jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Πιστεύω πιο πολύ είναι περίεργια αν πόσο δυνατή είμαι και αν αντέχω, σαν το σπορ
Αν αντέχεις τι ακριβώς; Δεν είναι διάδρομος.
Πιστεύω πιο πολύ είναι περίεργια αν πόσο δυνατή είμαι και αν αντέχω, σαν το σπορ
Να εξυπηρετής 10 άντρες, να αντέχεις 10 πούτσεςΑν αντέχεις τι ακριβώς; Δεν είναι διάδρομος.
Να εξυπηρετής 10 άντρες, να αντέχεις 10 πούτσες
προτιμαει στην λιμνη των ιωαννινων να εχει και αλλους σαν του λογου σουΩραια, αφού είναι τέτοια η φύση της φαντασίωσης και ένα προσωπικό στοιχημα υποθέτω δεν χρειάζεσαι αμοιβή, μπορεί να γίνει απλά σαν εμπειρία σε ένα καλαίσθητο χώρο αν βρω άλλους εννέα, ναι; Ή όχι;
στελλα μην λαμβανεις υποψην σου χαρα μου τι γραφει ο καθενας.... εσυ το ξερεις καλυτερα απο ολες οτι τα πιο πολλα μελοι του bou την εχουν απο 20 cm και πανω και πηδανε φουλ...δεν υπαρχει αδελφη εδω μεσαΝα εξυπηρετής 10 άντρες, να αντέχεις 10 πούτσες
Καί τό μπιμπερό Τάσο....Δέν μπορεί νά φάει αλλιώς τό παιδί!!!! Ωρέ πού πάμε ρέ!!!!...ναι μπεμπη μισο να σου φερω την κουδουνιστρα σου
Να είσαι καλά κοριτσάρα μου. Μήν πολύ ασχολείσαι με όλα τα γραφόμενα...Μίλησε κανείς η ακούω φωνές ;!
Μάλλον τα ορκ θα είναι που έρχονται.. Η ήρθαν..;μπα,κάτι που μυρίζει, πιο βρωμερό από ορκ....
=========================
Φιλάκια αγοράκια και κορίτσι θα μπω μετά πάλι!
μη μπερδεύεις τη πούτσα με τη λούτσα) αλλού πας εσύ τώρα) κατάλαβα) μου αρέσει το σεξ, πάει να πει ότι πρέπει να κάνω τσάμπα με όλους; σου αρέσει να κανείς τούρτες να φτιάχνες, σε όλους να κανείς δωρεάν; χωρίς να πλερώνεσε;Ωραια, αφού είναι τέτοια η φύση της φαντασίωσης και ένα προσωπικό στοιχημα υποθέτω δεν χρειάζεσαι αμοιβή, μπορεί να γίνει απλά σαν εμπειρία σε ένα καλαίσθητο χώρο αν βρω άλλους εννέα, ναι; Ή όχι;
κανα κουταβακι θελεις?? εχω μόνο σε πρασινοΚαί τό μπιμπερό Τάσο....Δέν μπορεί νά φάει αλλιώς τό παιδί!!!! Ωρέ πού πάμε ρέ!!!!...
βρε στελλα βρε στελλα πρωτη φορα συναναστρεφεσαι με τζαμπατζημη μπερδεύεις τη πούτσα με τη λούτσα) αλλού πας εσύ τώρα) κατάλαβα) μου αρέσει το σεξ, πάει να πει ότι πρέπει να κάνω τσάμπα με όλους; σου αρέσει να κανείς τούρτες να φτιάχνες σε όλους δωρεάν, χωρίς να πλερώνεσε;
καλάστελλα μην λαμβανεις υποψην σου χαρα μου τι γραφει ο καθενας.... εσυ το ξερεις καλυτερα απο ολες οτι τα πιο πολλα μελοι του bou την εχουν απο 20 cm και πανω και πηδανε φουλ...δεν υπαρχει αδελφη εδω μεσα
Μυρίζει βατραχίλα....Μέχρι έξω μύρισε.... Ρίξε φλίτ καί μετά τά αρώματα πού σού έφεραν χθες νά ξεβρωμίσει λίγο εδώ μέσα.....Μίλησε κανείς η ακούω φωνές ;!
Μάλλον τα ορκ θα είναι που έρχονται.. Η ήρθαν..;μπα,κάτι που μυρίζει, πιο βρωμερό από ορκ....
=========================
Φιλάκια αγοράκια και κορίτσι θα μπω μετά πάλι!
δεν μου έχει τύχη καιρόβρε στελλα βρε στελλα πρωτη φορα συναναστρεφεσαι με τζαμπατζη
ρε φιλε η πλακα ξερεις πια ειναι του ριχνει η ιδια η νηματοθετρια ροχαλα στην μαπα.... εξω εχει 26 βαθμους και αυτος νομιζει οτι βρεχειΜυρίζει βατραχίλα....Μέχρι έξω μύρισε.... Ρίξε φλίτ καί μετά τά αρώματα πού σού έφεραν χθες νά ξεβρωμίσει λίγο εδώ μέσα.....
Σέ όλα τά νήματα πού πετάγεται ή περιπλανόμενη πετούγια τόν φτύνουν καί μυαλό δέν βάζει. Όλο γιά αερολογίες, αερογαμίες καί παραμύθια της Χαλημάς είναι αλλά τί νά πείς? Καθένας όσο τόν κόφτει τό τσερβέλο του....ρε φιλε η πλακα ξερεις πια ειναι του ριχνει η ιδια η νηματοθετρια ροχαλα στην μαπα.... εξω εχει 26 βαθμους και αυτος νομιζει οτι βρεχει
θελει καποιες αλλαγες η λεξη σου (τραβελο) τωρα ειναι στο σωστο αντικειμενο τουΣέ όλα τά νήματα πού πετάγεται ή περιπλανόμενη πετούγια τόν φτύνουν καί μυαλό δέν βάζει. Όλο γιά αερολογίες, αερογαμίες καί παραμύθια της Χαλημάς είναι αλλά τί νά πείς? Καθένας όσο τόν κόφτει τό τσερβέλο του....
Μωρέ λές?....Ίσως νά έχεις δίκιο!... Θά ερευνηθεί ή πληροφορία φίλε μου....Ίσως γιαυτό έγραφε σέ άλλο νήμα ότι πείρε τρία κλύσματα καί προφυλακτικά....Θά ερευνηθεί....θελει καποιες αλλαγες η λεξη σου (τραβελο) τωρα ειναι στο σωστο αντικειμενο του
για δες τα μυνηματακια του και θα καταλαβειςΜωρέ λές?....Ίσως νά έχεις δίκιο!... Θά ερευνηθεί ή πληροφορία φίλε μου....
εχω μια γουρνα στο αυθαιρετο που χτιζω στην λουτσα εχει λασπη μεσα αλλα δεν νομιζω να τον πειραζειρε Βατραχε δεν εχεις λιμνουλα να σταθεις ρε φιλε χαχαχαα ολοι σε κυνηγανε