madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Θα μας τρελανεις ρε φιλε?
Ειδικοι που ειστε να μας δωσετε τα φωτα σας? Που ειστε ρωσιδοφιλοι?
Θα μας τρελανεις ρε φιλε?
Εκει ειμαστε...λιγο πριν βγαλουμε το φρενο.Για να μην γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει ένα φρένο.
Ευχαριστώ!!!
ααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαααααα
το μόνο καλό που χρεοκόπησες είναι ότι πλέον δεν είσαι τουριστικός προορισμός πάκηδων.
Υπάρχει τμήμα τουρκικών σπουδών/βαλκανικών σπουδών και τουρκικής φιλολογίας.Δεν υπάρχει λόγος να γίνει τούρκικο πανεπιστήμιο.Υπάρχει κάπου στο εξωτερικό ελληνικό ανώτατο ίδρυμα και δεν το γνωρίζω;
Ελληνικά σχολεία δεν γνωρίζω αν υπάρχουν στο εξωτερικό με την έννοια του πενθήμερου σχολείου υποχρεωτικής εκπαίδευσης υπάρχουν σίγουρα τα ελληνικά σχολεία που λειτουργούν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με το σχολείο της εκάστοτε χώρας (τα σαββατοκύριακα και τα απογεύματα)
Για να είσαι ΕΕ δε χρειάζεται να καταλύσεις οτιδήποτε σου δίνει ταυτότητα ως κράτος ή έθνος ΑΛΛΑ να προσπαθήσεις στο να αφομοιωθούν οι χ ψ αλβανοί ή τουρκόφωνοι στη δική σου κουλτούρα διατηρώντας και κομμάτια της δικής τους.
αυτά όλα που λες δεν σημαίνουν με τίποτα το "έξω οι ξένοι γιατί δεν χωράνε" που φωνάζουν τα εθνίκια πιο πάνω!
ΠΡωτοι πρωτοι οι αριστεροι βολευονται στο δημοσιο. Επισης κανουν και τεχνικες εταιρειες κατι προεδροι αριστερων κοματων και παιρνουν δημοσια εργα. Κοιμασαι ορθιος...
Ρε δεν εχουμε δουλειες για να τους απασχολησουμε!!!! Τι να τους κανουμε δηλαδη? Να τους ταιζουμε εμεις για να μην γινουν εγκληματιες? Ειμαι εθνικιστης επειδη δεν ειμαι τυφλος
?
Την δεκαετία τού 80 με τό νόμο Κουτσόγιωργα μοριοδοτήθηκαν τά τέκνα αντιστασιακών γονέων.Ετσι όλοι οι αριστεροί μπουκάρισαν στο Δημόσιο, γιατί τό όνειρό τους ήταν πάντα νά έχουν τά ίδια δικαιώματα στην ρεμούλα μέ τούς δεξιούς.
Αυτός ό νόμος ήταν το πολιτικό συμβόλαιο τού Αντρέα με ΚΚΕ καί ΚΚΕεσ.
Τό όνειρο τών αριστεριτζήδων να γίνουν καθωσπρέπει μικροαστοί επιτέλους υλοποιήθηκε.
αυτά όλα που λες δεν σημαίνουν με τίποτα το "έξω οι ξένοι γιατί δεν χωράνε" που φωνάζουν τα εθνίκια πιο πάνω!
Ti leς ρε τυπε???αντα και θα εχουν τους δικους τους ναους,αντε και σχολειο,αντε και πανεπιστημιο,αντε να αρχισουν ενοητε να μιλανε την δικη τους γλωσσα αναμεσα μας, αντε να ανοιξουν και επιχειρισης με δικα τους ειδι..μετα ξερεις βρε χαλασμενε τη συνεχεια???θα κατεβασουν και δικους τους πολιτικους,και σιγι σιγα θα θελησουν να κανουν και δικο τους κρατος.μεσα στο δικο μας...ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!
Εσύ πιστεύεις ότι χωράνε κι άλλοι;
Να μας πει ο αντιφας τι θα κανουμε 1 μυριο λαθραιους οταν δεν εχουμε δουλειες και κοσμος απολυεται.
Γιατι μονο θεωρια ειναι...
