Κόντε πούτσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 456
Ω νά σού γαμήσ....Πάλι σεχ κάνεις εσύ μωρή τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα....? Φτού σου...........!!!
Ω νά σού γαμήσ....Πάλι σεχ κάνεις εσύ μωρή τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα....? Φτού σου...........!!!
Και καλός γαμιας και καλός κάμεραμαν...γιατί μάλλον αυτός τραβά ...και σταθερό χέρι ...παρολου την καύλα ........!!!
...θα το διαβάσει και θα νιώσει περήφανο τ αγόρι ..!!Άσχετο, αλλά εσενα σε πάω πολύ...ακομπλεξαριστος ,πολύ κουλ άτομο.. μπράβο σου!Και καλός γαμιας και καλός κάμεραμαν...γιατί μάλλον αυτός τραβά ...και σταθερό χέρι ...παρολου την καύλα ...
Και που να δεις στο σεξ ...ο καλύτερος ......ο Κόντε....δεν πιάνει μια μπροστά μου ......θα το διαβάσει και θα νιώσει περήφανο τ αγόρι ..!!Άσχετο, αλλά εσενα σε πάω πολύ...ακομπλεξαριστος ,πολύ κουλ άτομο.. μπράβο σου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνω και τπτ άλλο από το πρωι;!χαχαχαχα!!
...κάνω και τπτ άλλο από το πρωι.. ;;Διάλλειμα λίγο τώρα...Ω νά σού γαμήσ....Πάλι σεχ κάνεις εσύ μωρή τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα....? Φτού σου......
Νά κάνω καφέ άμα είναι.....καυλιάρα νεαρά....νά σού πώ καί τό φλιτζάνι........κάνω και τπτ άλλο από το πρωι.. ;;Διάλλειμα λίγο τώρα...
Νομίζεις φίλε μου ματάκια... Κάνω συνέχεια προπόνηση καί ζέσταμα καί είμαι πολύ ακμαίος....Ακόμα καί μύγα στόν αέρα καταφέρνω νά τήν βολέψω......Και που να δεις στο σεξ ...ο καλύτερος ......ο Κόντε....δεν πιάνει μια μπροστά μου ...
Έμαθα και κάτι ρε μωρο..τελικά μικροκοσμος το διαδίκτυο και δη τα σάιτ, τα πάντα βγαίνουν στη φόρα.. χεχεχε!Όχι ο βάτραχος ,αυτός είναι τσίου από μόνος του, ο άλλος στο θρεντ ανεξάρτητες που μου έκανε επίθεση στο ακυρο ,το νεουδι,είναι βάλτος από γυναίκα .. Δλδ έλεος...ούτε 15χρονα τέτοια ζήλια...Αντί να κοιτανε την δουλειά τους να γίνονται καλύτεροι αναλώνονται σε Κατινιές..καλά κανω εγώ και κοιτώ την κωλαρα μου μόνο!Νά κάνω καφέ άμα είναι.....καυλιάρα νεαρά....νά σού πώ καί τό φλιτζάνι.....
Εμείς μωρό μου δέν μασάμε τίποτα. Αλλά μήν μάς χαλάσει καί τό τυχερό?... Πώς θά μαζέψεις τήν προίκα σου όλο τό καλοκαίρι γιά νά παντρευτούμε? ....Εγώ καλοκαίρι δέν σέ παντρεύομαι!.... Είσαι πολύ θερμή καί καυλιάρα γυναίκα καί θά υδρώνω.....Έμαθα και κάτι ρε μωρο..τελικά μικροκοσμος το διαδίκτυο τα πάντα βγαίνουν στη φόρα.. χεχεχε!Όχι ο βάτραχος , ο άλλος στο θρεντ ανεξάρτητες που μου έκανε επίθεση στο ακυρο ,το νεουδι,είναι βάλτος από γυναίκα .. Δλδ έλεος...ούτε 15χρονα τέτοια ζήλια...Αντί να κοιτανε την δουλειά τους να γίνονται καλύτεροι αναλώνονται σε Κατινιές..καλά κσνω εγώ και κοιτώ την κωλαρα μου μόνο!
Ένα θα σου πω...όλα μπούμερανγκ γυρνάνε ..σημερα είμαι φουλ, από αύριο πάλι...!Εμείς μωρό μου δέν μασάμε τίποτα. Αλλά μήν μάς χαλάσει καί τό τυχερό?... Πώς θά μαζέψεις τήν προίκα σου όλο τό καλοκαίρι γιά νά παντρευτούμε? ....Εγώ καλοκαίρι δέν σέ παντρεύομαι!.... Είσαι πολύ θερμή καί καυλιάρα γυναίκα καί θά υδρώνω.....
Φρέσκο θα ήταν εάν είχε και σαντιγύ άσπρη πυχτη....χαχαχαΝα βάλουμε και τπτ φρέσκο....
....σάμπως ντύνομαι;ξεβρακωτη γυρνώ...Ολα τα πηρε ο Κουλης , ουτε βρακι δεν αφησε
Ξεβρακωτη γυρνας και τα χειλακια απο κατω βαρανε παλαμακια οταν σου κανουν κοπλιμεντα.....σάμπως ντύνομαι;ξεβρακωτη γυρνώ...
Σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα κοπλιμέντα ;Ξεβρακωτη γυρνας και τα χειλακια απο κατω βαρανε παλαμακια οταν σου κανουν κοπλιμεντα.
Ναι αλλα έχω και ολίγον αγγλική καταγωγή ..περαν τούτου πολύ καλό κομμάτι το Space..και το Ελληνικό φοβερό...δε λέω..λοιπόν υποστηρίζω και τα 2!Ελλάδα Τζοάννα