Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.958
Ε τι μισές δουλειές ;!....ετσι πρεπει κ ετσι ειναι το σωστο![]()
Ε τι μισές δουλειές ;!....ετσι πρεπει κ ετσι ειναι το σωστο![]()
Καλές διακοπές σου εύχομαι....Ο πολύ αγαπημενος μου Νικ!!Με τα όμορφα ανέκδοτα του!!!!
Ευχαριστώ πολύ ,να είσαι καλά μωρό...!Καλές διακοπές σου εύχομαι....
Ο απώτερος σκοπός μου..Ουάου...!!Καλέ τι όμορφα μου γράφετε!!
Εσύ το πας να γίνεις αδυναμία ....!!!
Τέτοιες φωτό να μας βάζειςΆντε βάζω και μια γδυτη και φεύγω να προλάβω να δω τ αγόρια όλα πριν φύγω!!!
![]()
να περασεις τελεια κουκλα μ κ να γυρισεις ακομα πιοοοοοο ορεξατηΕυχαριστώ πολύ ,να είσαι καλά μωρό...!
αχ αυτά τα πόδια..... αχ....
αχ αυτά τα πόδια..... αχ....
Μοναδική
Ευχαριστώ μωρό...Τούμπανο........![]()
Αμα σε βλέπω να κάθεσε τζο μου σταυροπόδι ο νους μου μένει μάρμαρο και ούτε Τσολιάς στο Σύνταγμα την στάση μου δεν παίρνει
....μας λείψατε κύριε...να ξέρετε....Αμα σε βλέπω να κάθεσε τζο μου σταυροπόδι ο νους μου μένει μάρμαρο και ούτε Τσολιάς στο Σύνταγμα την στάση μου δεν παίρνει
Sexy legs!!!
Πάντα δίνω 2η ευκαιρία στους ανθρώπους ,τελικά αποδείχθηκες κομπλέ ,ήρθες και νωρίτερα στο ραντεβού,ευγενέστατος νεαρός,μυριζες υπέροχα,ξέχασα να στο πω αυτό, και χαίρομαι που απολαυσες την πρώτη επαφή αναλ μαζί μου...έδωσες και κατάλαβε στο κωλαράκι μου αν και πρωτάρης ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Χθες γκρινιαξα ότι στο παρελθόν με είχε γειώσει,και σήμερα με δέχθηκε και κάναμε ραντεβού!
Πρώτη εμπειρία σε αναλ με την καθηγήτρια Τζο,απολαυστικοτατη,καθαρή γυναίκα στα πάντα της, νεανικό σφιχτό σώμα και όμορφο σχηματισμένο μουνακι , σούπερ κωλαρα,μες στην καύλα!Η δε πίπα της βαθια και υγρή όπως μόνο μια μιλφαρα ξέρει να παίρνει!
Τζο μου σ' ευχαριστώ που λύθηκε η παρεξηγηση και επιτέλους σε συνάντησα!θα τα πούμε σύντομα πάλι!
Φαίνεται και το νυχακι μου εδώ το κόκκινο..χμ ωραία φωτο, ε;
Προσκυναω τη μεγαλειοτητα σας κυρια Ιωαννα! Ειστε μια Θεα!