kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Τι θες να πεις αγαπητή ;....κατι εχει αυτο το νημα και τραβα περίεργους τύπους ,συχνά πυκνά..
Θα φωνάξω παπά για εξορκισμό τις επόμενες μέρες.. ..
Τι θες να πεις αγαπητή ;....κατι εχει αυτο το νημα και τραβα περίεργους τύπους ,συχνά πυκνά..
Θα φωνάξω παπά για εξορκισμό τις επόμενες μέρες.. ..
Τι έκπληξη ήταν αυτή.. !!Καλησπέρα σε όλους, τι κατινιες είναι αυτές που διαβάζω?
Τύποι.... είστε τραγική, χωρίς ανδρική αξιοπρέπεια, το παίζετε γαμιαδες.
Δεν σας έχω δει βέβαια, μπορεί να αδικώ κάποιους, αλλά ....... τραγικοί.
Τραγικοί όχι τραγική, συγγνώμη για το λάθοςΚαλησπέρα σε όλους, τι κατινιες είναι αυτές που διαβάζω?
Τύποι.... είστε τραγική, χωρίς ανδρική αξιοπρέπεια, το παίζετε γαμιαδες.
Δεν σας έχω δει βέβαια, μπορεί να αδικώ κάποιους, αλλά ....... τραγικοί.
...αυτό που κατάλαβες..δαιμόνια έρχονται που και που στο νημα, μην ηρεμήσουμε για πολύ..!Τι θες να πεις αγαπητή ;
Δεν αξίζει να υπάρχει διάλογος με κακοηθεις προσωπικότητες, παίρνουν αξία χωρίς να αξίζουν, το μόνο που αξίζουν είναι η υποτίμηση.Τι έκπληξη ήταν αυτή.. !!
Έχεις δίκιο περι κατινιας, έτσι φαίνεται στους απ έξω τουλάχιστον, το θέμα είναι ότι το 80% των αγοριων εδω που μπαίνουν είναι πελάτες μου και άψογοι στα πάντα...το υπόλοιπο 20% αγόρια σταθερά στο νημα που τα συμπαθώ ιδιαίτερα..
Ένας μας έκανε άνω κάτω 2 μερες τωρα,δικη μου λάθος επιλογή πελάτη δυστυχώς, σπάνιο για μένα που μου κόβει..Τεσπα, έφυγε τωρα,τέλος όλα καλά..
Να περνάς να σε βλέπω..
..δυστυχώς..αν διαβάσεις θα δεις τι παίχτηκε..αλλά ένα άτομο μόνο από τα 1000αδες μπορει να τα κάνει πουτ@να..Δεν αξίζει να υπάρχει διάλογος με κακοηθεις προσωπικότητες, παίρνουν αξία χωρίς να αξίζουν, το μόνο που αξίζουν είναι η υποτίμηση.
Δωσε και κανα φραγκο για εξορκισμο ντε...αυτό που κατάλαβες..δαιμόνια έρχονται που και που στο νημα, μην ηρεμήσουμε για πολύ..!
....εχω κάνει την αυτοκριτική μου,και κατέληξα ότι έδωσα πολλά εδω μεσα ενω δεν χρειαζόταν, έπρεπε αυστηρά επαγγελματικα να μπαίνω,ποιος θα με παρεξηγουσε εξαλλου;Αλλα μ αρέσει η ανθρώπινη επαφή πολύ, και μετά τα χρήματα ο λόγος που το κανω αυτό είναι για να βρίσκομαι ερωτικά με άνδρες γιατί γουστάρω σεξ άρρωστα..τεσπα, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους απο εδω..κυριολεκτικά υπέροχους,αρα αξιζε η αφοσίωση μου στο νημα..αλλά γνώρισα και ελάχιστους μετρημένους στα δάχτυλα, αχάριστους άνδρες που την βρίσκουν να υποτιμούν γυναίκες χωρίς λόγο..Ευτυχώς ο σεβασμός που παιρνω υπερβαίνει κατά πολύ την καφρίλα..Αρα οκ,παραμένω εδω αλλά παραπάνω επιφυλακτική πλέον.Αν και δεν σε γνωριζω προσωπικά, τρεφω μια εκτιμηση προς εσένα για τον τροπο που εχεις επιλέξει να προσφέρεις. Δυστυχώς δεν εκτιμάται απ όλους. Επισης να πω πως διακρίνω μια ανοχή να την πω απο τους mod. Κάπως πρεπει να λήξει όλο αυτο. Keep walking ...
...αυτό κάνω όλη μέρα καν δεν απάντησα στον τύπο.. οτι με χαλάει πατάω αγνόηση αρα δεν βλέπω καν τι γράφει ο καθένας που δεν γουστάρω.Jo μην τους δίνεις σημασία ...μην μανουριαζεις με δαυτους...αστούς να μανουριαζουν μόνοι τους ....εσύ συνέχισε την καλή δουλειά.....α και ακόμα περιμένουμε να οπτικοποιησεις το φετίχ μας ( εμάς των rimjob lovers) ....το υποσχέθηκες και το αναμένουμε....
Εχω έξοδα, να πάω στην κηδεία της βασίλισσας ..Δωσε και κανα φραγκο για εξορκισμο ντε
Κανε καμια υπερωριαΕχω έξοδα, να πάω στην κηδεία της βασίλισσας ..
Δωσε εσύ κσι θα τα βρούμε,σε λίρες
...κάθε μέρα κάνω υπερωρίες...ούτε τα ρεπο μου δεν παίρνω..πως με τουμπαρουν ετσι αυτοί οι άνδρες;!Κανε καμια υπερωρια
ΤέλειαΑργοπορημένες καλημέρες λόγω δουλειάς αρκετης σήμερα....
Το νου σου ρε, μπορει να θελουν να σε γ@μησουν κιολας...κάθε μέρα κάνω υπερωρίες...ούτε τα ρεπο μου δεν παίρνω..πως με τουμπαρουν ετσι αυτοί οι άνδρες;!
Ωραία ημιντυμένη φωτοΛοιπον τελείωσα για σήμερα..αύριο πάλι να είμαστε καλά..
Καλό βράδυ σ όλους..και εννοείται καυλιαρικο!!
Θα φύγω τέλος του μήνα, όταν γυρίσω με το καλό ,δεν έχει να κάνει με σελίδες πλέονΣτις 2000 σελίδες το gangbang?