Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.518
Καλό βράδυ, με αταξίες...
Μας βλέπω σύντομα `μπερδεμένους ` εμάς τους δυο.Καλό βράδυ, με αταξίες...
Γλυκό μουνακι που σταζει μέλι !!!!!Καλό βράδυ, με αταξίες...
Τι όμορφα και σεξυ πόδια !!!!....πριν λίγο η φωτο ..σήμερα σας έχω από το πρωί, φρεσκαδουρα υλικό...
Καυλα… ωραίο κωλαρακιΚαλή Κυριακή ...με καυλες, μην ξεχνιόμαστε!!
Καλη Κυριακη ομορφη !!!! Σταζεις καυλα κουκλαρα !!!!!Καλή Κυριακή ...με καυλες, μην ξεχνιόμαστε!!
Με τόσα κοπλιμέντα που μου κάνετε πως να μην πάει καλά η μέρα...τα πιο ευγενικά αγόρια έχω εδώ!!
.....και να θελουμε, μας αφηνεις εσυ να ξεχαστουμε?!?!?!Καλή Κυριακή ...με καυλες, μην ξεχνιόμαστε!!
Odin μου, σου έχω εμπιστοσύνη θα περάσει καλά το κορίτσι σου!!!.....και να θελουμε, μας αφηνεις εσυ να ξεχαστουμε?!?!?!
Ενα καφε ειπαμε να πιουμε και μας τον εκανες ,
οχι κ τπτ αλλο, αλλα η αλλη διπλα κοιμαται ακομη κ θα της ερθει "ντουβρουτζας" στα καλα-καθουμενα
...η νεκροψια θα δειξειOdin μου, σου έχω εμπιστοσύνη θα περάσει καλά το κορίτσι σου!!!
Καιρό έχω να σε δω εδώ μέσα αγαπημένε!!!φιλάκια πολλά!Τι όμορφα και σεξυ πόδια !!!!
Joanna, agouroxypnhmenh, anamalliasmenh kai se a8lia katastash, exw na sas pw to ejhs: na to kanete pio syxna auto xixixixixiixix (Dimitra) XXXOdin μου, σου έχω εμπιστοσύνη θα περάσει καλά το κορίτσι σου!!!
.....αξιο το αγόρι αξιο και το κοριτσι...Joanna, agouroxypnhmenh, anamalliasmenh kai se a8lia katastash, exw na sas pw to ejhs: na to kanete pio syxna auto xixixixixiixix (Dimitra) XXX
Αχ με "κακό μαθαίνετε " και μ αρέσει πολύ!!
Ενα τραγουδακι και απο εμενα για την Ιωαννα !!!!
Λατρεμενοι Iron Maiden !!!! Λατρεμενο κομματι !!!! Αφιερωμενο σε εσενα ομορφη !!!!Αχ με "κακό μαθαίνετε " και μ αρέσει πολύ!!
Ευχαριστώ μωρό