Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.447
Άσχετο μια εμμονή με το γλύψιμο την έχετε πάντως αρκετοί..Και βρήκατε εμένα που είμαι λίγο τσίου αε αυτό... γαργαλιεμαι ?
Με έπεισες... Θα κάτσω απλά να απολαύσω το δικό σου γλύψιμο.Άσχετο μια εμμονή με το γλύψιμο την έχετε πάντως αρκετοί..Και βρήκατε εμένα που είμαι λίγο τσίου αε αυτό... γαργαλιεμαι ?
Ξεβρακωτος του σαη μονο εγω ειμαι, νου σου.Εννοείται ξεβρακωτη, για ποια με πέρασες να ντύνομαι ?!
Αυτό το..... λίγο τσίου μου έφτιαξε τη βραδιά ???Άσχετο μια εμμονή με το γλύψιμο την έχετε πάντως αρκετοί..Και βρήκατε εμένα που είμαι λίγο τσίου αε αυτό... γαργαλιεμαι ?
Αυτό το..... λίγο τσίου μου έφτιαξε τη βραδιά ???
Τράβα ντύσου ρε τσοπάνη, έχει χάρη που λείπει το αμόρε..Ξεβρακωτος του σαη μονο εγω ειμαι, νου σου.
Δε θα πονέσεις στο υπόσχομαι...Με έπεισες... Θα κάτσω απλά να απολαύσω το δικό σου γλύψιμο.
Τι εννοείς;;; Εδώ είμαι???
Δε θέλω να δω αλλά πουλάκια σήμερα...ντύσου. .?Εγώ να μείνω ξεβρακωτος ή να τα μαζέψω;
Μάλιστα... Τον έβγαλα να πάρει αέρα δηλαδή και πάλι μέσα. Δεν είναι κατάσταση αυτήΔε θέλω να δω αλλά πουλάκια σήμερα...ντύσου. .?
Θα τον ζαλίσεις από το πέρα δώθε Άστον ήσυχο ?Μάλιστα... Τον έβγαλα να πάρει αέρα δηλαδή και πάλι μέσα. Δεν είναι κατάσταση αυτή
Έχει συνηθίσει τις φουρτούνες ο μικρός μη τον φοβάσαιΘα τον ζαλίσεις από το πέρα δώθε Άστον ήσυχο ?
Ξεβρακωτος του σαη μονο εγω ειμαι, νου σου.
Έλα να σου πάρω μια πίπα να πας για νάνι, είμαι large.. ? πέταξε την έξω πάλι..Έχει συνηθίσει τις φουρτούνες ο μικρός μη τον φοβάσαι
Χααα στην έσκασα... Δεν τον είχα βάλει ποτέ μέσα??Έλα να σου πάρω μια πίπα να πας για νάνι, είμαι large.. ? πέταξε την έξω πάλι..
Είχα ψήσει κατάσταση χθες ,μάλιστα κλείσαμε ραντεβού στο δικό μου μπαλκόνι, αλλά η γκαντεμοσαυρα ο barock, έκανε το γαμπρό να λακισειΜε τέτοιο καιρό ούτε οι γάτες δεν γαμανε στα μπαλκόνια
Στείλε ένα μήνυμα καπνού ρε jo. Θα ερχόμουν εγώ να κάνουμε ακροβατικά στα κάγκελαΕίχα ψήσει κατάσταση χθες ,μάλιστα κλείσαμε ραντεβού στο δικό μου μπαλκόνι, αλλά η γκαντεμοσαυρα ο barock, έκανε το γαμπρό να λακισει
Δεν είσαι σα τον άλλον..είναι μοναδικός στο είδος του..?Στείλε ένα μήνυμα καπνού ρε jo. Θα ερχόμουν εγώ να κάνουμε ακροβατικά στα κάγκελα
Εσύ ξέρεις καλύτερα. Δεν τα πάω και καλά με την ισορροπία εδώ που τα λέμεΔεν είσαι σα τον άλλον..είναι μοναδικός στο είδος του..?