Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.333
Καλημέρα διαθέσιμη 13:00 και μετά ,με κάποια κενά λες στην μέρα λόγω προπονήσεων
Καλά δεν υπάρχεις ομορφιάΤην καλημέρα μου στα boys...
...μωρε 'νταξ' μαζι σου αλλα το σχολιο πηγαινε στα μελια κ στα σιροπια για ολη την στιχομυθια σας! Ανεβαζεις βιντεο μες την (γ)καβλα να δινεις πονο καβαλα στον ..... και σχολιαζει ο αλλος "καληνυχτα μελισσουλα μου"!!!! Παει? Δεν παει....Είμαι γλυκιά σαν μέλι, είδες;;
Καλημερα κουκλι μου ομορφο..!!Καλημέρα διαθέσιμη 13:00 και μετά ,με κάποια κενά λες στην μέρα λόγω προπονήσεων
Κίμωνα μου...Καλά δεν υπάρχεις ομορφιά
Καλημερα κουκλι μου ομορφο..!!
Είναι γλυκό τ αγορι που το έγραψε βρε χαχαχα!!!...μωρε 'νταξ' μαζι σου αλλα το σχολιο πηγαινε στα μελια κ στα σιροπια για ολη την στιχομυθια σας! Ανεβαζεις βιντεο μες την (γ)καβλα να δινεις πονο καβαλα στον ..... και σχολιαζει ο αλλος "καληνυχτα μελισσουλα μου"!!!! Παει? Δεν παει....
Ωωωω πολύ μου άρεσε το μελισσουλα!
Καλημέρα μελισσουλα, έτσι πάει άλλοι ξυπνάνε με κ@υλες και άλλοι με απωθημένα ( δεν εννοώ εσένα βέβαια για τα απωθημένα).Καλημέρα διαθέσιμη 13:00 και μετά ,με κάποια κενά λες στην μέρα λόγω προπονήσεων
Εγώ τι θα κάνω που κοιμάμαι και ξυπνάω με καυλες ...;!!!Καλημέρα μελισσουλα, έτσι πάει άλλοι ξυπνάνε με κ@υλες και άλλοι με απωθημένα ( δεν εννοώ εσένα βέβαια για τα απωθημένα).
Και εμεις γιατι ειμαστε εδω ρε αγαπη..? Για να στις ικανοποιησουμε βεβαιως, βεβαιως..!!Εγώ τι θα κάνω που κοιμάμαι και ξυπνάω με καυλες ...;!!!
Γι αυτό κι εγώ όταν σας συναντώ σας δίνω 1000% της καυλας μου έχω φοβερούς παρτενέρ!Και εμεις γιατι ειμαστε εδω ρε αγαπη..? Για να στις ικανοποιησουμε βεβαιως, βεβαιως..!!
good morning jo!Το ξέρω...Κάθε μέρα βάζω hot υλικό αγόρι....!
Καλημέρα αγόρι!!good morning jo!Το ξέρω...
Ναι κουκλαρα μου, καμμια σαν και εσενα..!!Γι αυτό κι εγώ όταν σας συναντώ σας δίνω 1000% της καυλας μου έχω φοβερούς παρτενέρ!
Εγώ τι θα κάνω που κοιμάμαι και ξυπνάω με καυλες ...;!!!
Μα αυτό θέλουμε και αυτό μας αρέσει, άλλοι μπορούν να σε καληνυχτισουν 'η να σε καλημερισουν με το "sex mashine" .Εγώ τι θα κάνω που κοιμάμαι και ξυπνάω με καυλες ...;!!!
...και απωθημενα, και κομπλεξ, και ανασφαλειες, και δν βλεπομαι, και αγαμητος, και γαριδακι τον εχω, και δν εχω στον ηλιο μοιρα!!! Αστα αδελφε, πικρα καταραμενη!!!Καλημέρα μελισσουλα, έτσι πάει άλλοι ξυπνάνε με κ@υλες και άλλοι με απωθημένα ( δεν εννοώ εσένα βέβαια για τα απωθημένα).
Γειά σου κορίτσι.Καλημέρα αγόρι!!
Τοσο οσο αλλα κουκλαΚαλημέρα διαθέσιμη 13:00 και μετά ,με κάποια κενά λες στην μέρα λόγω προπονήσεων
Είναι σαν να σε προκαλεί να της το κατεβάσεις κι άλλο από κοντά.Τοσο οσο αλλα κουκλα
Αχ ,είμαι έτοιμη να θυσιαστω να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ σας,γδυθείτε κι οι 2 μαζί, και ελάτε να τις μετρήσω.....και απωθημενα, και κομπλεξ, και ανασφαλειες, και δν βλεπομαι, και αγαμητος, και γαριδακι τον εχω, και δν εχω στον ηλιο μοιρα!!! Αστα αδελφε, πικρα καταραμενη!!!
Θα το γυρισω στις μελισσουλες......
...chill out!
Γεια σου αγόρι.. καιρό έχω να σε"δω"..ελπίζω όλα καλά!!Γειά σου κορίτσι.
ΕυχαριστώΤοσο οσο αλλα κουκλα