montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.064
- Πόντοι
- 1.056
...........Αν μου κάτσει ένα τρίο αύριο...έχει πάει το νήμα αυθημερόν 2000 χαχαχαχαχαχα !!!!Φιλάκια !
...........Αν μου κάτσει ένα τρίο αύριο...έχει πάει το νήμα αυθημερόν 2000 χαχαχαχαχαχα !!!!Φιλάκια !
.......??????Βάζω βιντεάκι θορυβώδες, μετα απ αυτό αλλαξα κρεβάτι χαχαχαχχα!(ευτυχώς έλειπαν οι γείτονες)
Σε θελουμε ξεκουραστη με τον φιλο μου σήμερα εεΕίστε τα πολυ αγαπημένα αγόρια μου ,αυτό δεν αλλάζει με τπτ χαχαχαχαχχα!!
Πάω όμως τώρα,γίνεται λιγο Χαμουλης σήμερα....
Τώρα είδα μήνυμα σου γιατί είσαι νεουδι και εγκρίθηκε, βρε συ όλα τα λεφτά σου σε μένα θα τα φας;;Δεν θα σ αφήσω ,είμαι υπέρ της οικονομίας,άμα έρθεις να μου θυμίσεις ποιος είσαι να σε μαλώσω ..Σαν νέος εδώ μέσα το μόνο που έχω να πω είναι ότι όλα τα λεφτά της σεζόν θα πάνε στην τζο με όλα αυτά που βλέπω!
Σε θελουμε ξεκουραστη με τον φιλο μου σήμερα εε
Αν δεν ειχες και αυτο το παλιακο ρολοι θα επιανες το τελειοΚαλημερούδια..!
![]()
Αν δε φοραγες και αυτο το παλιακο ρολοι θα επιανες το θεικο τελειοΚαλημερούδια..!
![]()
Αχ ,πάρτε μου ένα Rolex σας παρακαλώ και θα σας λατρεψω!!!!Αν δεν ειχες και αυτο το παλιακο ρολοι θα επιανες το τελειο
Αν δε φοραγες και αυτο το παλιακο ρολοι θα επιανες το θεικο τελειο
Με τετοιο look θα γινει και αυτοΑχ ,πάρτε μου ένα Rolex σας παρακαλώ και θα σας λατρεψω!!!!
2 φορές παραθέσατε το ποστ,το εμπεδωσα καλέ η ξανθιά...![]()
Εμενα μ αρεσειΑχ ,πάρτε μου ένα Rolex σας παρακαλώ και θα σας λατρεψω!!!!
2 φορές παραθέσατε το ποστ,το εμπεδωσα καλέ η ξανθιά...![]()
σε καταλαβαινουμε......Από δω και πέρα δεν θα κάνω αλλά ραντεβού αγοράκια μου,έχω κλείσει τρίο σε λίγη ώρα, αρα από αύριο 12 και μετά διαθέσιμη παλι και με φουλ καυλες...μονίμως!!!
καλά για να χρειαστεί να έρθω κάνα 2-3 φορές ακόμα για να πάρω το μάθημα μουΤώρα είδα μήνυμα σου γιατί είσαι νεουδι και εγκρίθηκε, βρε συ όλα τα λεφτά σου σε μένα θα τα φας;;Δεν θα σ αφήσω ,είμαι υπέρ της οικονομίας,άμα έρθεις να μου θυμίσεις ποιος είσαι να σε μαλώσω ..![]()
Από δω και πέρα δεν θα κάνω αλλά ραντεβού αγοράκια μου,έχω κλείσει τρίο σε λίγη ώρα, αρα από αύριο 12 και μετά διαθέσιμη παλι και με φουλ καυλες...μονίμως!!!
Πότε θα έρθεις Αμστερνταμ είπαμε;Από δω και πέρα δεν θα κάνω αλλά ραντεβού αγοράκια μου,έχω κλείσει τρίο σε λίγη ώρα, αρα από αύριο 12 και μετά διαθέσιμη παλι και με φουλ καυλες...μονίμως!!!
Ραντεβού πριν λιγο στο μαντισον με ενα φιλο.Τι να πούμε για την τζο θεα.Σωμαρα πολύ καλη στον αγωνα και πανω απ ολα καλο παιδι.Αυτα τα λιγα