geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.881
- Πόντοι
- 34.478
τι κανει το μωρακι μου;
γουτσου γουτσου
γουτσου γουτσου
Τα οριτζιναλ θηλυκα δεν κανουν τετοια.Ξέρω ότι ψοφας για τέτοια χεχεχε!!!
Το έχω δηλώσει, λατρεύω τις γυναίκες, ερωτικά δεν μου βγαίνει...
Το μωράκι σου Δευτέρα εξαφανίζεται....!!Εσύ καυλιαρη μου, ροκανιζεις σέξυ κοριτσάκια;;;τι κανει το μωρακι μου;
γουτσου γουτσου
εγω;Το μωράκι σου Δευτέρα εξαφανίζεται....!!Εσύ καυλιαρη μου, ροκανιζεις σέξυ κοριτσάκια;;;
Ψοφάνε για λουτσους.....πες τα...Τα οριτζιναλ θηλυκα δεν κανουν τετοια.
.....Αυτό είπα ρε αγάπη, αλλού πηδάς εμένα αγαπάς...εγω;
ποιος ειπε αυτη την κακοηθεια;;;;
εγω μονο μαζι σου κανω ερωτα
Το καλύτερο νήμα...Ψοφάνε για λουτσους.....πες τα...
.....Αυτό είπα ρε αγάπη, αλλού πηδάς εμένα αγαπάς...![]()
Εχουν αλλάξει πολλά Τζο και πρέπει να προσέχεις γιατιΆντε να χαθείς βρε, στα γεράματα, λες;!χαχαχαχα!!!!
Οφείλω να πω ότι είσαι πολύ ομορφουλικο αγόρι....!!!!Το καλύτερο νήμα...κουκλάκι μου Ιωαννάκι μου, μας (ξε)καύλωσες και σήμερα..
![]()
Να 'σαι καλά μωρόΟφείλω να πω ότι είσαι πολύ ομορφουλικο αγόρι....!!!!
Σταμάτα ρε γιατί θα τι πιστέψω στο τέλος ότι θα σου λείψω και θα βάλω τα κλάματαΘα μας αφησει μονάχους μονάχους τον αυγουστο η jo μας.
Μαλλον θα μαι συνταξιούχοςΣταμάτα ρε γιατί θα τι πιστέψω στο τέλος ότι θα σου λείψω και θα βάλω τα κλάματα
Σε λίγα χρόνια που θα κρεμάσω το στρινγκ μου τι θα κάνεις βρε;;
Ε να σε πάρω τότε,να μου δίνεις την σύνταξη να πηγαίνω να φτιασιδονομαι στα κέντρα ομορφιάς όπως κάνουν όλες οι μεγαλοκοπέλεςΜαλλον θα μαι συνταξιούχος
...οχι ρε αρχοντα μην 'ξηγιεσαι ετσι τωρα! Τα original θηλυκα προσφερουν κ λαμβανουν ηδονη κ απολαυση με ολους τους τροπους!!!Τα οριτζιναλ θηλυκα δεν κανουν τετοια.
A classy lady!Καλημέρες!
![]()
Επίσης μωρό !!A classy lady!
Καλημέρα, καλή και όμορφη Κυριακή!
Την Καλημερα και απο εμας......Καλημέρες!
![]()
Καλημέρα αγόρι!!!!!Την Καλημερα και απο εμας......
Στο άλλο ραντεβού μας θα σε περιμένω στο ασανσέρ λοιπόν ...αχ!Στ'ασανσέρ που συναντιόμαστε...θα....πηδιόμαστε έπρεπε να λέει το τραγούδι...Μα με αυτή την κοντή φούστα έτοιμη για όλα είσαι!!Καυλιμέρα!
Στο άλλο ραντεβού μας θα σε περιμένω στο ασανσέρ λοιπόν ...αχ!Στ'ασανσέρ που συναντιόμαστε...θα....πηδιόμαστε έπρεπε να λέει το τραγούδι...Μα με αυτή την κοντή φούστα έτοιμη για όλα είσαι!!Καυλιμέρα!