Επισκέπτης
δεν ειχε λεφτα το μοντελινγκ;
ολες φραγκατες ειναι
τα παρεπόμενα του μοντελινγκ είχαν και έχουν λεφτά ;)
δεν ειχε λεφτα το μοντελινγκ;
ολες φραγκατες ειναι
οι πουτανες και οι τρελες
εχουν τις τυχες τις καλες
Δεν παν' να γαμηθουνε λεω 'γω?
Αμα φτασεις να εχεις για γυναικα σου μια τετοια, ολη η ζωη σου ειναι ενα απολυτο μηδεν
ελέος ρε,Τί λέτε μωρέ που του πέφτει και άσχημη!
Επειδή πιθανότατα έκανε βίζιτες πολυτελείας προ του γάμου; (Μάλλον και αυτόν έτσι τον γνώρισε).
Μόνο που οι κακές γλώσσε λένε πως και αυτού του αρέσουν τα "ξινά"!
Οπότε και βίζιτες να έκανε αυτή, αυτός είναι μάλλον πιο "εκτεθιμένος" ;) ;)...
ελέος ρε,
βίζιτα την έβγαλες
ντιγκιντάγκα τον έκανες
Θα σε χτυπήσω άσχημα λέμε
Συγγνώμη αλλά εγω θα έπαιρνα αυτήν εδωΓια τη βίζιτα το είχαν πει άλλοι πριν από εμένα.
Βέβαια το να πηγαίνεις με κάποιους πλούσιους κυρίους, κλειστού κυκλώματος, κάποιες βραδυνές βόλτες ή κάποια γουήκ έντς με το αζημίωτο που και που, δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το να δουλεύεις σε Στούντιο ή να έχεις ένα τηλέφωνο στο adoos και να πηγαίνεις στον πρώτο που θα σε καλέσει. Υπάρχουν βίζιτες και βίζιτες.
Τώρα το πως αυτός την κουνάει την αχλαδιά μου το έχει πει άνθρωπος με τον οποίο έχει πολύ στενή, επαγγελματική σχέση.
Αν μου έχει πει ψέματα, ψέματα λέω κι εγώ...
Πάντως εγώ αν είχα λεφτά του και χωρίς να είμαι ντιγκιντάνγκας αυτή την γυναικάρα την έπαιρνα με χίλια (αν ήμουν ανύπαντρος, που δεν είμαι), ας την είχαν πάρει και άλλοι 40-50 πριν από εμένα!
Δηλαδή τις δικές μας παρθένες τις πήραμε;
εαν κανεις search μαρι κυριακου θα βρεις μονο ταγιερ και μπομπ ο φασολακης πως διαολο το λεειΡε γαμωτο, ειμαι σιγουρος οτι ειχα δε στο Youtube μια σκηνη απο το Ιλουστρασιον, απο ειναι κατα τη διαρκεια μιας συνεντευξης και δειχνει τελειως ξεδιαντροπα τα μπουτια (φατσα καρτα)
Δυστυχως δεν το βρισκω τωρα... Μαλλον κατεβηκε
Τί Mπομπ ρε; Μαικ ο φασολάκηςεαν κανεις search μαρι κυριακου θα βρεις μονο ταγιερ και μπομπ ο φασολακης πως διαολο το λεει
εαν κανεις search μαρι κυριακου θα βρεις μονο ταγιερ και μπομπ ο φασολακης πως διαολο το λεει
εψαχνα πριν 4-5 χρονια να βρω φωτο της τοπλες..που πριν πολλα χρονια τις ειχε παρει το ματι μ..και εβγαιναν κατι φωτος με ταγιερ απο δειπνα με τσαι, με τον ιαπωνα πρεσβη χειραψιες, με την μητερα τερεζα διπλα της..Κάνει καλή δουλειά ο Μίνωας..... ;)
εψαχνα πριν 4-5 χρονια να βρω φωτο της τοπλες..που πριν πολλα χρονια τις ειχε παρει το ματι μ..και εβγαιναν κατι φωτος με ταγιερ απο δειπνα με τσαι, με τον ιαπωνα πρεσβη χειραψιες, με την μητερα τερεζα διπλα της..
η μαρι?Κούκλα!