Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.431
Και όχι μόνο στο οτι προσέχω εμφάνιση ,αλλα και σε θέματα υγείας ,σαν μωρό παιδί είμαι !!Εσύ είσαι πάντα στην πένα
Και όχι μόνο στο οτι προσέχω εμφάνιση ,αλλα και σε θέματα υγείας ,σαν μωρό παιδί είμαι !!Εσύ είσαι πάντα στην πένα
Τη θελουμε οπως τη γεννησε η μανα της αφου,Ουτε ενα βρακυ δεν εχεις να βαλεις στο κωλο σου?
Και που ξέρεις αν δεν με γέννησε η μάνα μου με βραδυνή τουαλέτα;!Ήμουν μωρο θαύμα !!Τη θελουμε οπως τη γεννησε η μανα της αφου,
Θα παρεις κανα βρακυ ; τι θα γινει με σενα πιαΚαι που ξέρεις αν δεν με γέννησε η μάνα μου με βραδυνή τουαλέτα;!
Πήρα 3 και έδωσα 1 μεροκάματο, δεν συμφέρουν καλύτερα ξεβρακωτηΘα παρεις κανα βρακυ ; τι θα γινει με σενα πια
Οσονουπω θα μας δωσουν και βρακυ- pass.Πήρα 3 και έδωσα 1 μεροκάματο, δεν συμφέρουν καλύτερα ξεβρακωτη
αντε τσιμπησες και την ψηφο μου σαν καλυτερη εσκορτ της χρονιας Λιτσα...και μετά θα σε γλυψω ολόκληρο...καυλιαρη μου...
Ποια είναι η Λιτσα;!αντε τσιμπησες και την ψηφο μου σαν καλυτερη εσκορτ της χρονιας Λιτσα
εσυΠοια είναι η Λιτσα;!
....Μανθο μου εσυ..
για οσουν ζηλευουν την σχεση μας
Λιτσα μοναδικη μου αγαπη
Για γλυψιμο...Τι θα σας κάνω βρε...μην μ αφήσετε μια μέρα να μην αμαρτήσω (αλλο που δεν θέλω χαχαχαχα)
Ορίστε..μια φρεσκια, μόλις...
Για γλυψιμο...
Καυλα το φορεματακι σου.Καλημερουδια!
Κατι θα κάνω οπως παντα..!!Καλημέρα !Καυλα το φορεματακι σου.
Κανα βιντεακι με σεξ ντυμενη θα δουμε;
Καυλημερες.
Δε χρειαζονται πολλα.Κατι θα κάνω οπως παντα..!!Καλημέρα !
και ενα δωρο εδω για οσους δεν μπορεσουν....?Λοιπον, είχα τάξει δωρο για τις 300 κριτικές μου και 1.000 σελίδες στο νημα,υπερέβησαν κατά πολύ και τα δυο πλέον, για να μην αθετώ την υπόσχεση μου,ως δώρο σκέφτηκα κατι διαφορετικό απ ότι βάζω συνήθως, στους πελάτες που ήδη εχω βρεθεί& σταθερούς, από σήμερα μέχρι Παρασκευή μπορούν να κλείνουν ραντεβού μαζί μου ώρας (80€)αλλα θα πληρώνουν μισαωρο(50€).Τα ραντεβού αυτά λογω οτι θα γνωρίζω τ άτομα, θα γίνονται στον χώρο μου ώστε να μην έχουν το κόστος του χοτελ.
Ως μια μικρή ανταπόδοση απο εμένα λογω προτίμησης τους στο προσωπο μου εδω και χρόνο!
Αυτήν την εβδομάδα απέχω από προπονήσεις εξου και θα έχω παραπάνω χρόνο γι αυτο βάζω τώρα το δωράκι.
Εδω κι έναν χρόνο που είμαι μέσα εχω βάλει 2 διαγωνισμούς για όλους και τους εξαργύρωσα με ντοκουμέντα χαχαχα!και ενα δωρο εδω για οσους δεν μπορεσουν....?