Νέα

Τζαμί η Αγία Σοφία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
για να την ορισεις θα πρεπει να μπορεις και να την υποστηριξεις τυπε

"με πορδες δεν βαφονται κοκκινα αυγα" ως γνωστον  :S
συμφωνω,απλα εδω και καιρο εχουν αλλαξει τα δεδομενα.
αν δεν την ορισουμε θα βλεπουμε σε λιγο τουρκικα τρυπανια να ριχνουν αγκυρα στις ελληνικές θάλασσες

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εσυ ειδικα θα ξυπνησεις με τζημερο

Μετα τους ολυμπιακους του 2100
πηγαινε να χασεις την παρθενια απο μπροστα μωρη Φωφη.
καθυστερημενε αυριανιστη!
προσκυναγες μια ζωη τα αρχιδια των Κουρηδων σκουπιδι!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.091
Πόντοι
41.129
τυπε εδω σε μουταρανε?  :think:

ναι τυπε, εφαγα πολλες αναφορες απο τους χριστιανοταλιμπαν και τους τζιχαντοχριαστιανους  :headbang: :headbang:

η αθεϊα ομως συνεχως κερδιζει εδαφος και στο τελος θα επικρατησει !!!  :dancing: :dancing:

εχασα μια μικρη μαχη οχι τον πολεμο !!  :rockon:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
συμφωνω,απλα εδω και καιρο εχουν αλλαξει τα δεδομενα.
αν δεν την ορισουμε θα βλεπουμε σε λιγο τουρκικα τρυπανια να ριχνουν αγκυρα στις ελληνικές θάλασσες
αυτο δεν ειναι απιθανο,το Πασοκισταν δυνητικα ειναι πιο αδυναμο απο την Αιγυπτο,ο τουρκος μετα απο ρωσια,ισραηλ κινδυνευει πραγματικα μονο απο τα ΗΑΕ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
ναι τυπε, εφαγα πολλες αναφορες απο τους χριστιανοταλιμπαν και τους τζιχαντοχριαστιανους  :headbang: :headbang:

η αθεϊα ομως συνεχως κερδιζει εδαφος και στο τελος θα επικρατησει !!!  :dancing: :dancing:

Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι άθεος, δεν έχεις κανένα όμως να επιβάλεις και στους άλλους να είναι το ίδιο. Έτσι δεν είναι?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.016
Πόντοι
6.515

Τυπε ολες οι αποψεις χωρανε

Μπορουσες να εισαι πιο κοσμιος
:S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.091
Πόντοι
41.129
Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι άθεος, δεν έχεις κανένα όμως να επιβάλεις και στους άλλους να είναι το ίδιο. Έτσι δεν είναι?

Το αντιθετο γινεται μαν...οι τζιχαντοχριστιανοι προσπαθουν να με προσηλυτίσουν και δεν εχουν κανενα δικαιωμα, ετσι δεν ειναι ?

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.255
Πόντοι
2.456
Το αντιθετο γινεται μαν...οι τζιχαντοχριστιανοι προσπαθουν να με προσηλυτίσουν και δεν εχουν κανενα δικαιωμα, ετσι δεν ειναι ?
Τύπος σε ψεκασαν με αγιασμό για να διώξουν το χτικιο; :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.091
Πόντοι
41.129
Τύπος σε ψεκασαν με αγιασμό για να διώξουν το χτικιο; :S :S :S

μου εδωσαν να πιω ενα ποτηρι κρασι μαυροδαφνη και μετα μου ειπαν οτι ηταν θεια κοινωνια τυπε, μου την εφεραν..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.255
Πόντοι
2.456

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Δηλαδή σου είπαν να γίνεις καλά και ντε χριστιανός? ή μήπως άρχισαν να σου την λένε όταν τους πρόσβαλλες εσύ για την Αγία Σοφία? Και γι' αυτό έφαγες και warning, έτσι δεν είναι?

Popopovic

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
167
Πόντοι
1
Μάγκες ...τον Φεβρουάριο στέλνει στα σύνορα να μπουκαρουν με το έτσι θέλω μισό μύριο.... λαθρομετανάστες. Τον Ιούλιο κάνει την Αγία Σοφία το σύμβολο της πόλης τζαμί.....
Πόσο άλλο θες να καταλάβεις ότι ο τύπος είναι έτοιμος να μπουκαρει και να δεσμεύσει με το έτσι θέλω ότι ελληνικό υπάρχει.

Ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με τους Μεμετιδες;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.091
Πόντοι
41.129
Μάγκες ...τον Φεβρουάριο στέλνει στα σύνορα να μπουκαρουν με το έτσι θέλω μισό μύριο.... λαθρομετανάστες. Τον Ιούλιο κάνει την Αγία Σοφία το σύμβολο της πόλης τζαμί.....
Πόσο άλλο θες να καταλάβεις ότι ο τύπος είναι έτοιμος να μπουκαρει και να δεσμεύσει με το έτσι θέλω ότι ελληνικό υπάρχει.

Ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με τους Μεμετιδες;

ε οπου να ναι θα γινει και το πεσιμο... τουλαχιστον μας προετοιμαζει ψυχολογικα ο Εντι...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.091
Πόντοι
41.129
εξομολόγηση δοκίμασες? εξορκισμό?

επιστημονας ανθρωπος με 3 πτυχια ΑΕΙ και πιστευεις στον εξορκισμο ?

κατι δεν παει καλα... τι πτυχια εχεις ?

ορνιθολογιας ?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.091
Πόντοι
41.129
2 πτυχία είπαμε φίλε...και πολύ πρωτοποριακά...
αριστοτέλειας μεταφυσικής υπό το πρίσμα της αναστασης και εξορκισμού άνευ αγιασμού

Τυπε μηπως μας γραφεις απο τα κρατητηρια ??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτός είναι ο ψευτογιατρός που εμφανιζόταν με το όνομα Νίκος Κοντός και ευθύνεται για τον θάνατο 3 ανθρώπων

Συνημμένα

• pseytogiatros.jpg
    pseytogiatros.jpg
    41,9 KB · Εμφανίσεις: 20

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578

Ναι τυπε υπαρχουνε παρα πολλοι δυστυχως. Οι πολιτικοι μας που ειναι ολοι πουλημενοι. Πολυ μεγαλο μεριδιο του Ελληνικου λαου που αδιαφορουνε , δεν πιστευουνε οτι θα γινει κατι , φοβουνται , εχουνε νοοτροπια σιγα μην παω να σκοτωθω για τον Μητσοτακη , τον Τσιπρα κλπ , δεν με νοιαζει τιποτα , Ανθελληνες γεματο , Εθνοπροδοτες γεματο , Αθεοι , Ανιστορητοι , Απατριδες και χιλια αλλα. Νομιζεις οτι αν δεν τα ηξερε ολα αυτα ο απιστος Μογγολος θα σε προκαλουσε τοσο πολυ ? Αν δεν σου επιτεθει τωρα που ειναι η ευκαιρια στην μεγαλυτερη Εθνικη κριση μετα το 1922 δεν θα σου επιτεθει ποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom