artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Όπως έχουν δικαίωμα οι χριστιανοί να ασκούν τη θρησκεία τους ελεύθερα, το ίδιο ακριβώς δικαίωμα έχουν και όλες οι υπόλοιπες θρησκειες. Δεν το λέω εγώ το Σύνταγμα το λέει. Κοσμικό κράτος εχουμε. Εντάξει τώρα; Μη δείχνετε κατευθείαν πόσο πολιτισμένοι είστε ορισμένοι
Μια θρησκεία με τόσο επιθετική ρητορεία, με υποβάθμιση των δικαιωμάτων της γυναίκας, όπου επιτρεπεται ο γάμος με ανήλικη, η κλειτοριδεκτομή και ένα σωρό άλλα αναχρονιστικά/απάνθρωπα πράγματα δεν έχει καμία θέση όχι μόνο στις δυτικές κοινωνίες, αλλά πουθενά.
Εντάξει πολιτισμένε antifa που βγήκες πρωινιάτικα να υπερασπιστείς την πιο φασιστική θρησκεία που υπάρχει;
Δηλαδη να φτιαξουμε τζαμι για τους τζιχαντιστες και τους λαθρομεταναστες; Και γιατι να μην τους ξεφορτωθουμε λεω εγω, ειδικα τους πρωτους. Ρε παιδια τα δικαιωματα των τζιχαντιστων θα υποστηριζουμε;Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα λειτουργούν ένας σκασμός "τζαμιά".
Καταλαβαίνω την λογική ότι προτιμούμε να μην έχουμε ΚΑΘΟΛΟΥ μετανάστες απο Πακιστάν Αφγανιστάν κτλ από το να τους παρέχουμε και τζαμί, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, αυτό το σενάριο απλώς δεν παίζει, οπότε τουλάχιστον αφού αναγκαστικά θα υπάρχουν εδώ, ας δημιουργηθούν νόμιμες διαδικασίες.
Μια θρησκεία με τόσο επιθετική ρητορεία, με υποβάθμιση των δικαιωμάτων της γυναίκας, όπου επιτρεπεται ο γάμος με ανήλικη, η κλειτοριδεκτομή και ένα σωρό άλλα αναχρονιστικά/απάνθρωπα πράγματα δεν έχει καμία θέση όχι μόνο στις δυτικές κοινωνίες, αλλά πουθενά.
Εντάξει πολιτισμένε antifa που βγήκες πρωινιάτικα να υπερασπιστείς την πιο φασιστική θρησκεία που υπάρχει;
Αν μπορώ να βρω κάτι θετικό σε αυτή τη θρησκεία είναι ακριβώς αυτό! Στη τελική δεν θα υπερασπιστούμε εμείς τις φεμινίστριες δυτικές! Ας ξεσηκωθούν οι γυναικείες οργανώσεις κατά των μουσλιμιών που μέχρι τώρα φέρονται αντίστροφα!Μια θρησκεία με τόσο επιθετική ρητορεία,με υποβάθμιση των δικαιωμάτων της γυναίκας, όπου επιτρεπεται ο γάμος με ανήλικη, η κλειτοριδεκτομή και ένα σωρό άλλα αναχρονιστικά/απάνθρωπα πράγματα δεν έχει καμία θέση όχι μόνο στις δυτικές κοινωνίες, αλλά πουθενά.
Δηλαδη να φτιαξουμε τζαμι για τους τζιχαντιστες και τους λαθρομεταναστες; Και γιατι να μην τους ξεφορτωθουμε λεω εγω, ειδικα τους πρωτους. Ρε παιδια τα δικαιωματα των τζιχαντιστων θα υποστηριζουμε;
Δεν είπα να φτιάξουμε τζαμί για τους τζιχαντιστές. Το αντίθετο έγραψα αφού όπως είπα ο ιμάμης που θα αδειοδοτηθεί θα είναι υποχρεωτικά μετριοπαθής μουσουλμάνος και όχι τζιχαντιστής.
Δεν είναι όλοι οι μωαμεθανοί εξ' ορισμού τζιχαντιστές, τέτοιου είδους απλουστεύσεις και γενικότητες δεν καταλήγουν πουθενά.
Επίσης, όπως διάβασα παραπάνω σε άλλον χρήστη, όντως το αν θα είναι σουνιτικό ή σιιτικό το τζαμί είναι ένα θέμα, η δικιά μου η εκτίμηση είναι ότι πρέπει να είναι σουνιτικό, αφού οι μωαμεθανοί μετανάστες που έχουμε είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία σουνίτες.
