Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.450
Εγινε τυπε, ο νοος νοητο.Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό που κατάλαβες!!!
Εγώ όντως έκανα λάθος στο γραπτό λόγο, εσύ όμως που είσαι το μέγα λάθος της ζωής...Εγινε τυπε, ο νοος νοητο.
Πσσσσσσς, σοφα λογια.Εγώ όντως έκανα λάθος στο γραπτό λόγο, εσύ όμως που είσαι το μέγα λάθος της ζωής...
Κοφινάτο βιδαριστό κανεις;Στροφαρω που και που ?
Κεντας σήμερα κεντας ??Κοφινάτο βιδαριστό κανεις;
Επ..Καλώς το μου.. ?
ΛέγεΚεντας σήμερα κεντας ??
Και απ αυτό κάνω αλλά είπαμε είμαι ψηλή άσε με εμένα ???
Θα περιμενω. Καπου διαβασα οτι οσο μεγαλωνουμε κονταινουμε, και μεγαλωνει η μυτη και τα αυτιαΚαι απ αυτό κάνω αλλά είπαμε είμαι ψηλή άσε με εμένα ???
Εσύ που είσαι προφέσορας και έμπειρος για πες μας πως μπορούμε να ρίξουμε κάνα τραγο;;;Πσσσσσσς, σοφα λογια.
Όχι ρε συ ακόμα στη δεκαετία των 40ειμαι θα περιμένεις πολύ ???????Θα περιμενω. Καπου διαβασα οτι οσο μεγαλωνουμε κονταινουμε, και μεγαλωνει η μυτη και τα αυτια
Εσύ που είσαι προφέσορας και έμπειρος για πες μας πως μπορούμε να ρίξουμε κάνα τραγο;;;
ναι γιατι αν ησουν στον 50 η τον 60 δεν θα μας εθαβες πρωτουςΌχι ρε συ ακόμα στη δεκαετία των 40ειμαι θα περιμένεις πολύ ???????
Το 77 είμαι δε κρύβομαι καθόλου μάλιστα έχω δείξει ντοκουμέντο εδώ σε κάποια ψυχή ???ναι γιατι αν ησουν στον 50 η τον 60 δεν θα μας εθαβες πρωτους
?????ναι γιατι αν ησουν στον 50 η τον 60 δεν θα μας εθαβες πρωτους
Απο μυτη και αυτια πως εισαι;Όχι ρε συ ακόμα στη δεκαετία των 40ειμαι θα περιμένεις πολύ ???????
2 αυτιά,1 μυτηΑπο μυτη και αυτια πως εισαι;
στην ιδια δεκαετια ειμαστε απλος εγω δεν εχω δυο 77 ειμαι 70Το 77 είμαι δε κρύβομαι καθόλου μάλιστα έχω δείξει ντοκουμέντο εδώ σε κάποια ψυχή ???
στην ιδια δεκαετια ειμαστε απλος εγω δεν εχω δυο 77 ειμαι 70