stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
14 μέλη 30 επισκέπτες.
Δώσε Μπότση στον λαό
Δώσε Μπότση στον λαό
εγώ πάντως που την είχα συμμαθήτρια δε θυμάμαι φλόκια να τρώει αλλά ροχάλες...Δεν ειναι απο τις γκομενες που περνανε διπλα σου και σου τρεχουν τα σαλια ουτε καν θα στεκοταν σε σπιτι στη Φυλης με αξιωσεις αλλα κατι βγαζει η ατιμη και ειναι τοοοοοσο καυλαααααα
Οποιος-οποια βγαινει στο γυαλι εχει την τυχη την καληεγώ πάντως που την είχα συμμαθήτρια δε θυμάμαι φλόκια να τρώει αλλά ροχάλες...
Ζήτω η σόου μπιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ......
το δόντι και το πήδημα στην Ελλάδα είναι συνώνυμο της τύχης...Οποιος-οποια βγαινει στο γυαλι εχει την τυχη την καλη
Δε λες τιποτα μεγαλε..Ειναι για πολλα γαμησια η γλυκα..Εγω παντως της εριχνα μια πουτσαρα και αφηνω τα μοντελα και τις μουναρες σε εσας.
Εννοειται..Παντως οι γκομενες αλλαζουν γρηγορα αδερφε..Σκεψου οτι εγω ειμαι 21..Τελειωσα πριν 3 χρονια το λυκειο..Εχουν ξεπεταχτει κατι μουνακια μεσα σε 3 χρονια...Στο σχολειο τις εκραζες και τωρα σου βγαζουν τα ματια εξω...γώ δλδ που χαριεντιζόμουνα πιτσιρίκος μαζί της να καμαρώνω;
τίποτα δεν πετάχτηκε. ένα μέτριο μουνί ειναι.Εννοειται..Παντως οι γκομενες αλλαζουν γρηγορα αδερφε..Σκεψου οτι εγω ειμαι 21..Τελειωσα πριν 3 χρονια το λυκειο..Εχουν ξεπεταχτει κατι μουνακια μεσα σε 3 χρονια...Στο σχολειο τις εκραζες και τωρα σου βγαζουν τα ματια εξω...
Δεν εχω αποψη ρε φιλε για το πως ηταν η Μποτση στα σχολικα της χρονια..Απλα λεω οτι συμβαινει πολλες φορες γκομενες που ηταν μπαζα μικρες να ''εξελισσονται'' σε μουναρες μετεπειτα..Παντως η συγκεκριμενη εχει ενα στυλακι πολυ καυλιαρικο..Κοντουλα,βυζαρες και προσωπικα εμενα μου βγαζει κατι πολυ γλυκο η μαπα της..Οποτε το συμπερασμα ειναι ενα..Μεγαλο RESPECT στον περσονα για τις σχολικες περιπετειες του..τίποτα δεν πετάχτηκε. ένα μέτριο μουνί ειναι.
Την έχεις δει το πρωί άβαφη και αγουροξυπνημένη;
Αλλά ηταν πάρα πολύ καλή κοπέλα.
Ρε μην μας αφηνετε στην απ'εξω...Να πω και εγώ ότι την είχα γνωρίσει όταν πρωτοεμφανίστηκε στους Μεν και Δεν. Τότε ήταν στα high της (λιγότερα κιλά)
η Τζενούλα είχε πάντα ένα θέμα με τα παραπανίσια κιλά.......Να πω και εγώ ότι την είχα γνωρίσει όταν πρωτοεμφανίστηκε στους Μεν και Δεν. Τότε ήταν στα high της (λιγότερα κιλά)
ναι ναι και γω την θυμαμαι απ το σχολειο ηταν συμμαθητρια με την λεκακη και τον βουρο...ειχα φασωσει και τους 3 αλλα αυτη που με αρρωσταινε ηταν η σακκα ειχε κατι ποδια η ατιμη...μετα φασωσα την κορη του βουρου και μου τα εψαλλε η κολλητη της η υρω μανε που πηγαινε στο διπλανο λυκειο