Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.748
Τώρα 2 εβαλα,χθες το 1 .Ρε συ, ειμαι ξανθιά, μη μου βάζεις δύσκολα!!!Βρε θα μας τρελανεις;
Δηλαδη ενα εβγαλες κι εγω τα βλεπω διπλα;
Τώρα 2 εβαλα,χθες το 1 .Ρε συ, ειμαι ξανθιά, μη μου βάζεις δύσκολα!!!Βρε θα μας τρελανεις;
Δηλαδη ενα εβγαλες κι εγω τα βλεπω διπλα;
Τώρα 2 εβαλα,χθες το 1 .Ρε συ, ειμαι ξανθιά, μη μου βάζεις δύσκολα!!!
Εγω θα φερω και ξηρα τροφη και θα ξεχειμωνιασω απο πισω σου !!!χαχαχαΜόλις τελειωσα ένα ραντεβού, ο κύριος κατασκηνωσε στον κωλο μου...του λέω κάποια στιγμή, όλα καλά τι σου λέει ο κωλος μου την παλεύει η γκρινιάζει να πάρεις κ λίγο μουνάκι,ε; !
...θα χρονομετρω πια,θα βαράει καμπανάκι όπως στο ρινγκ χαχαχαχαχαχαχαχα!!Εγω θα φερω και ξηρα τροφη και θα ξεχειμωνιασω απο πισω σου !!!χαχαχα
...τι φωνάρα η γυναίκα...μπάσα & καθαρή φωνή...!
Θα παιξω πολλους γυρους !!! χαχαχ...θα χρονομετρω πια,θα βαράει καμπανάκι όπως στο ρινγκ χαχαχαχαχαχαχαχα!!
...θα χρονομετρω πια,θα βαράει καμπανάκι όπως στο ρινγκ χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Αχόρταγε άνδρα..αχ εσυ..!!,Θα παιξω πολλους γυρους !!! χαχαχ
Θα παιξω πολλους γυρους !!! χαχαχ
Τωρσ που είπες για γύρο, παω να φάω γιατί εχω & συνέχεια μετά, αντε μακια στ αγοράκια μου τα όμορφα!!Εγω παλι θα φαω πολλους γυρους!
Καλή όρεξη ΤζοανναΤωρσ που είπες για γύρο, παω να φάω γιατί εχω & συνέχεια μετά, αντε μακια στ αγοράκια μου τα όμορφα!!
Ευχαριστώ μάτια μου!!!Καλή όρεξη Τζοαννα
πιο ζεστο πραγμα απο το μουνακι δεν υπαρχειΜόλις τελειωσα ένα ραντεβού, ο κύριος κατασκηνωσε στον κωλο μου...του λέω κάποια στιγμή, όλα καλά τι σου λέει ο κωλος μου την παλεύει η γκρινιάζει να πάρεις κ λίγο μουνάκι,ε; !
...οσο και να μ αρέσει το αναλ,αν δεν παίξω το μουνί μου ,δεν χυνω..πιο ζεστο πραγμα απο το μουνακι δεν υπαρχει
σιχτιρ πχια
τι ανώμαλος θεέ μου....πιο ζεστο πραγμα απο το μουνακι δεν υπαρχει
σιχτιρ πχια
Αχ αυτό εννοείται..είναι γνωστό της πάσης...αλλά εντάξει ο Ξούρας ειναι λίγο ντεμοντέ(τσοπάνης που λέγαμε τις προάλλες αλλα μετα θα κρατά μούτρα,αρα ντεμοντέ θα τον λέω)τι ανώμαλος θεέ μου....
της τζοάνας ο κώλος ο κόσμος όλος
όπως και να τον πεις...η αλήθεια ίδια μένει...ο ξούρας είναι σαν τον αράπη...όσο και να τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάςΑχ αυτό εννοείται..είναι γνωστό της πάσης...αλλά εντάξει ο Ξούρας ειναι λίγο ντεμοντέ(τσοπάνης που λέγαμε τις προάλλες αλλα μετα θα κρατά μούτρα,αρα ντεμοντέ θα τον λέω)
αγαπητη Τζοάνα για εμας που την εχουμε σχετικα μικτη 15 εκ και σχτικα λεπτη μας αρεσει πολύ ο κόλος γιατι εκει νοιωθουμε μια καποα πιεση ,βάλε και την ηλικια κοντευω στα 57 ,συν βεβαια και η θεα ενος τοσο ωραιου κόλου όπως ο δικος σου ,αλλα αυτο με το τελειωμα στο στόμα ειναι το κορυφαιο για εμενα πάντα, ελπίζω να μου κάτσσει σύντομα κάποια υποχρτέωση Αθήνα γιατι εχω μονο μηχανη και 100χλμ μεχρι Κατεχακ, εγω έμενα Μιχακαλοπουλου και Ξενιας 5 λεπτα απο εκει,ειναι πολυ κουραστικο τωρα με το κρυο συν και λιγο τα σφικτα οιονομικα ,για αυτο ακομη δεν εχω ερθει παντως μεχρι τοτε διαβαζω παντα καθε μερα εδω αφου μου αρεσει ο τροπος που τα λες εχεις μια ωραια ευχαριστη αυρα ενα ωραιο καθαρο καρμαΜόλις τελειωσα ένα ραντεβού, ο κύριος κατασκηνωσε στον κωλο μου...του λέω κάποια στιγμή, όλα καλά τι σου λέει ο κωλος μου την παλεύει η γκρινιάζει να πάρεις κ λίγο μουνάκι,ε; !
...εμένα πάλι μ αρέσει ο αυθορμητισμός σου,δεν τα φιλτράρεις οτι γράφεις και πολυ αρα εισαι ντόμπρος υποθέτω..αγαπητη Τζοάνα για εμας που την εχουμε σχετικα μικτη 15 εκ και σχτικα λεπτη μας αρεσει πολύ ο κόλος γιατι εκει νοιωθουμε μια καποα πιεση ,βάλε και την ηλικια κοντευω στα 57 ,συν βεβαια και η θεα ενος τοσο ωραιου κόλου όπως ο δικος σου ,αλλα αυτο με το τελειωμα στο στόμα ειναι το κορυφαιο για εμενα πάντα, ελπίζω να μου κάτσσει σύντομα κάποια υποχρτέωση Αθήνα γιατι εχω μονο μηχανη και 100χλμ μεχρι Κατεχακ, εγω έμενα Μιχακαλοπουλου και Ξενιας 5 λεπτα απο εκει,ειναι πολυ κουραστικο τωρα με το κρυο συν και λιγο τα σφικτα οιονομικα ,για αυτο ακομη δεν εχω ερθει παντως μεχρι τοτε διαβαζω παντα καθε μερα εδω αφου μου αρεσει ο τροπος που τα λες εχεις μια ωραια ευχαριστη αυρα ενα ωραιο καθαρο καρμα
χαχα χα γιατι αν ελεγα πως την εχω 25 πόντους ας πουμε θα μεγάλωε καθόλου ,μονο τον εαυτο μου θα κοροιδευα σε φιλω γλυκα, εκει που σου αρεσει μεχρι να ερθω...εμένα πάλι μ αρέσει ο αυθορμητισμός σου,δεν τα φιλτράρεις οτι γράφεις και πολυ αρα εισαι ντόμπρος υποθέτω..
Όσον αφορά εμένα,απλα ειμαι αληθινή, είτε γράφω εδώ είτε μιλω έξω...
Εχω δει υπερβολικά μεγάλο βαθμό ανδρών απο εδω,κανόνισε να δω κι εσένα αγορι!