Το πρώτο του έτους,έπρεπε να είναι με την Jo για να μπει καλά το 2023.. Καταδρομική Αθήνα για δουλειές προσωπικές, κλείσιμο ραντεβού με την Jo αρκετές ώρες πιο πριν και μια όμορφη αναμονή για την συνάντηση μας λες και θα πήγαινα μαζί της για πρώτη φορά (παρότι είναι η 4η).. Εμφάνιση γνωστή σε όλους δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο..Τα βλέπουμε και ξέρουμε με τί κορμάρα παίζουμε και με ποια...τον παίζουμε όταν είμαστε μακρυά από την πρωτεύουσα...!!! ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!! Στα του αγώνα...κάθε φορά και καλύτερη,κάθε φορά και πιο καυτή,κάθε φορά και πιο αισθησιακή,κάθε φορά...ΤΟΥΡΜΠΟ.. 1 ώρα full περιποίηση,εναλλαγές στάσεων,ρυθμού,εμπρός και πίσω πόρτας,όρθια (με τον τοίχο κόντρα ήταν τέρμα ΗΔΟΝΗ να μπαίνεις από την πίσω τρυπούλα της),ξαπλωτά, χωρίς μα και μου παρά μόνο και αισθησιακά βογγητά και λόγια που σε ανεβάζουν αλλά και λόγια εκ μέρους μου όπως αρμόζει σε ένα μανάρι όπως η Jo γιατί και οι γυναίκες θέλουν τα γλυκόλογα τους και τα βρώμικα λόγια τους επίσης. Ξέρει να κάνει έναν άνδρα χαρούμενο,με σεβασμό και με...ΠΟΙΟΤΗΤΑ στην συμπεριφορά και στο sex!! Ευχαριστώ για την ''μάχη''.. Το να με βουτήξεις από την πόρτα και να παίξεις βαθύ κλαρίνο έτσι στα ίσια ήταν ότι πρέπει να μπω με την μια ΟΡΘΙΟΣ και εγώ και ο ''κύριος'' από κάτω!!!Γι αυτό και σε βούτηξα κατευθείαν κι εγώ μετά και ο τοίχος...πήγε να φύγει.... Τα καλά να λέγονται και οφείλω να τα γράφω γιατί όσοι δεν σε έχουν πάρει...δεν ξέρουν τί χάνουν!!!