Επισκέπτης
σου αρεσε η τζενη σαν γκομενα.εγω αν δεν ειχα διαβασει ολα αυτα περι γαμησιου που εκανε(σε μενα δεν εκανε και τιποτα σπουδαιο)μπορει και να την εδιωχνα οταν ηρθε
Φίλε μού άρεσε αλλά δέν τήν πήδηξα ποτέ.
σου αρεσε η τζενη σαν γκομενα.εγω αν δεν ειχα διαβασει ολα αυτα περι γαμησιου που εκανε(σε μενα δεν εκανε και τιποτα σπουδαιο)μπορει και να την εδιωχνα οταν ηρθε
δεν εχασες και τιποταΦίλε μού άρεσε αλλά δέν τήν πήδηξα ποτέ.
μα στον τυπο αναφερομαι. στη χειρωτερη περιπτωση η τζεναρα θα φυγει με κανα δυο ρολεξ και 2-3 λουι βιτον. αρκει μην ειναι ατυχη και δουνε κανα φιλο του σε κανα εστιατοριο
δεν εχασες και τιποτα
για την ηλικια της καλη ειναι.αλλα για την ηλικια της.προτιμω τα διμετρα πιπινιαυπαρχει μεγαλο κοινο για την τζενη. το εχει. αν τη εβλεπες το καλοκαιρι στον αστερα η στο λαγονησι ριζορτ στη παραλια η στο μπο δεν θα τη γαμουσες? με τρελα.
kaviros69, με πόσες του επαγγέλματος έχεις συνευρεθεί?
ντορος γινεται απο αυτους που δεν την εχουν παρειΦίλε έχω μία αρχή "Μακρυά από ΚΑΘΕ πουτάνα, όταν γίνεται ξαφνικός ντόρος".
μα στον τυπο αναφερομαι. στη χειρωτερη περιπτωση η τζεναρα θα φυγει με κανα δυο ρολεξ και 2-3 λουι βιτον. αρκει μην ειναι ατυχη και δουνε κανα φιλο του σε κανα εστιατοριο
kaviros69, με πόσες του επαγγέλματος έχεις συνευρεθεί?
χαχαχαχαχα...ρε φίλε αυτά που λες δεν υπάρχουν σαν περιπτώσεις... δεν μιλάω φυσικά για την Τζένη, αλλά για τις πραγματικές τάνες που ξέρουν να τρώνε λεφτά ;)
τα 2 ρόλεξ και τα λουι βιτόν είναι ξεφτίλα...
από την σύνταξη και πάνω ορίζεται η πραγματική "αγαπουλίαση"
χαχαχαχαχα...ρε φίλε αυτά που λες δεν υπάρχουν σαν περιπτώσεις... δεν μιλάω φυσικά για την Τζένη, αλλά για τις πραγματικές τάνες που ξέρουν να τρώνε λεφτά ;)
τα 2 ρόλεξ και τα λουι βιτόν είναι ξεφτίλα...
από την σύνταξη και πάνω ορίζεται η πραγματική "αγαπουλίαση"
Aν σκεφτείς ότι είμαι 32 χρόνια στό κουρμπέτι, πρέπει νάναι τετραψήφιος αριθμός.
για κανε καμια προταση αλλα σε πιπινοWolfakis7 σού απάντησα γιά την συνεύρεσή σου με τό 18χρονο.Ελπίζω να ήταν ενδιαφέρουσα η απάντηση.
50αρης είσαι?
Wolfakis7 σού απάντησα γιά την συνεύρεσή σου με τό 18χρονο.Ελπίζω να ήταν ενδιαφέρουσα η απάντηση.
μη ξεχνας οτι οι μαλακες μειωνονται με γεωμετρικο ρυθμο πλεον. αλλ δεν διαφωνω!
Πολύ σωστός.Δύο τρία ρόλεξ σού τρώει η πρώτη βλαχάρα πού θα σού πεί "μέ γάμσες τέλλλιιια πασάμ".
Πολύ σωστός.Δύο τρία ρόλεξ σού τρώει η πρώτη βλαχάρα πού θα σού πεί "μέ γάμσες τέλλλιιια πασάμ".
παθών?
αχαχαχαχαχαχαχα...αν οι μλκες μειώνονταν τότε θα είχαμε λιγότερες τάνες....!