Νέα

Τζένη Μπότση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
14 μέλη 30 επισκέπτες.
Δώσε Μπότση στον λαό  :headbang2: :tooth:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δεν ειναι απο τις γκομενες που περνανε διπλα σου και σου τρεχουν τα σαλια ουτε καν θα στεκοταν σε σπιτι στη Φυλης με αξιωσεις αλλα κατι βγαζει η ατιμη και ειναι τοοοοοσο καυλαααααα  :bigdick: :bigdick:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ειναι απο τις γκομενες που περνανε διπλα σου και σου τρεχουν τα σαλια ουτε καν θα στεκοταν σε σπιτι στη Φυλης με αξιωσεις αλλα κατι βγαζει η ατιμη και ειναι τοοοοοσο καυλαααααα  :bigdick: :bigdick:
εγώ πάντως που την είχα συμμαθήτρια δε θυμάμαι φλόκια να τρώει αλλά ροχάλες...
Ζήτω η σόου μπιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ......

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
εγώ πάντως που την είχα συμμαθήτρια δε θυμάμαι φλόκια να τρώει αλλά ροχάλες...
Ζήτω η σόου μπιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ......
Οποιος-οποια βγαινει στο γυαλι εχει την τυχη την καλη  :grin:

Επισκέπτης
Εγω παντως της εριχνα μια πουτσαρα και αφηνω τα μοντελα και τις μουναρες σε εσας. :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γώ δλδ που χαριεντιζόμουνα πιτσιρίκος μαζί της να καμαρώνω;
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
γώ δλδ που χαριεντιζόμουνα πιτσιρίκος μαζί της να καμαρώνω;
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Εννοειται..Παντως οι γκομενες αλλαζουν γρηγορα αδερφε..Σκεψου οτι εγω ειμαι 21..Τελειωσα πριν 3 χρονια το λυκειο..Εχουν ξεπεταχτει κατι μουνακια μεσα σε 3 χρονια...Στο σχολειο τις εκραζες και τωρα σου βγαζουν τα ματια εξω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εννοειται..Παντως οι γκομενες αλλαζουν γρηγορα αδερφε..Σκεψου οτι εγω ειμαι 21..Τελειωσα πριν 3 χρονια το λυκειο..Εχουν ξεπεταχτει κατι μουνακια μεσα σε 3 χρονια...Στο σχολειο τις εκραζες και τωρα σου βγαζουν τα ματια εξω...
τίποτα δεν πετάχτηκε. ένα μέτριο μουνί ειναι.
Την έχεις δει το πρωί άβαφη και αγουροξυπνημένη;
Αλλά ηταν πάρα πολύ καλή κοπέλα.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τίποτα δεν πετάχτηκε. ένα μέτριο μουνί ειναι.
Την έχεις δει το πρωί άβαφη και αγουροξυπνημένη;
Αλλά ηταν πάρα πολύ καλή κοπέλα.
Δεν εχω αποψη ρε φιλε για το πως ηταν η Μποτση στα σχολικα της χρονια..Απλα λεω οτι συμβαινει πολλες φορες γκομενες που ηταν μπαζα μικρες να ''εξελισσονται'' σε μουναρες μετεπειτα..Παντως η συγκεκριμενη εχει ενα στυλακι πολυ καυλιαρικο..Κοντουλα,βυζαρες και προσωπικα εμενα μου βγαζει κατι πολυ γλυκο η μαπα της..Οποτε το συμπερασμα ειναι ενα..Μεγαλο RESPECT στον περσονα για τις σχολικες περιπετειες του.. :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Να πω και εγώ :cheesy: ότι την είχα γνωρίσει όταν πρωτοεμφανίστηκε στους Μεν και Δεν. Τότε ήταν στα high της (λιγότερα κιλά)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τι να σου πω... για μένα τώρα πέφτει λίγο μεγάλη. Για σένα, θα είναι μια καλή γνωριμία με τις φίλες της :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να πω και εγώ :cheesy: ότι την είχα γνωρίσει όταν πρωτοεμφανίστηκε στους Μεν και Δεν. Τότε ήταν στα high της (λιγότερα κιλά)
η Τζενούλα είχε πάντα ένα θέμα με τα παραπανίσια κιλά.......

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ναι ναι και γω την θυμαμαι απ το σχολειο ηταν συμμαθητρια με την λεκακη και τον βουρο...ειχα φασωσει και τους 3 αλλα αυτη που με αρρωσταινε ηταν η σακκα ειχε κατι ποδια η ατιμη...μετα φασωσα την κορη του βουρου και μου τα εψαλλε η κολλητη της η υρω μανε που πηγαινε στο διπλανο λυκειο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι ναι και γω την θυμαμαι απ το σχολειο ηταν συμμαθητρια με την λεκακη και τον βουρο...ειχα φασωσει και τους 3 αλλα αυτη που με αρρωσταινε ηταν η σακκα ειχε κατι ποδια η ατιμη...μετα φασωσα την κορη του βουρου και μου τα εψαλλε η κολλητη της η υρω μανε που πηγαινε στο διπλανο λυκειο

στο αρσάκειο εννοάς;

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.457
Πόντοι
216
H Τζένη δεν παίζεται. Είναι η ομορφότερη και πιο sexy ηθοποιός της γενιάς της. Άριστα δέκα!!!

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Εγω παντως ρε μαγκες, ειτε με παραπανισια κιλα ειτε χωρις μου βγαζει υπερβολικα αγρια ενστικτα...Και δεν το 'παθαινω' αυτο με πολλες γυναικες...Συνηθως ειμαι πιο χαλαρος οταν πρωτοβλεπω καποιο θεομουνο...

Επισκέπτης
Το Τζενακι το γνωρισα πριν μερικα χρονια οταν ηταν στην αρχη της καριερας της ,μπορω να πω πως ειναι ενα καλο κοντοπουτανο το οποιο δεν εχει ενδιασμους και οταν γουσταρει καποιον τον παιρνει στο αψε σβησε ασχετο το τι βγαζει προς τα εξω και το τι δειχνει.
Εκτος ολων αυτων ειναι θηριο στο κρεββατι και τα κανει ολα ευκολα.
Δυνατο της σημειο οι βυζαρες της και ο κωλος της .
Αυτα για την ωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom