Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.616
Γύρω γύρω;; θα ζαλιστω βρε!Εγω δεν θελω να σου γυρισω το μυαλο αλλα το κορμι!
Γύρω γύρω;; θα ζαλιστω βρε!Εγω δεν θελω να σου γυρισω το μυαλο αλλα το κορμι!
Γύρω γύρω;; θα ζαλιστω βρε!
Το ακούω ρε συ. Άσε με.@erethis72
Τα ακους;
Το ακούω ρε συ. Άσε με.
Εγώ με τη 1 φορά μόνο, είμαι έτοιμος να πηδηχτώ από το παράθυρο!!
Στάσου οχι ακόμη, κάτσε να με δεις πρώτα ρε μωρο, μην πας με τον καημό!!!Το ακούω ρε συ. Άσε με.
Εγώ με τη 1 φορά μόνο, είμαι έτοιμος να πηδηχτώ από το παράθυρο!!
Στάσου οχι ακόμη, κάτσε να με δεις πρώτα ρε μωρο, μην πας με τον καημό!!!
Το μισαωρο και το τζαμπα αναλ επρεπε να το εχεις κοψει χτες, αλλα το viber λαθοςΡε αγόρια μου(εσείς που είστε εδω μαζί μου εννοώ)δεν έχετε καταλάβει, οτι μερικοί κοιτάνε τζαμπατζιδικα να ξεθεωσουν μια κυρία και να πάρουν παραπάνω πράγματα ,με οσο λιγότερο χρήμα;Εκεί είναι το ρεζουμέ..το είπα και νωρίτερα, και φυσικα το έχουν γράψει πολλοί ,οτι ειμαι από τα καλά παιδια&τιμια, αλλα μου γύρισε το μυαλό με διάφορα, λογικό..εξου και σύντομα θα κοπεί και το μισαωρακι,μετα το σπιτι που δεν διαθέτω σε όλους,ωρίτσα,όπως κάνουν όλες..και πολύ ειναι που δεν χρεώνω εξτρα το αναλ,κι άλλα όμορφα που κάνω..
Δικιο έχεις. Θα δώσω παράταση στον εαυτό μου μέχρι να σε συναντήσω!!Στάσου οχι ακόμη, κάτσε να με δεις πρώτα ρε μωρο, μην πας με τον καημό!!!
Δικιο έχεις. Θα δώσω παράταση στον εαυτό μου μέχρι να σε συναντήσω!!
Στα 2 πρώτα οκ,στο θέμα Βαιμπερ δεν μου κάνει εγκατάσταση παλι, δεν δέχεται τον αριθμό τηλεφώνου, κολλησε το πρωι και παπαλα μετάΤο μισαωρο και το τζαμπα αναλ επρεπε να το εχεις κοψει χτες, αλλα το viber λαθος
Μια που αρχισαμε τις ιστοριες , την αλλη βδομαδα να μας πεις για κανενα :Δεν πιστεύω οσο κοιμόμουν να εσκασε κάνα ΚΑΠΗ και να ζητούσε τρελες
....όπως το σπιτι το κράτησα μ αυτούς που θέλω,ετσι κ το μισάωρο η οποιαδήποτε υπέρβαση θα κάνω εκεί που θεωρώ ότι αξίζει ..ειμαι οκ άτομο,εννοείται .Απλά αν καταλάβεις όμως ότι κάποιος πελάτης που εχεις....έχει όντως πρόβλημα οικονομικό και κλείνει συχνά ραντεβού μπορείς να του φέρνεις ανάλογος .......
Θα με πεθάνεις πάνω στο άνθος αραβοσίτου Γιώτης.....εεε το άνθος της ηλικίας μου ήθελα να πω
Που εισαι εσυ βρε ;!!Χάθηκες..!!Όλα καλα;;Θα με πεθάνεις πάνω στο άνθος αραβοσίτου Γιώτης.....εεε το άνθος της ηλικίας μου ήθελα να πω
....όπως το σπιτι το κράτησα μ αυτούς που θέλω,ετσι κ το μισάωρο η οποιαδήποτε υπέρβαση θα κάνω εκεί που θεωρώ ότι αξίζει ..ειμαι οκ άτομο,εννοείται .
Παντού και πουθενά Τζο όλα καλά με λίγες αναποδιες για να μην ξεχνιόμαστεΠου εισαι εσυ βρε ;!!Χάθηκες..!!Όλα καλα;;
Αυτές τις μέρες σάς παρακολουθώ
Ο Ανδρουλακης δικαιωθηκε!
Ζήτω τα predatorΟ Ανδρουλακης δικαιωθηκε!
Είμαι φιλότιμη...δυστυχώς, αν και δεν αξίζει σε όλους ρε αγορι..Το περίμενα ότι θα είχα αυτήν την απάντηση από εσένα κάνεις μπαμ οτι εισαι γαμάτο άτομο...