TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Χαχα ... κονσερβοκουτι το λεω τωρα που ειμαι λιγο πιο ηρεμη, δεν θες να ξερεις πως το αποκαλουσα λιγες ωρες πριν..
λογικό...
πήρες αλλό τώρα?
Χαχα ... κονσερβοκουτι το λεω τωρα που ειμαι λιγο πιο ηρεμη, δεν θες να ξερεις πως το αποκαλουσα λιγες ωρες πριν..
λογικό...
πήρες αλλό τώρα?
Δικιο εχεις αν κι εγω δεν ειμαι fun καθολου αυτων των κινητων ουτε των πιξελ ουτε τα παρεμφερει,απλως ειπα οτι το ιδιο θα εκανε η φωτο θα φαινοταν καλα η καλητερα οπως ειπες κι εσυ αναλογα με τα megapixel το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο θα ειχε σπειρει την καυλαεξαρτάται από τα μέγκαπιξελ της φωτογραφικής... εαν ήταν 5 όπως του εξπέρια μινι ναι αλλά αν ήταν 12 μέγκαπίξελ οπως του σάτιο θα ήταν πιο υψηλης αναλυσης
Δικιο εχεις αν κι εγω δεν ειμαι fun καθολου αυτων των κινητων ουτε των πιξελ ουτε τα παρεμφερει,απλως ειπα οτι το ιδιο θα εκανε η φωτο θα φαινοταν καλα η καλητερα οπως ειπες κι εσυ αναλογα με τα megapixel το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο θα ειχε σπειρει την καυλα
Κι εγω αυτα με κουμπια προτιμωέτσι....ΤΖΕΝΝΗ ΚΑΒΛΑ :-* :-*
γενικώς αν είσαι απρόσεκτη αλλά σου αρέσουν τα fancy κινητά πάρε αυτό...
το κακό είναι λίγο μεγάλο μόνο...
ο τύπος στο βίντεο είναι τρελός... αλλά το κινητό είναι τεθωρακισμένο... η οθόνη δεν γραντζουνίζεται ούτε με ψαλίδι ούτε με μαχαίρι...
εγώ όμως προτιμάω τα κινητά χωρίς οθόνη αφής με κουμπιά πάντως...
Γιατι το πρωτο η το τελευταιο θρεντ ειναι που εχει ξεμπου.σα να το ξεμπου το θρεντ του μωρου...για σοβαρευτητε!
σα να το ξεμπου το θρεντ του μωρου...για σοβαρευτητε!
Γιατι το πρωτο η το τελευταιο θρεντ ειναι που εχει ξεμπου.
Θα την παντρευτης?αυτο θα παραμεινει παρθενο...εχω καλες προθεσεις για την κοπελα!
Θα την παντρευτης?
Εγω σκοτισκα εσυ θα κανεις τι μαλακιαγιατι παιζει προβλημα?
Εγω σκοτισκα εσυ θα κανεις τι μαλακια
Ανηκεις κι εσυ σ'αυτους που αποκαλουν κι αγαπουληδες η εισαι ο μανατζερ με τον οποιο τα εχειπίστεψέ με..ξέρω καλύτερα από σένα..
Ανηκεις κι εσυ σ'αυτους που αποκαλουν κι αγαπουληδες η εισαι ο μανατζερ με τον οποιο τα εχει
Προσπαθω να σου μοιασωτους πουτανοκαψούρηδες ξέχασες...
χαχαχαχαχα..προσπαθείς να γίνεις γελοίος και κούτσα-κούτσα τα καταφέρνεις..
den exw lavei tipota... mporeis na steileis sto email poy exe steilei?
h xanasteile PM... den xerw ti paizei...
den exw lavei tipota... mporeis na steileis sto email poy exe steilei?
h xanasteile PM... den xerw ti paizei...