BigGeorge1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
ΓυναικάραΚαλημερούδια!!
ΓυναικάραΚαλημερούδια!!
Αγαπημένε μου George,χαθήκαμε..Όλα καλά;;Γυναικάρα
ΡήτοραςΛοιπόν... ακούστε.
Η Τζοαννα είπε κάτι πολύ σωστό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το σύμπαν συνομωτει για να γίνει πραγματικότητα η παρτουζα της. Η ένταση μας έχει ενώσει. Εμένα, τον Κόντε, τον ζουμπά, τον αιολο50, έναν Μπιλ, έναν Βαγμα, δυο-τρεις άλλους, έσκασαν και άλλοι δυο από άλλα νήματα. Είμαστε εννέα. Μπορεί και δέκα.
Τα λόγια είναι περιττά. Το σεξ ενώνει τις ενέργειες, συμφιλιώνει τα πλήθη, αποτρέπει εντάσεις. Τζο, πες μας πού και πότε. Προτείνω ενοικίαση βίλας στα νότια προάστια, αλκοόλ και ξηροκάρπι άφθονο, μπλε χαπάκια, καπότες, ένα πιεσόμετρο και ένα υπέροχο βράδυ ξεκινά.
Ναι, μιά χαρά, δουλειά μπόλικη και κούραση, άντε να δούμε πότε θα τα πούμε και από κοντά. Να είσαι καλά κούκλαΑγαπημένε μου George,χαθήκαμε..Όλα καλά;;
Έλα εδώ να τα πούμε(σαν μαμά η ως θεία ,όπως λες ).. Η είσαι τρελοκομείο φουλ η απόλυτα λογικός με τακτική..όλο με χαιρετας αλλα όλο εδώ είσαι.. σ αρέσει η πρόκληση ε.. ; Για χιούμορ δεν ξέρω, διότι είναι καυστικό/ειρωνικό στυλ αυτό που βγάζεις προς τα εξω.. Δεν βαρέθηκες...;Εγώ πολύ.. και τολμώ να πω ότι έτσι δεν θα μου κάνει και καρδιά να πολυμπαινω να παίζω μέσα...μια εσύ μπαχαλακιας , μια τα κοράκια του παρελθόντος πέσιμο ,μπουχτησα..Λοιπόν... ακούστε.
Η Τζοαννα είπε κάτι πολύ σωστό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το σύμπαν συνομωτει για να γίνει πραγματικότητα η παρτουζα της. Η ένταση μας έχει ενώσει. Εμένα, τον Κόντε, τον ζουμπά, τον αιολο50, έναν Μπιλ, έναν Βαγμα, δυο-τρεις άλλους, έσκασαν και άλλοι δυο από άλλα νήματα. Είμαστε εννέα. Μπορεί και δέκα.
Τα λόγια είναι περιττά. Το σεξ ενώνει τις ενέργειες, συμφιλιώνει τα πλήθη, αποτρέπει εντάσεις. Τζο, πες μας πού και πότε. Προτείνω ενοικίαση βίλας στα νότια προάστια, αλκοόλ και ξηροκάρπι άφθονο, μπλε χαπάκια, καπότες, ένα πιεσόμετρο και ένα υπέροχο βράδυ ξεκινά.
Συνάδελφοι με τον Τζίμμυ τον προβοσκιδολαγνοΡήτορας
Ίδιο πανεπιστήμιο της ζωήςΣυνάδελφοι με τον Τζίμμυ τον προβοσκιδολαγνο
Στο Ωνάσειο από πίσωΊδιο πανεπιστήμιο της ζωής
Ελπιζω σύντομα!Να περνάς όμορφα αγόρι..!!Ναι, μιά χαρά, δουλειά μπόλικη και κούραση, άντε να δούμε πότε θα τα πούμε και από κοντά. Να είσαι καλά κούκλα
Έλα εδώ να τα πούμε(σαν μαμά η ως θεία ,όπως λες ).. Η είσαι τρελοκομείο φουλ η απόλυτα λογικός με τακτική..όλο με χαιρετας αλλα όλο εδώ είσαι.. σ αρέσει η πρόκληση ε.. ; Για χιούμορ δεν ξέρω, διότι είναι καυστικό/ειρωνικό στυλ αυτό που βγάζεις προς τα εξω.. Δεν βαρέθηκες...;Εγώ πολύ.. και τολμώ να πω ότι έτσι δεν θα μου κάνει και καρδιά να πολυμπαινω να παίζω μέσα...μια εσύ μπαχαλακιας , μια τα κοράκια του παρελθόντος πέσιμο ,μπουχτησα..
Και δεν έχω τσοντα πρόχειρη γμτ να βάλω...θα βάλω τον κωλαράκι μου...
.. Ε ναι. ..μην χαθεί η καβλα ..Η πρόστυχια...μου αρέσει πολύ να σας "παίζω" εδώ μέσα..έτσι καβλωνω και εγώ,στη σκέψη ...γιατί για μένα ένα ποσοστό 20με30%(πέραν χρημάτων),είναι παιχνίδι στο μυαλό μου ολη η φάση της βίζιτας...Δε γίνεται να χάσει αυτό το νήμα το χαρακτήρα του
Ποια καβλα να χαθει.. ευτυχώς που δουλεύουμε απο σπιτι. Μας εχεις ολη μερα καβλωμενους.. Ε ναι. ..μην χαθεί η καβλα ..Η πρόστυχια...μου αρέσει πολύ να σας "παίζω" εδώ μέσα..έτσι καβλωνω και εγώ,στη σκέψη ...γιατί για μένα ένα ποσοστό 20με30%(πέραν χρημάτων ,αρχικός στόχος),είναι παιχνίδι στο μυαλό μου ολη η φάση της βίζιτας...
Έτοιμη για ψήφους από τους Γιουροφαν.....
..άξιζε Αγγλία για πρώτη θέση.. άσχετο...Έτοιμη για ψήφους από τους Γιουροφαν.....
Εγω της Τζο της δινω πάνω απο 12 ποντους τωρα πόσο πανω,θα το ανακαλυψει η ιδια οταν έρθει η ωραΈτοιμη για ψήφους από τους Γιουροφαν.....
Στήριξα Πορτογαλία και Σουηδία...άξιζε Αγγλία για πρώτη θέση.. άσχετο...