Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.771
Καλώς τ αγόρι τ όμορφο!!!Έλα και περιμέναμε τα 2 υπέροχα βυζάκια σου να ανοίξει το μάτι μας!!!Καυλιμέρα και καλό Ξε-ΣΚ-ισμα
Καλώς τ αγόρι τ όμορφο!!!Έλα και περιμέναμε τα 2 υπέροχα βυζάκια σου να ανοίξει το μάτι μας!!!Καυλιμέρα και καλό Ξε-ΣΚ-ισμα
Ανυπομονώ να λυθεί η απορία,καθότι και δική μου χαχαχαχα!!!....μ' αρεσει το πως συνδυασες το σπετσοφαϊ και τα γεμιστα με το cabernet chevignion! Tres chic!
.....πελάτης: 1 πίπα ξέχασα στην παραγγελία κοπελιά!!!Χαχαχαχά!!ΧΑΧΑΧΑ..!!!
Σκεψου και το ενδεχομενο να εχει και delivery το μαγαζι τι εχει να γινει.. ΧΑΧΑΧΑ..!!
Καλημερα κουκλαρα μου..!!Καλημερούδια.....
Αν θέλεις επειδή κι εγώ λατρεύω ασιατική δώσε πληροφορία για το κατάστημα να το επισκεφτώΜια καλή μου φίλη άνοιξε εστιατόριο ,θα πάω να την τιμήσω!
Καλημέρα μωρό μου όμορφο!!!Καλημερα κουκλαρα μου..!!
Έχετε φάει σκαλωμα ,είπαμε δεν είναι του επαγγέλματος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Αν θέλεις επειδή κι εγώ λατρεύω ασιατική δώσε πληροφορία για το κατάστημα να το επισκεφτώ
Τόσο chic που γίνεται sick!!!!....μ' αρεσει το πως συνδυασες το σπετσοφαϊ και τα γεμιστα με το cabernet chevignion! Tres chic!
Μήπως ξανάνοιξε το κουκλάκι η φίλη σου. Να δοκιμάσουμε τα βυζάκια της τζο, μύδια αχνιστα της ξανθιάς καυλιάρας κλπΈχετε φάει σκαλωμα ,είπαμε δεν είναι του επαγγέλματος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Cabernet Sauvignon....μ' αρεσει το πως συνδυασες το σπετσοφαϊ και τα γεμιστα με το cabernet chevignion! Tres chic!
Αν εχουμε μυδια αχνιστα αλλαζω την αμστελ με το πλωμάρι του βαρκάρηΜήπως ξανάνοιξε το κουκλάκι η φίλη σου. Να δοκιμάσουμε τα βυζάκια της τζο, μύδια αχνιστα της ξανθιάς καυλιάρας κλπ
Kαλημερα ομορφουλα Τζο απο το ηρακλειο, Κρητη. Εδω, προς τα μερη μας, εχεις σκοπο να κατεβεις, να σε δουμε και εμεις απο κοντα, να σε χαρουμε λιγο?
Που το θυμήθηκες ρε μωρό.. επική η επιγραφή απ έξω "το χιούμορ είναι έμφυτο οποιος δεν διαθέτει να του φυτέψουμε "Μήπως ξανάνοιξε το κουκλάκι η φίλη σου. Να δοκιμάσουμε τα βυζάκια της τζο, μύδια αχνιστα της ξανθιάς καυλιάρας κλπ
Να του το φυτέψουμε από κ...λοΠου το θυμήθηκες ρε μωρό.. επική η επιγραφή απ έξω "το χιούμορ είναι έμφυτο οποιος δεν διαθέτει να του φυτέψουμε "
Χαχαχαχ είμαι από αυτούς που το προλάβαμε . Άσε που σχεδόν κάθε μέρα περνάω απέξω και νοσταλγώ. Μήπως να το άνοιγες εσύ σε αναβαθμισμένη έκδοση? Μπαίνω μέτοχοςΠου το θυμήθηκες ρε μωρό.. επική η επιγραφή απ έξω "το χιούμορ είναι έμφυτο οποιος δεν διαθέτει να του φυτέψουμε "
Πανέμορφη και πανάκριβηΑχ τι ωραία θα ήταν για διακοπές να ερχόμουν στην πανέμορφη Κρήτη!!!
Αντε λοιπον, καντο πραξη, να χαρουμε και εμεις το υπεροχο κορμακι σου κουκλα μου. Φιλακια πολλα και ειδικα σε ενα σημειο.Αχ τι ωραία θα ήταν για διακοπές να ερχόμουν στην πανέμορφη Κρήτη!!!
Ναι ,αλλά όλα τα όμορφα...κοστίζουν...σωστά;Πανέμορφη και πανάκριβη