SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Φπορτωσε ναι,εφυγε ναι.......αλλα με τον ερχομο του νεου ετους.....παλι κοντα σας!!!!!!Οχι.Φόρτωσε κι έφυγε.
Φπορτωσε ναι,εφυγε ναι.......αλλα με τον ερχομο του νεου ετους.....παλι κοντα σας!!!!!!Οχι.Φόρτωσε κι έφυγε.
Φπορτωσε ναι,εφυγε ναι.......αλλα με τον ερχομο του νεου ετους.....παλι κοντα σας!!!!!!
αν περιμενεις μεχρι τοτε θα το διαπιστωσεις....απλα απορω γιατι κανεις απο τους πιστους της δεν το ανεφερε,το ειχε προγραμματισμενο και το ελεγε.....διασταυρωμένη πληροφορία ?
Το θεμα ειναι να το ελεγε η ιδια οχι εγω εσυ η καποιος αλλος συν του οτι εγω δεν λεω σε κανεναν οτι λεω η κανω με την εκαστοτε κοπελααν περιμενεις μεχρι τοτε θα το διαπιστωσεις....απλα απορω γιατι κανεις απο τους πιστους της δεν το ανεφερε,το ειχε προγραμματισμενο και το ελεγε.....
Φπορτωσε ναι,εφυγε ναι.......αλλα με τον ερχομο του νεου ετους.....παλι κοντα σας!!!!!!
Tώρα ξεκοκκαλίζει αυτά πού μάζεψε παρέα με τόν pleasuregiver.
(Σημειώνω ότι ο pleasuregiver εξαφανίστηκε ταυτόχρονα με την Τζένη)
Ο Πλέζουρας εξαφανίστηκε μονάχα απο εδω, αλλού ζει και βασιλευει.
Όσο για τα φράγκα, πίστεψε με είναι από τους τελευταίους που τα έχει ανάγκη...
σε ποιο σαιτ πηγε τυπε???
πες μου σε πι εμ
Οσοι ασχλουνται με αυτο το σπορ δεν τα εχουν αναγκη λιγο πολυΟ Πλέζουρας εξαφανίστηκε μονάχα απο εδω, αλλού ζει και βασιλευει.
Σε ολα τα site τετοιου περιεχομενου λιγο πολυ ολο οι ιδιοι ειναι αλλοι με τα ιδια nicknames και αλλοι με αλλα και συμφωνω καλυτερα σε ενα αν και πιστευω οτι αυτο το site ειναι καλυτερο απο τ'αλλα στα περισσοτερα πραγματαΣτο άλλο.
Ο μόνος είναι ? οι περισσότεροι με τα πολλά ποστ είναι και σε όλα τα παρόμοια σαιτ, ειχα μπει καναδυό φορές να δω τι παίζει και έπαθα πλάκα, τα ίδια ακριβώς nicknames και τα ίδια άβαταρ.
Ψιλομαλακία όμως.... εγώ προτιμώ να είμαι σε ένα και καλό.
Και για να μπώ on-topic μακάρι να γυρίσει το τζενάκι, είναι σίγουρα αρκετά ξεχωριστή περίπτωση.
Ο Πλέζουρας εξαφανίστηκε μονάχα απο εδω, αλλού ζει και βασιλευει.
Eννοείται Τomito ότι ζεί καί βασιλεύει καί τά φράγκα μπερμπαντεύει.
Σχετικά μέ τήν δεύτερη πρότασή σου, τί ακριβώς εννοείς; Mήπως ο pleasurgiver είναι νταβατζής-χομπίστας;
Tώρα ξεκοκκαλίζει αυτά πού μάζεψε παρέα με τόν pleasuregiver.
φίλε ο πλέζουρας έχει βρεί αρκετό μπαγιόκο από τους γονείς του ώστε να το παίζει αριστερός και αναρχικός εκ του ασφαλούς...
ωωωωωωωωωωωωπα ρε μαλακοπιτουρα,ποση ωρα σκεφτοσουν για να γραψεις αυτη τη μαλακια?Tώρα ξεκοκκαλίζει αυτά πού μάζεψε παρέα με τόν pleasuregiver.
δεν δουλευει φιλε μου η Τζενη...προς το παρων δηλαδη!