ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
Kαλημέρα μωρό Ρε Ζο έχω μια απορία εκείνο το κινέζικο γράμμα πάνω από το κολομέρι τι γραφεί προχωράτε στον κόλο ελευθερα ή κατι άλλο
Kαλημέρα μωρό Ρε Ζο έχω μια απορία εκείνο το κινέζικο γράμμα πάνω από το κολομέρι τι γραφεί προχωράτε στον κόλο ελευθερα ή κατι άλλο
Καλημερα κουκλαρα μου..!!Καλημέρες..με πρωινές καυλες...!
...δεν σε αφηνουν που δν σε αφηνουν να κλεισεις ποδια, τουλαχιστον να σε αφηναν να κλεισεις κανα ματι!....ειδικά αν είσαι σερι από ξενύχτι ..απίστευτο το πρωινό σεξ!
The early bird,catches the warm!Τριτη και φαρμακερη. ...οχι τριτη και καβλωτικη. Οπως παντα μια υπεροχη συναντηση με την Jo. Σε ευχαριστω για την υπερβαση να με δεχτεις νωρις..!
Φιλακια!!!
Καλημέρα ΤουμπανάκιιιιΚαλημέρες..με πρωινές καυλες...!
Σ ευχαριστώ πολύ ματάκια..για την όμορφη ώρα που πρόσφερες και εσύ σ εμένα!!!Χθεσινή συνάντηση επιτέλους με την Jo , ήρθε καυλωμενη και αεράτη και πήρε από πάνω μου όλη την πίεση της βδομάδας. Είναι όντως πιο όμορφη από κοντά , φιλια. Χαλάλι τα σκουλαρίκια
Ισχύει.......ειδικά αν είσαι σερι από ξενύχτι ..απίστευτο το πρωινό σεξ!
εισαι μεγαλη καυλα !!
Επισυνάπτω και τις πρόσφατες κριτικές για να είναι όλες μαζεμένες!!!(όλες μαζί σελίδα 1096)Να προσθέσω άλλες 2!(σε μήνυμα)
Αν και ντυμένη απλαα κούκλα
Ευχαριστώ γλυκέ μου!!Αν και ντυμένη απλαα κούκλα
Μπράβο σας και στους συναγωνιστές και σε εσένα , που περάσατε καλά, πάντα τέτοια εύχομαι!Επισυνάπτω και τις πρόσφατες κριτικές για να είναι όλες μαζεμένες!!!
Α δεν θέλω,δεν γουστάρω καθόλου τη φάση καρτέλα οσον μ αφορά, και το έχω εξηγήσει ήδη.. μ αρέσει εδώ να τα λέμε και να τα καταθέτουμε όλα αγόρι!Μπράβο σας και στους συναγωνιστές και σε εσένα , που περάσατε καλά, πάντα τέτοια εύχομαι!
Γιατί όμως δεν ζητάς από τους mod να σου φτιάξουν μια καρτέλα, ώστε να είναι εκεί συγκεντρωμένες οι κριτικές και πιο εύκολα προσπελάσιμες;
Μπορούν πάντα οι συναγωνιστές να γράφουν την κριτική τους στο νήμα και μετά να την αντιγράφουν στην καρτέλα, για να είναι ορατή και εδώ εώς ότου εγκριθεί και περάσει στην καρτέλα. Κατά την γνώμη μου θα βοηθούσε αρκετά τους "μπανιστιρτζίδες" που δεν συμμετέχουν στους διαλόγους σας εδώ και στον χαβαλέ που κάνετε να μην ψάχνουν ανάμεσα στα στα 16500+ μηνύματα του νήματος, να βρούν τις κριτικές.
οκ, sorry, δεν έτυχε να το διαβάσωΑ δεν θέλω,δεν γουστάρω καθόλου τη φάση καρτέλα οσον μ αφορά, και το έχω εξηγήσει ήδη.. μ αρέσει εδώ να τα λέμε και να τα καταθέτουμε όλα αγόρι!
Σιγά καλέ, από την άλλη να σου πω και κάτι,τι παραπάνω να μάθει κάποιος για μένα ,υλικό φουλ τα πάντα βάζω, κάθε μέρα γράφουν πελάτες, όλα φανερά & ξεκάθαρα,δεν έχω τπτ ν αποδείξω περαιτέρω, απλά τις μάζεψα αν τυχόν κάποιο νέο μέλος ζητήσει κάτι παραπάνω σε πληροφορίεςοκ, sorry, δεν έτυχε να το διαβάσω
ζηλεύω...Το σωστό γλύψιμο, είναι παντού...!