trelomounakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
αμα μυριζει το μουνι της , οπως εγραψε τελευταιος συναγωνιστης , προσοχη κατι εχει ...
αμα μυριζει το μουνι της , οπως εγραψε τελευταιος συναγωνιστης , προσοχη κατι εχει ...
Επειδη εγω το εγραψα ,αν ηθελα να πω κατι θα το ελεγα καθαρα και οχι με υπονοουμενα.Το πιο πιθανο ειναι να μην ειχε πλυθει καλα με το κατουρημα.Για μια φορα ειναι δικαιολογημενη.
Μην περνουμε την τριχα και προσπαθουμε να την κανουμε τριχια
Δηλαδη δεν εκανε ντουζακι οταν ηρθε?
'Ελεος ρε παιδια! Δεν αρχίζουμε να μετράμε και τις ελιές στην πλάτη της;
Μήπως καμμία έχει αλλάξει σχήμα τελευταία;
Συγνώμη φίλε μου αλλά το ντουζάκι είναι βασικότατο!!!...
φίλε μου χωρίς να είμαι και σίγουρος νομίζω ότι μπορεί να κάνει μια κοπέλα μπάνιο και πάλι να ψιλομυρίζει .. ειδικά για κοπέλες που κάνουν τόσο πολύ sex σε μια μέρα .. εδώ την άλλη φορά συναντήθηκα με μια κοπελιά που δεν είχε ίχνος μυρωδιάς, και μετά από οργασμό σε κάποια φάση πήγε στο μπάνιο ... όταν γύρισε και πάλι είχε μια ελαφριά μυρωδιά στην ευαίσθητη περιοχή ... εξαρτάται και από τον οργανισμό της κοπέλας ... πάντως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η άλλη δεν κάνει μπάνιο
Έχεις απολυτό δίκιο φίλε μου αλλά έστω και για ψυχολογικούς λόγους θέλω να ξέρω ότι η κοπέλα έχει κάνει τουλάχιστον ένα ντους....
Επειδή δεν είμαι γνώστης του πως λειτουργεί ακριβώς ο λογ/σμός της σας παρακαλώ να μου στείλετε σε PM το τηλέφωνό της ή κάποιν άλλο τρόπο επικοινωνίας. Ευχαριστώ.Mια χαρα τα εγραψε η Τζεννη !!
Οποτε Παιχτες με PM στον λογ/σμο της και παρτε σειρα μην γαμητε το thread ζητωντας το τηλεφωνο της καθε λιγο και λιγακι !!
Το κοριτσι εχει την καλη διαθεση να εξηπηρετηση !!!
Οποτε παρτε σειρα και στην αναμονη !!
Οσοι θελουν να γαμησουν τωρα επειδη τους σηκωθηκε και δεν κρατιουνται σε μπουρδελακι !!! ;)
αυτη ειναι η δικια σου γνωμη...αλλοι εχουν αντιθετη αποψη και μεσα σε αυτους και εγω που την γνωρισα πολυ πριν γινει γνωστη...το κοριτσι ειναι αστερι.αφηστε τις μαλακιες
κανά τηλέφωνο για το τζενάκι?
θα ηθελα το τηλ της Tzennis σε π/μ