Reddotkilling
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 726
- Πόντοι
- 311
Χαχαχαχαχαχαχ έχεις πολλούς μόνο φριεντς γουιθ μπενεφιτςΑν και είμαι κατά του γάμου ,μπορείς να πας για τις άδειες...!!
Χαχαχαχαχαχαχ έχεις πολλούς μόνο φριεντς γουιθ μπενεφιτςΑν και είμαι κατά του γάμου ,μπορείς να πας για τις άδειες...!!
Έχω 2-3 σημεία άγνωστα που τα ξέρω παρά πολύ καλά όποτε θες μου λεςΝα σας δω λίγο τώρα που έχω κενό...πωπω ζέστη όμως έπιασε για τα καλά...ευκαιρία για σεξ σε ερημικές παραλίες...!!
Το συμπλήρωσα μετά την παράθεση, Ναι να μου πεις να πάρω 2 φίλους μου να πάμε ! Εντελώς όμως ερημικά θέλω,έχω καιρό να κάνω αταξία έτσι γμτ..Έχω 2-3 σημεία άγνωστα που τα ξέρω παρά πολύ καλά όποτε θες μου λες
Είμαι μόνοφαγαςΤο συμπλήρωσα μετά την παράθεση, Ναι να μου πεις να πάρω 2 φίλους μου να πάμε ! Εντελώς όμως ερημικά θέλω,έχω καιρό να κάνω αταξία έτσι γμτ..
Χαλια τον εκανες.. πρέπει να τα καθαρισεις τωραΖέστη..Να βραχουμε λίγο...
Όλα κι όλα ,καθάρισα μετά , άστραψε !Χαλια τον εκανες.. πρέπει να τα καθαρισεις τωρα
Είμαι μόνοφαγας
Εγώ είμαι μέσα,γυμνιστής Χρόνια και γουσταρω MFM!Να σας δω λίγο τώρα που έχω κενό...πωπω ζέστη όμως έπιασε για τα καλά...ευκαιρία για σεξ σε ερημικές παραλίες,που έχω επιθυμήσει..έτσι με 2 φίλους άνδρες ... ωραία φάση θα ήταν..
Αχ έλα να με πάρεις μια μέρα ρε μωρό να πάμε,εξάλλου έχουμε βρεθεί αρα κομπλέ !!!Εγώ είμαι μέσα,γυμνιστής Χρόνια και γουσταρω MFM!
ΝοικοκυράΌλα κι όλα ,καθάρισα μετά , άστραψε !
Φεύγω αύριο για 15θημερες γυμνιστικες διακοπές στην Νότια ΚρήτηΑχ έλα να με πάρεις μια μέρα ρε μωρό να πάμε,εξάλλου έχουμε βρεθεί αρα κομπλέ !!!
Καβλωσα τώρα πολυ με την σκέψη.. καλα θα περάσει ο επόμενος, φόρτωσα κι άλλο χαχαχα!!!
to κωλο φινιστρινι ξεχασεςΜου τηλεφωνείτε κάτι τύποι μ ενα στυλακι ολο μαγκιά και κλ@νια...χαλαρώστε..το σεξ είναι απόλαυση και επειδή το γουστάρω θέλω να το απολαμβάνω,αυτό σημαίνει ότι και ΕΓΩ επιλέγω ποιον θα δω.. αρα δεν θα πάρω έτσι,σορυ.
Επίσης, όποιος έρθει και δω νευρακια ,κλπ σπαστικά,το ραντεβού θα σταματά και δεν θα υπάρχει χρέωση φυσικά
Ειχα κάτι ψιλο ευτράπελα..αδιάφορα μεν,σπαστικά δε..και είπα να ξεκαθαρίσω..να μην έχουμε παρεξηγήσεις.to κωλο φινιστρινι ξεχασες
κ καλα ξηγηθηκες.. εμενα σημερα εκλασε το πισι κ μεχρι να το φτιαξουν απειχα.. Πρεπει να βγαλανε αλευρι απο μεσα για να φαει μια οικογενεια 25 μερες ψωμιΕιχα κάτι ψιλο ευτράπελα..αδιάφορα μεν,σπαστικά δε..και είπα να ξεκαθαρίσω..να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
Εμένα και να τα παίξει η μια τρύπα,έχω και την άλλη χαχαχαχαχαχα!!κ καλα ξηγηθηκες.. εμενα σημερα εκλασε το πισι κ μεχρι να το φτιαξουν απειχα.. Πρεπει να βγαλανε αλευρι απο μεσα για να φαει μια οικογενεια 25 μερες ψωμι