα ..μέχρι προχθές έλεγες για ακαποτα. Ότι δεν είμαι το στυλ σου και αλλά χαζά που δε θυμάμαι τεσπα τι άλλαξε και με συναντήσες? Το ότι μπορεί ο καθένας να γράψει μούφα κριτική είναι εφικτό γιατί εσείς κρύβεστε ενώ εμείς Όχι.. εντωμεταξύ τα άτομα που συνάντησα ήταν συγκεκριμέναοσονούπω