αν θες να λέγεσαι αριστερός είσαι μακριά νυχτωμένος μ αυτό που λες!Με αυτό το ερώτημα έρχεται και η απάντηση κανείς,συνεπώς η αναρχία δεν είναι λύση παρά μόνο για 15χρονά.
Πάμε αλλού λοιπόν!!!
σε λάθος αριστερά βρίσκεσαι.
αν θες να λέγεσαι αριστερός είσαι μακριά νυχτωμένος μ αυτό που λες!Με αυτό το ερώτημα έρχεται και η απάντηση κανείς,συνεπώς η αναρχία δεν είναι λύση παρά μόνο για 15χρονά.
Πάμε αλλού λοιπόν!!!
φορολογία παίρνει το κράτος απ τις εκκλησιες?
οι παπάδες δεν πληρώνονται ως δημόσιοι υπάλληλοι?
κάνε σούμα και δες πόσα δις είναι ολα αυτά!
Άρα το κράτος χτίζει τις εκκλησίες!
ο επόμενος....
Δε μου λες να κοψουμε εισητηρια η να περιμενουμε στην ουρα???φορολογία παίρνει το κράτος απ τις εκκλησιες?
ο επόμενος....
Ονειροπόλοι θα έλεγα,δεν πιστεύω ότι αυτά που πιστεύουν γίνονται....δηλαση οι αναρχικοι ειναι μαλακες?
εισαι υπερ της βιας δηλαδη?μουά?
η γυναίκα βαράει
αρα μαλακεςΟνειροπόλοι θα έλεγα,δεν πιστεύω ότι αυτά που πιστεύουν γίνονται....
Ονειροπόλοι θα έλεγα,δεν πιστεύω ότι αυτά που πιστεύουν γίνονται....
μάλλον χιούμορ κάνεις!το δικαιωμα του οποιου ανθρωπου να πιστευει σε οποιον θεο θελει δεν νομιζω οτι το στερειτε καποιος στη ελλαδα, σε ρωτησα κτι πριν, πες μου μια εκκλησια που να εφτιαξε το ελληνικο κρατος...
για το δικαιωμα υιοθεσιας απο τα ομοφυλα ζευγαρια τι γνωμη εχεις?μάλλον χιούμορ κάνεις!
μπορεί κάποιος (εκτός από την ορθοδοξη εκκλησία) να χτίσει όπου γουστάρει το ναό του?
Πόσες δεκαετίες παλεύουν οι μουσουλάνοι για να έχουν στην Αθήνα το αυτονόητο γι αυτούς?
να διευκρινήσω βέβαια ότι εγω προσωπικά ειμαι άθεος!
αλλά δεν νοείται στην Ελλάδα της ΕΕ τον 21ο αι. να καταπατούνται ανθρώπινα δικαιώματα!
τα εχεις μπερδεψει ολα στο μυαλο σου και αυτο ειναι επικινδυνο, ολες μα ολες οι εκκλησιες εχουν α.φ.μ, πληρωνουν δημοτικα τελη, ερτ, πληρωσαν το ετακ και οποιον αλλο φορο επιβληθη στα ακινητα, το να πληρωνωνται οι παπαδες απο το δημσιο ας ειναι καλα ο σοσιαΛΗΣΤΗΣ αντρεας.....φορολογία παίρνει το κράτος απ τις εκκλησιες?
ο επόμενος....
απάντησες για μένα!εισαι υπερ της βιας δηλαδη?
κρυφοφασιστρια! Απο κει με τον ισιο και συ!
μπραβο σας αν το πηρατε αποφαση παιδια.εγω νονος.για το δικαιωμα υιοθεσιας απο τα ομοφυλα ζευγαρια τι γνωμη εχεις?
θελεις και τα λες αυτα;;;;;;;;;; δεν ξερεις που σου πανε τα 4...μάλλον χιούμορ κάνεις!
μπορεί κάποιος (εκτός από την ορθοδοξη εκκλησία) να χτίσει όπου γουστάρει το ναό του?
Πόσες δεκαετίες παλεύουν οι μουσουλάνοι για να έχουν στην Αθήνα το αυτονόητο γι αυτούς?
να διευκρινήσω βέβαια ότι εγω προσωπικά ειμαι άθεος!
αλλά δεν νοείται στην Ελλάδα της ΕΕ τον 21ο αι. να καταπατούνται ανθρώπινα δικαιώματα!
εδώ θα το συζητήσουμε κι αυτο?για το δικαιωμα υιοθεσιας απο τα ομοφυλα ζευγαρια τι γνωμη εχεις?
ΚΑΜΙΑ βια δεν επιτρεπεται.απάντησες για μένα!
ευχαριστώ!
η βια γεννά βία!
η μόνη βία που επιτρέπεται ειναι αυτήενάντια στον καπιταλισμό-πηγή όλων των κακών της ανθρωπότητας!
και αμα τον ενοχλει τι γινεται?εδώ θα το συζητήσουμε κι αυτο?
άνοιξε ένα θέμα για να μην είμαστε οφ-τόπικ.
αν θες την άποψή μου πάντως (και νομίζω ότι θα συμφωνήσουν όλοι οι προοδευτικοί άνθρωπο), είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι γουστάρει, αν δεν ενοχλεί τον συνάνθρωπό του.
δεν καταλαβαινω γιατί να ενοχλήσει κάποιον κάτι τέτοιο....
η βια δεν ειναι λυση!ΚΑΜΙΑ βια δεν επιτρεπεται.