Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

Επισκέπτης
ρε κοριτσι μου, το καταλαβαινεις οτι το ενα αναιρει το αλλο?

τι σεβασμο στις θρησκειες μου λες οταν επιλεγεις εσυ με ποιο τροπο θα τις εξασκησουν οι πιστοι?

Δεν παιζουν αυτα που λετε το καταλαβαινεις?Απο τη στιγμη που επιβαλλεις ορους σε κατι ατο αυτοματως παυει να ειναι ελευθερο! ΤΕΛΟΣ!

το οτι η καταπιεση των ανθρωπινων δικαιωματων ακουγεται ΟΚ οταν προκειται για τον πολυποθητο, πολυχρωμο, πολυπολιτισμικο κοσμο που ονειρευονται οι αριστεροι δειχνει οτι εκτος απο μαλακες ειναι και απανθρωποι!
Μια ανάλυση της λέξης άνθρωπος και δικαίωμα θα ρίξει φως στο τούνελ σου!!! :P

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οποιος θελει ας κοιταξει το αρθρο 13 του συνταγματος που γραφει για την θρησκευτικη ελευθερια.

παντως αποτι βλεπω ο προσηλυτισμος απογορευεται!

ναι οντως ...υπό την έννοια του καταναγκασμού ή της "παραπλανητικής διαφήμισης" θα πρέπει να απαγορευθεί..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

τι σεβασμο στις θρησκειες μου λες οταν επιλεγεις εσυ με ποιο τροπο θα τις εξασκησουν οι πιστοι?

Δεν παιζουν αυτα που λετε το καταλαβαινεις?Απο τη στιγμη που επιβαλλεις ορους σε κατι ατο αυτοματως παυει να ειναι ελευθερο! ΤΕΛΟΣ!

το οτι η καταπιεση των ανθρωπινων δικαιωματων ακουγεται ΟΚ οταν προκειται για τον πολυποθητο, πολυχρωμο, πολυπολιτισμικο κοσμο που ονειρευονται οι αριστεροι δειχνει οτι εκτος απο μαλακες ειναι και απανθρωποι!
κατσε να γινει τζαμι στην αθηνα και να δω τι θα πουν ολα τα πακια οταν θα διοικουνται απο τον μουφτη της κομοτηνης που διοριζεται απο τ ελληνικο κρατος, εκει να δεις τα πολλα τα γελια...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οποιος θελει ας κοιταξει το αρθρο 13 του συνταγματος που γραφει για την θρησκευτικη ελευθερια.

παντως αποτι βλεπω ο προσηλυτισμος απογορευεται!
τοση ωρα τι λεμε ρε μαριε...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

πφφφ, αυτό δίνουμε. Άμα γουστάρουν, άμα δε γουστάρουν να φύγουνε να πάνε αλλού  :boobies:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΑΡΘΡΟ 13

1.  Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός.

2.  Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη.

3.  Οι λειτουργοί όλων των γνωστών θρησκειών υπόκεινται στην ίδια εποπτεία της Πολιτείας και της ίδιες υποχρεώσεις απέναντί της, όπως και οι λειτουργοί της επικρατούσας θρησκείας.

4.  Κανένας δεν μπορεί, εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, να απαλλαγεί από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς το Κράτος ή να αρνηθεί να συμμορφωθεί προς τους νόμους.

5.  Κανένας όρκος δεν επιβάλλεται χωρίς νόμο, που ορίζει και τον τύπο του.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
πουσαι ρε φασιστακι ισιε να σκισεις τα τανγκα σου!

Άσε τύπε μου, κοντεύω να κρεμαστώ από τις ζαρτιέρες μου!

Συνέχισε βασιλοχουντικοεθνικοσοσιαλιστογερμανοτσολιαδάκι μου το διάλογο με τον παπαζόλη! Στο τέλος θα κουφαθείς, θα τυφλωθείς και θα βγάλεις τρίχες στην παλάμη με αυτά που θα διαβάζεις!

Υ/γραφο: Οι εν ελλάδι μουσουλμάνοι απολαμβάνουν πλήρως θρησκευτικά δικαιώματα, ενίοτε στήνουν και προβοκάτσια με το κοράνι...Η απροθυμία της πολιτείας να ανεγείρει ναό ή να παραχωρήσε έκταση να ανεγερθεί ναός δεν συνιστά επουδενί παραβίαση θρησκευτικής ελευθερίας...Και οι μουσουλμάνοι (ή καλύτερα οι κεφαλές τους, ενίοτε τζιχαντιστές αλκαϊντάδες) δεν ζητάνε έναν απλό ναό- αυτό ήδη το έχουν, αφού υπάρχουν αρκετοί χώροι λατρείας εντός αττικής...
Ζητάνε τέμενος- κάτι σαν ισλαμικό mall...
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά και τις συνέπειες, κερδίζει μια εκδρομή στη Σ. Αραβία να παρακολουθήσει live αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό και κόψιμο χεριών...

Επισκέπτης

Συνέχισε βασιλοχουντικοεθνικοσοσιαλιστογερμανοτσολιαδάκι μου το διάλογο με τον παπαζόλη! Στο τέλος θα κουφαθείς, θα τυφλωθείς και θα βγάλεις τρίχες στην παλάμη με αυτά που θα διαβάζεις!

Υ/γραφο: Οι εν ελλάδι μουσουλμάνοι απολαμβάνουν πλήρως θρησκευτικά δικαιώματα, ενίοτε στήνουν και προβοκάτσια με το κοράνι...Η απροθυμία της πολιτείας να ανεγείρει ναό ή να παραχωρήσε έκταση να ανεγερθεί ναός δεν συνιστά επουδενί παραβίαση θρησκευτικής ελευθερίας...Και οι μουσουλμάνοι (ή καλύτερα οι κεφαλές τους, ενίοτε τζιχαντιστές αλκαϊντάδες) δεν ζητάνε έναν απλό ναό- αυτό ήδη το έχουν, αφού υπάρχουν αρκετοί χώροι λατρείας εντός αττικής...
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά και τις συνέπειες, κερδίζει μια εκδρομή στη Σ. Αραβία να παρακολουθήσει live αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό και κόψιμο χεριών...
Aν διαψευστείς κερνάς ct αντί για ταξιδάκι στην Σ.Αραβία;! :grin: :think:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΑΡΘΡΟ 13

1.  Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός.

4.  Κανένας δεν μπορεί, εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, να απαλλαγεί από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς το Κράτος ή να αρνηθεί να συμμορφωθεί προς τους νόμους.
Με τις πιο πανω παραγραφους του αρθρου 13 ,κανονικα δεν θα ...μπορουσε να ειναι κανεις Χριστιανος ή πολυ περισσοτερο Μουσουλμανος ,σε Δημοκρατια ,αφου δεν τον αφηνουν, αυτες οι Ιουδαϊκες αιρεσεις ,να απολαυσει τα ατομικα δικαιωματα και να εκπληρωνει στο ακεραιο τις υποχρεωσεις του στο κρατος.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

.Και οι μουσουλμάνοι (ή καλύτερα οι κεφαλές τους, ενίοτε τζιχαντιστές αλκαϊντάδες) δεν ζητάνε έναν απλό ναό- αυτό ήδη το έχουν, αφού υπάρχουν αρκετοί χώροι λατρείας εντός αττικής...

ναι εχουν κατι υπογεια και παραγκες.. τρομερο επιχειρημα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166