Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
Πολύ αγαπημένος πελάτης ,τι να κάνω έχω αδυναμίες κι εγω!!Μα τι σιρόπια ειν αυτά.
Κολλησα
Πολύ αγαπημένος πελάτης ,τι να κάνω έχω αδυναμίες κι εγω!!Μα τι σιρόπια ειν αυτά.
Κολλησα
Εδω λατρευεις εμενα που δε με ξερεις,Πολύ αγαπημένος πελάτης ,τι να κάνω έχω αδυναμίες κι εγω!!
Χαχαχαχα αργούν οι 1000 κριτικές ακομη!!Ξέσπασμα θαυμασμού σήμερα. Πλησιάζει κληρωσούλα;
...εις τριπλούν υπέρβαση για να με δεις μωράκι..Δεν ξέρω..Προσωπικά δεν με απασχολεί η κλήρωση.Αν θέλω να πάω με την Jo,κάνω το ταξιδάκι μου και πάω..Δεν περιμένω κληρώσεις για να την απολαύσω!!
Ναι καλε. Λεμε για να περνάει η ώρα.Χαχαχαχα αργούν οι 1000 κριτικές ακομη!!
Γραφουν τ αγόρια μου οτι αισθάνονται, και τους βγάζω τα οποία είναι αμοιβαία φυσικά!!
Καλα το πάει με τις φωτος,Κόλαση
Να κανω τη διαχείριση οσο λείπεις;Φεύγω τώρα.. Μαααααακια!!
Ομορφιά μουΤην Καλημερα μου σε όλους, διαθέσιμη μεσημεράκι αργά!
Εννοείται ,έχεις κατοχυρώσει την θέση διαχειριστήΝα κανω τη διαχείριση οσο λείπεις;
Γεια σου αγορακι μου...!Ομορφιά μου
Το αγόρι που ηρθε χθες απόγευμα!Σε καταλαβα που έγραψες για την πρώτη σου φορα αναλ!Χαίρομαι πολύ που απολαύσες το ραντεβού μας, και φυσικα σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,με τιμούν!Καλησπέρα boys. Γενικά αποφεύγω να γράφω σε forum. Συνάντηση σήμερα πρώτη φορά με Τζοάρα και ο πρώτος μου κώλος ever. Σπάνια γυναίκα. Πανέμορφο σωματάκι, αθλητική, επικοινωνιακή με χιούμορ και καλή διάθεση,τρυφερή και σκυλί ανάλογα την περίσταση, ξέρει να ευχαριστεί και με το παραπάνω. Ότι πιο vfm κυκλοφορεί. Η μόνη προυπόθεση να έχετε καλή διάθεση και εξηγήται σπαθί! Την καληνύχτα μου.
ΚαλημεραΚαλημερουδια με καυλες!