The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Καλημέρα κι από εμένα..
![]()
Καλημέρα κι από εμένα..
![]()
Άστα να πάνε. Όποτε πηγαίνουμε μαζί της πρέπει να έχουμε και το μηχάνημα που γεμίζει τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες αλλιώς καήκαμεΚαι γω υπο σκέψη ειμαι.
Ψιλοφοβούμαι![]()
Μωρό σ ευχαριστώ πολύ,πέρασα σούπερ μαζί σου,γουστάρω πολύ να σε ξαναδώ!Συναντηση με τη Jo προ λιγου.
Τα λογια ειναι περιττα...!!!
Στο γαμησι και στη πιπα ειναι αχορταγη η γυναικα, και απο εμφανιση ακριβως οτι βλεπουμε, σεξι μιλφαρα!!
Φιλια πολλα και στο επανειδιν συντομα!!
Εχεις κλεισει μεχρι 5 , γιατι 6 ειναι το παιχνιδι της ΕθνικηςΕχω κλείσει ραντεβού μέχρι 5 ώρα, αρα απ αυτήν την ώρα και μετά διαθέσιμη πάλι
(7:30 δεν θα μπορώ μισή ώρα όμως)
![]()
Μεχρι 5 ήταν το πρωί αυτά που είχα κλείσει ήδη , πλέον είμαι κλεισμένη μέχρι 9 :30Εχεις κλεισει μεχρι 5 , γιατι 6 ειναι το παιχνιδι της Εθνικης
Ε τι να πω Νικησες και το ΕυρωμπασκετΜεχρι 5 ήταν το πρωί αυτά που είχα κλείσει, πλέον είμαι κλεισμένη μέχρι 9 :30
Κανονικότατα δουλεύω, Κυριακή ρεπό..Απλά αν θέλετε σίγουρα κάτι και γνωρίζετε ωρα,να κλείσετε έγκαιραΚαλησπέρα κοριτσάρα μας , αύριο δουλεύεις η έχει ξεκούραση ;
Την Καλησπερα και απο εμας.....Αγαπητη νηματοθετη....για τις μελανιες ενα και ενα...και νοσοκομοι γιναμε για εσας....με ευχαριστηση βεβαια........με ξέρεις....φορτώνω στο σεξ...λυσσαρα χαχαχα!!
(Από τις σφαλιάρες στο κωλαράκι έκανα μελανια)
Με αυτο το σωμα ενα πενταλεπτο πλειμεικερ στην Εθνικη ανετα....πριν λίγο η φωτο ..σήμερα σας έχω από το πρωί, φρεσκαδουρα υλικό...
![]()
Γιατι ρε , και στο μπασκετ βαζεις τη μπαλα σε μια τρυπαΜε αυτο το σωμα ενα πενταλεπτο πλειμεικερ στην Εθνικη ανετα
Ρε τρελοκομείο!!!Γιατι ρε , και στο μπασκετ βαζεις τη μπαλα σε μια τρυπα
Μωρο μου θα σου ζωγραφιζω στα κωλομερια μια μπασκετα και θα βαζω τριπονταΡε τρελοκομείο!!!![]()
ΤΑ ΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ..Η ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΗς....πριν λίγο η φωτο ..σήμερα σας έχω από το πρωί, φρεσκαδουρα υλικό...
![]()
Κλεισμένης 45χρονης είναι...απλά είμαι υπερμαχος του φυσικού στα πάντα και προσπαθώ να μεγαλώνω.."όμορφα" όσο μπορω..ΤΑ ΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ..Η ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΗς
Λυσσαρα γυναικα !!!!!!Εχω κλείσει ραντεβού μέχρι 5 ώρα, αρα απ αυτήν την ώρα και μετά διαθέσιμη πάλι
(7:30 δεν θα μπορώ μισή ώρα όμως)
![]()
Κουκλαρα και καυλιαρα !!!!....πριν λίγο η φωτο ..σήμερα σας έχω από το πρωί, φρεσκαδουρα υλικό...
![]()