swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.346
- Πόντοι
- 206
Καταλαβα καβλα μου!
....πρεπει να βρω και γκόμενο παθολόγο, ο γυναικολόγος μου είναι άχρηστος στ αγόρια χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Ναι αλλα να παρεις και καποιες γνωσεις ιατρικης , μην τον στειλεις κανεναν
Εντατικολόγο εννοείς....πρεπει να βρω και γκόμενο παθολόγο, ο γυναικολόγος μου είναι άχρηστος στ αγόρια χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Κατευθείαν εντατική θα τους πηγαίνω;!!!Φαρμακομουνα δλδ χαχαχαχα!!!!Εντατικολόγο εννοείς
Αν και τα ξέρεις όλα εσύ.Καλυτερα και από γιατρούς....πρεπει να βρω και γκόμενο παθολόγο, ο γυναικολόγος μου είναι άχρηστος στ αγόρια χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Σ οτι αφορά το σεξ ...ξέρω πολλά μωρό...Αν και τα ξέρεις όλα εσύ.Καλυτερα και από γιατρούς
Και αναλυση DNA θα κανεις , καθ' οτι καταπιολα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΚατευθείαν εντατική θα τους πηγαίνω;!!!Φαρμακομουνα δλδ χαχαχαχα!!!!
Μα δε φταις εσυ, αυτοι φταίνε που δεν αντεχουν τις μεγαλες συγκινησεις.Κατευθείαν εντατική θα τους πηγαίνω;!!!Φαρμακομουνα δλδ χαχαχαχα!!!!
Ο Χριστός και η μάνα του !!!Black & White..Goodnight boys!
Νέος στο site και δηλώνω ότι δεν έχω πάει ποτέ με συνοδό .. διαβάζοντας όμως τα σχόλια σας βλέποντας τις φωτογραφίες αυτής της γυναίκας το πήρα απόφαση να είναι η πρώτη μου εμπειρίαΟ Χριστός και η μάνα του !!!
..Θα χαρώ να σ αναλάβω..εσυ παρε βιταμίνες και άσε τα υπόλοιπα πάνω μου..Νέος στο site και δηλώνω ότι δεν έχω πάει ποτέ με συνοδό .. διαβάζοντας όμως τα σχόλια σας βλέποντας τις φωτογραφίες αυτής της γυναίκας το πήρα απόφαση να είναι η πρώτη μου εμπειρία
Ανυπομονώ!!!..Θα χαρώ να σ αναλάβω..εσυ παρε βιταμίνες και άσε τα υπόλοιπα πάνω μου..
Ο σκηνοθετης τρελαθηκεBlack & White..Goodnight boys!
Σ αρέσει;ΚαλλιτεχνικήΟ σκηνοθετης τρελαθηκε
ΥΓ Το κρεβατι με τα καγκελα ειναι για γλεντια με χειροπεδες ??
9 φορες στις 10 οι πελατες βγαζουν τον κωλο σου Τι κωλυμα, εχεις κι αλλα ωραια σημεια πχ πλατηΣ αρέσει;Καλλιτεχνική
Πελάτης μ έβγαλε!
δυνατη καληνυχτα !!!! ...καληνυχτα κουκλαρα !!!!Black & White..Goodnight boys!