...Βέβαια ΤΖΑΜΙ ούτε ζωγραφιστό στην Αθήνα ΠΡΙΝ πάρουν δρόμο όλοι οι λαθρομετανάστες και δεν επανεξεταστούν όλες οι Ελληνοποιήσεις τα τελευταία χρόνια!
...αριστερών ταλιμπάν που το παίζουν και διανοούμενοι είναι πως το Τζαμί το θέλουν πιο πολύ για να τη σπάσουν στον μέσο Έλληνα που μισούν...
Όπως έχουν δικαίωμα οι χριστιανοί να ασκούν τη θρησκεία τους ελεύθερα, το ίδιο ακριβώς δικαίωμα έχουν και όλες οι υπόλοιπες θρησκειες. Δεν το λέω εγώ το Σύνταγμα το λέει. Κοσμικό κράτος εχουμε. Εντάξει τώρα; Μη δείχνετε κατευθείαν πόσο πολιτισμένοι είστε ορισμένοι
Επίσης, όπως διάβασα παραπάνω σε άλλον χρήστη, όντως το αν θα είναι σουνιτικό ή σιιτικό το τζαμί είναι ένα θέμα, η δικιά μου η εκτίμηση είναι ότι πρέπει να είναι σουνιτικό, αφού οι μωαμεθανοί μετανάστες που έχουμε είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία σουνίτες.
Αφού λοιπόν υπάρχει στη Θράκη που είναι το πρόβλημα να υπάρχει και στην ΑθήναΚαι που το ειδες ότι δε γινεται; Στη Θρακη εχεις παει;
Απ' ότι βλέπω έχουμε πήξει στο επικό τσουβαλιασμα και τις γενικεύσεις, όχι μόνο εδώ μέσα αλλά παντού δυστυχώς. Αυτοί είστε τι να κάνουμε πρέπει να σας υποστούμε. Βγήκε κι ο άλλος ο Βαλκάνιος ψωλορεβυθουλης να μου πει ότι υπερασπίζομαι το ισλάμ... Αν αυτό κατάλαβε τότε οι αντιληπτικές του ικανότητες είναι ανύπαρκτες. Για να μην πω για τους χαρακτηρισμούς ως "λοβοτομημενος μαλακας". Δες λίγο πώς μιλάω εγώ και σύγκρινε.
Απ' ότι βλέπω έχουμε πήξει στο επικό τσουβαλιασμα και τις γενικεύσεις, όχι μόνο εδώ μέσα αλλά παντού δυστυχώς. Αυτοί είστε τι να κάνουμε πρέπει να σας υποστούμε. Βγήκε κι ο άλλος ο Βαλκάνιος ψωλορεβυθουλης να μου πει ότι υπερασπίζομαι το ισλάμ... Αν αυτό κατάλαβε τότε οι αντιληπτικές του ικανότητες είναι ανύπαρκτες. Για να μην πω για τους χαρακτηρισμούς ως "λοβοτομημενος μαλακας". Δες λίγο πώς μιλάω εγώ και σύγκρινε.
