Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 30.777
- Πόντοι
- 11.146
Ο καμεραμάν με μονοκάμερα ή θα βάλουμε συνεργείο για συμμέτοχή
....λιτα κ απεριττα πραγματα
Ο καμεραμάν με μονοκάμερα ή θα βάλουμε συνεργείο για συμμέτοχή
...βιογραφικό με παρτουζες και φωτο το πουλάκι ,και θα επιλέξω χεχεχεχε!!
....λιτα κ απεριττα πραγματα
γερο ποτήρι το πτηνό !!!!
...το δικο μου ειναι λιγο απασχολημενο τωρα!
...καποια του ειπε "πιες να μεγαλωσεις"!!!γερο ποτήρι το πτηνό !!!!
Και ήπιε ένα βυτίο τύπε;...καποια του ειπε "πιες να μεγαλωσεις"!!!
Πρώτο πρωτο θα τον βάλω, ν ανοίξει τον δρόμο για εσας χαχαχαχα!!!!!Και ήπιε ένα βυτίο τύπε;
Πάντως εσένα πρέπει να σε αφήσει εκτός της επιλογής, για να δούμε και λίγο φώς οι υπόλοιποι!
...απο μπλα μπλα σκιζουν ρε αγορι το θέμα είναι οι πράξεις ...Αντε παιδιά....σχηματιστε ομάδα παρτουζας.....ενδιαφερομενων βεβαίως βεβαίως....με την άδεια της Τζο βεβαίως....
Εγώ δηλώνω φωναχτά ότι θα απέχω από τις εργασίες της συνόδου για δημιουργία ομάδας παρτουζας γιατί είμαι μοναχικός καβαλάρης.....καλή τύχη παιδιά...απο μπλα μπλα σκιζουν ρε αγορι το θέμα είναι οι πράξεις ...
Έτσι πρέπει, μόνο όσοι το ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΝ πραγματικάΕγώ δηλώνω φωναχτά ότι θα απέχω από τις εργασίες της συνόδου για δημιουργία ομάδας παρτουζας γιατί είμαι μοναχικός καβαλάρης.....καλή τύχη παιδιά
Και για να μην έχουμε κλάματα μετά και διαφιλονικιες....αλλά μόνο πουτσες στις τρυπούλες της Τζο.....Έτσι πρέπει, μόνο όσοι το ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΝ πραγματικά
Τεραστια Jo . Το μπλα μπλα ειναι ολυμπιακο αθλημα στην Ελλαδα χαχαχα...απο μπλα μπλα σκιζουν ρε αγορι το θέμα είναι οι πράξεις ...
....παλιά είχα αγγελία και έγραφα ΟΧΙ ΆΣΚΟΠΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ χαχαχαχαχαχαχαχα!!Το έσβησα φυσικα ,ήταν ντροπή χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Τεραστια Jo . Το μπλα μπλα ειναι ολυμπιακο αθλημα στην Ελλαδα χαχαχα
Κατάλαβα, άπατοι θα πάμε οι υπόλοιποιΠρώτο πρωτο θα τον βάλω, ν ανοίξει τον δρόμο για εσας χαχαχαχα!!!!!
....μαγκα μη μασας, ορμα! Αλλωστε εχω δηλωσει πολλακις οτι ειμαι μοναχοφαης και δεν μ αρεσει να μοιραζομαι πραγματαΚατάλαβα, άπατοι θα πάμε οι υπόλοιποι
Να ξεκινάς γλείψιμο από κάτω προς τα πάνω και ξανάμανα
Καυλιαρη μου εσύ....!!!!Να ξεκινάς γλείψιμο από κάτω προς τα πάνω και ξανάμανα
Χ; χαχα τρελαίνομαι για γλείψιμο μ αρέσει να ικανοποιώ την παρτενέρΚαυλιαρη μου εσύ....!!!!
...ναι αλλα μην συνεχισεις να γελας κ στην πιπα κ παρεξηγηθει ο ανθρωπος!!!Δίνετε ρέστα σήμερα, έχω πέσει κάτω και γελάω μεχρι δακρύων!!!
Παω να δω έναν κύριο και παπαλα σήμερα...αύριο παλι!