Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.360
Καλημέραα κούκλαα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπερα καυλα ατελειωτη !!!!!!!!
Καλημέραα κούκλαα μου
Καλησπερα καυλα ατελειωτη !!!!!!!!
Τα φιλιά μου μωράκι καυλωτικό
Καλησπέρα μωράκλα. Να κάτι τέτοια μας κάνεις και μετά πως γίνεται να μη σε θέλουμε;Καλησπέρα!!Και που έχω ρεπό,οι καυλες παραμένουν καυλες!!
Η αποθέωση του sexynessΕυχαριστώ όλα τα παιδιά που με τίμησαν και σήμερα πάλι,αλλά και όλες τις μέρες γενικά !!
Καληνύχτα από μένα!!
Ωραία τα νυχακια σου μωράκιΚαλησπέρα!!Και που έχω ρεπό,οι καυλες παραμένουν καυλες!!
Βρε καλώς την καύλα μου την όμορφη.. Βασίλισσα στο ρούφηγμα μάνα μου.. μου έχει λείψει Τις καλησπέρες μου ομορφιά μουΆντε να σας βάλω ένα δείγμα από τσοντες μου...μια που είμαι χαλαρή σήμερα...
Ραντεβού απ 'αύριο πάλι,14:00 και μετά
Ευχαριστώ μωρό!!Ωραία τα νυχακια σου μωράκι
Σε συμπαθω ιδιαιτέρως και ανυπομονώ να σε ξαναδώ νεαρέ...Βρε καλώς την καύλα μου την όμορφη.. Βασίλισσα στο ρούφηγμα μάνα μου.. μου έχει λείψει Τις καλησπέρες μου ομορφιά μου
Και εγώ κυρία Ιωαννα.. να με διδάξετε ένα ή 2 πραγματάκια..Ευχαριστώ μωρό!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε συμπαθω ιδιαιτέρως και ανυπομονώ σας ξαναδώ νεαρέ...
Ερωτική εξομολόγηση μου κάνεις δλδ;!Επειδη η κυρία jo εχει παρεξηγήσει τα αγνά μου αισθήματα θα της αφιερώσω ενα τραγούδι.
Αχ αυτό το δάχτυλο σου...Άντε βάζω και μια γδυτη και φεύγω να προλάβω να δω τ αγόρια όλα πριν φύγω!!!
Καιρό έχω να σε δω εδώ αγαπημένε...Αχ αυτό το δάχτυλο σου...
Ο νους σου στους ερωτες εσέναΕρωτική εξομολόγηση μου κάνεις δλδ;!
Ασχετο,κομματάρα..από φωνάρα μοναδική...
Και στις παρτουζες....Ο νους σου στους ερωτες εσένα
...κομματαρα κ φωναρα ειναι εδω, στην διασκευη παραδοσιακου απο τον Σαββαπουλο.!Ερωτική εξομολόγηση μου κάνεις δλδ;!
Ασχετο,κομματάρα..από φωνάρα μοναδική...
Αρβανιτάκη την γουστάρω ,αν και δεν είναι του στυλ φυσικά που ακούω και την βρίσκω ,έτυχε πριν πολλά πολλά χρόνια να την ακούσω σε μπουάτ Εξάρχεια αν θυμάμαι με κομπανία ήταν...κομματαρα κ φωναρα ειναι εδω, στην διασκευη παραδοσιακου απο τον Σαββαπουλο.!
...ουτε κ εγω, καθολου! Αλλα η ρουφιανα εχει πιασει μερικα τραγουδια και τα εχει σκισει!Αρβανιτάκη την γουστάρω ,αν και δεν είναι του στυλ φυσικά που ακούω και την βρίσκω ,έτυχε πριν πολλά πολλά χρόνια να την ακούσω σε μπουάτ Εξάρχεια αν θυμάμαι με κομπανία ήταν
ΠιπέριΚαι στις παρτουζες....