Αγράμματο τυφλό ζωντόβολο μια σελίδα πριν το λέω--->"Η Αθήνα δεν είναι Κομοτηνή ή Ρόδος που έχει ήδη Τζαμιά διότι ο μουσουλμανικός πληθυσμός εδώ δεν είναι αντιμαχόμενος όπως στην Αθήνα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης!"Αφού λοιπόν υπάρχει στη Θράκη που είναι το πρόβλημα να υπάρχει και στην Αθήνα
Δε βλέπω να διαφωνούμε κάπουΣου ειπαμε οτι η συνταγματικη επιταγη του κράτους καλυπτεται για τους Μουσουλμάνους Ελληνες πολιτες. Και υπάρχουν οχι ενα αλλα πολλα τζαμια στην Ελλάδα. Απο εκει και περα για νομιμα αλλοδαπους διαμενοντες στην Ελλαδα δε ξερω αν υπαρχει τετοια υποχρέωση. Μπορουν να κανουν αν θελουν οι κοινοτητες τους με δικη τους χρηματοδοτηση καποιο χωρο αλλα με πολεοδομικες προδιαγραφες που θα θεσει το κρατος. Ως εκει. Για τους μη νομιμα διαμενοντες στην Ελλαδα δεν υπαρχει καμια υποχρεωση ουτε συνταγματικη επιταγη ουτε τιποτα. Μη τρελαθουμε τελειως. Ενταξει τωρα;
Το κοράνι το έχεις διαβάσει; Περιμένω να μου παραθέσεις που τα λέει αυτάΚανε μας μια αναλυση με επιχειρηματα χωρις ειρωνειες και γενικευσεις που εσυ τις κανεις απο ο,τι βλεπω. Ο Βαλκανιος σου απαντησε απολυτα ορθολογικα. Που ειναι το τσουβαλιασμα; Τα αναφερει ρητως αυτα το Κορανι ή οχι;
Γενικευση ειναι αυτο;
"Οι Μουσουλμανοι δεν ειναι ολοι ιδιοι" . Ωραια πως θα ξερουμε ποιος ειναι ποιος; Θα τους κανουμε φαλαγγα; Οι Σουνιτες δεν εχουν θεση στον πολιτισμενο κοσμο και λεγονται σκληροπυρηνικοι γιατι ακολουθουν το Κορανι κατα γραμμα. Οι Σιιτες δημιουργησαν μια αιρεση, μια δικη τους εκδοχη του Ισλαμ πιο "μετριοπαθη" εξου και μετριοπαθεις Ισλαμιστες. Αν διαφωνουν με αυτα που λεει το Κορανι (που ειναι η μετουσιωση του φασισμου σε θρησκεια) ας αλλαξουν θρησκεια, τελεια.
Μου ελεγε ενας σε αναλογη συζητηση στο FB οτι η θρησκεια απαιτει κριτικη σκεψη και εν ετει 2019 δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβαινει κανεις τι πρεπει να τηρησει κατα γραμμα και πως την μορφωση πρεπει να τους την δωσουμε εμεις.
Πρωτα απο ολα δεν τους χρωσταμε τιποτα. Δευτερον και να τους χρωστουσαμε και να τους αφηναμε στο πανεπιστημιο "Ευρωπη" να μορφωθουν, οσοι ειναι σκραπες και δεν περασουν τα μαθηματα τι κανουν τοτε; Θα κοβουν κεφαλια στο ονομα του Αλλαχ.
Οι προγονοι μας δεν παλαιψαν και πεθαναν κατα εκατομμυρια για μια καλυτερη Ευρωπη ωστε καποιοι σκοταδιστες να την αφησουν βορα σε καποιους μπαμπουινους που δεν ξερουν τι σημαινει σεβασμος στο ατομο.
Μια φορα να δω εναν νεοφιλελε/αντιφα να παραθεσει δυο στοιχεια, μια ορθολογικη σκεψη που να εχει αντικρισμα στην πραγματικοτητα.
Εσύ πρώτα να μάθεις τρόπους και μετά να μιλάς με τις προσβολές το μόνο που καταφέρνεις είναι να δείχνεις το επίπεδο σουΑγράμματο τυφλό ζωντόβολο μια σελίδα πριν το λέω--->"Η Αθήνα δεν είναι Κομοτηνή ή Ρόδος που έχει ήδη Τζαμιά διότι ο μουσουλμανικός πληθυσμός εδώ δεν είναι αντιμαχόμενος όπως στην Αθήνα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης!"
Ο σιίτης Ιρακινός θέλει να κάψει τον Σουνίτη συμπατριώτη του διότι ο Σαντάμ πάταγε τους γονείς του μια ζωή και τους έκανε μετανάστες! Αλλά εσένα τι σε νοιάζει? Το παρεάκι με τα συντρόφια είστε σε απόσταση ασφαλείας από όλα αυτά σε κάποιο διαμέρισμα καλού προαστίου!
Δε βλέπω να διαφωνούμε κάπου
Το κοράνι το έχεις διαβάσει; Περιμένω να μου παραθέσεις που τα λέει αυτά
Εσύ πρώτα να μάθεις τρόπους και μετά να μιλάς με τις προσβολές το μόνο που καταφέρνεις είναι να δείχνεις το επίπεδο σου
Δε βλέπω να διαφωνούμε κάπου
Το κοράνι το έχεις διαβάσει; Περιμένω να μου παραθέσεις που τα λέει αυτά
Εσύ πρώτα να μάθεις τρόπους και μετά να μιλάς με τις προσβολές το μόνο που καταφέρνεις είναι να δείχνεις το επίπεδο σου