Περιμενουμε μια απαντηση αντιφα
τζάμπα ανησυχείς μάγκα!
σε λίγο θα αρχίσουν σαν καραβάνια να φευγουν οι έλληνες για ΕΕ, χειρότερα απ το ΄60!
σιγά μη θέλουν να έρθουν κι άλλοι πάκιδες στο μπυρδελάκι σου και να φτιάξουν και σχολεία!
νυχτερίδες κι αράχνες γλυκειά μουυυυυυυ!
Να μας πει ο αντιφας τι θα κανουμε 1 μυριο λαθραιους οταν δεν εχουμε δουλειες και κοσμος απολυεται.
Γιατι μονο θεωρια ειναι...
Περιμενουμε μια απαντηση αντιφα
Σου μιλησα ετσι γιατι δεν μιλησες καλα.
Γιατι να δωσουμε αδειες παραμονης σε ανθρωπους που ηρθαν παρανομα?
Ετσι θα ερθουν και αλλοι.....
ναι πιστεύει ότι χωράνε και άλλοι... αλλά στο σπίτι του γείτονα όχι στο δικό του...
Ρε αγόρι μου η μεταναστευτική πολιτική είναι ένα σύνολο πράξεων.ΣΥΝΟΛΟ.Δε δίνεις άδειες παραμονής και διατηρείς τα σύνορά σου αφύλακτα ή λαμόγια συνοριοφύλακες που συνεργάζονται με δουλέμπορους.Ούτε δίνεις ιθαγένεια στον οποιονδήποτε χωρίς να εφαρμόσεις πχ το σύστημα της Ολλανδίας με τις εξετάσεις και τις συνεντεύξεις.Άμα δώσεις άδεια παραμονής ο μετανάστης θα φύγει.Σιγά μην κάτσει εδώ.Άμα δώσεις άδεια παραμονής ή ιθαγένεια ο μετανάστης θα είναι πλέον χαρτογραφημένος και αντιμέτωπος με υποχρεώσεις και δικαιώματα.Δε θα είναι ένα παράσιτο.Θα πληρώνει φόρους.Θα έρχεται αντιμέτωπος με το νόμο.Άμα προστατεύσεις τα σύνορα όπως πρέπει θα σταματήσεις όσο γίνεται την εισροή μεταναστών.Αν βρεις τον τρόπο με κάποιο βέτο προς τις όμμορες χώρες να σταματήσουν αυτήν την αποστολή ανθρώπων στη χώρα μας.Δεν ξέρω δεν είμαι πολιτικός αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δε μπορώ να επιτρέω να στοιβάζονται εδώ πέρα χρόνο με το χρόνο χωρίς να γίνεται κάτι.Και φυσικά όλα αυτά γίνονται συνδυαστικά δε μπορείς να πετύχεις κάτι χρησιμοποιώντας ΜΟΝΟ το ένα από τα προαναφερθεντα.Γιαυτό και πολύς κόσμος είναι ενάντιος στην ιθαγένεια.
Με τόση ελλειπη φύλαξη των συνόρων έτσι και δώσεις ιθαγένεια σε αυτούς που δικαιωματικά την αξίζουν θα γεμίσει ο κόσμος εγκυμονούσες Σομαλές ή Μπαγκλαντέζες
για πες και συ από που είσαι?
δεύτερη ερώτηση:
πιστεύεις ότι όλα είναι καλά και δεν είναι μπουρδελάκι?
....ενδιαφέρουσα άποψη!
για πες.....
να τους φορτώσουμε σ ένα πλοίο και να τους βουλιάξουμε?Πες μας ρε τι θα κανουμε 2 μυρια ξενους χωρις δουλειες.
κοντεύω να κατηγορηθώ για μονοπωληση του νήματος και συ με κατηγορείς ότι δεν απανταω?
και ποιος είσαι στο φινάλε που θα με διώξεις?
λαθρομετανάστης ευτυχώς δεν είμαι!
και σ ενα δημόσιο φόρουμ, απαντάει όποιος θέλει, όπως θέλει!
κρίνεται δε ο καθένας με το περιεχόμενο, αλλά και το ύφος των απαντήσεών του.
αυτό είναι δημοκρατία φίλε....ρωσόφιλε ελληναρά!