txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 496
τυπε εγω ειδικα θα προστατεψω την σοβαροτητα του θρεντ
τυπε εγω ειδικα θα προστατεψω την σοβαροτητα του θρεντ
να καλεσουμε στο θρεντ και τον τυπο με τα παλια παιχνιδια? νομιζω υπηρχαν παιχνιδια με ρομπoττυπε εχω πολλες γνωσεις να δωσω πανω στα ρομποτ
συμφωνα με "εγκυρα" δημοσιευματα βασισμενα σε γνωμες "εγκριτων" καθηγητων πανεπιστημιου, τα σεξ ρομποτς μπορουν να χακαριστουν απο κακοπροεραιτους τυπους και να μετατραπουν σε ρομποτ δολοφονους!
φανταστειτε ενα χακαρισμενο σεξ ρομποτ που πανω στο τσιμπουκι πεφτει ο ιος και σου δαγκωνει και κοβει τη μαλαπερδα σου :o
φανταστειτε εναν ιο που οταν γαμας το σεξ ρομποτ σου απο κωλο δινει εντολη για εξτρα μερεντα
φανταστειτε εναν ιο που ενω εχεις αγορασει θυληκο σεξ ρομποτ, πανω στο σεξ μπαινει ενας ιος και του φυτρωνει μια προβοσκιδα :-
εφιαλτης στο δρομο με τις καβλες
το θεμα ειναι πολυ σοβαρο τυποι
πρεπει οι αρμοδιοι χιστες του σαη να συσκεφτουν και οπως παντα να δωσουν λυση σε αυτο το προβλημα που ερχεται απο το μελλον!
τυπε εντουρο, βρηκα ενα βιντεο με ρομποτ που χακαριστηκε απο ιο πιρφορος και γινεται μαλακας οταν του μιλαει η μιλφαρα :S
τυπε μηπως ηρθες να μπαχαλεψεις το ποιοτικο μας θρεντ? :SΤύπε, μήπως είσαι λίγο μαλάκας...............;
τυπε μηπως ηρθες να μπαχαλεψεις το ποιοτικο μας θρεντ? :S
Το δικαίωμά σας να ομιλείτε, δεν μας υποχρεώνει να σας θεωρουμε και κατι διαφορετικο απο μαλακαΤύπε μου έχεις δίκιο.
Απλά η ερώτηση μου ήταν ακαδημαϊκή.....
Είμαι σίγουρος πλέον για την απάντηση.
Επειδή είσαι noobies θα σου πω πως το θρεντ σου θα επιβεβαιωθεί ουσιαστικά αν γράψει (εκτός του Enduro) και ο Λιλάς.
Mέχρι τότε υπομονή.....
Οικονομική αγορά,Tυπε ο αλλος απο ολα τα ρομποτ πηγε και αγορασε ΑΜΕΑ. :S :S :S
τυπε μπορει να την αγορασε ορθια και να εσπασε κανα ποδι η τυπισσα :S :S :STυπε ο αλλος απο ολα τα ρομποτ πηγε και αγορασε ΑΜΕΑ. :S :S :S
'τυπε μπορει να την αγορασε ορθια και να εσπασε κανα ποδι η τυπισσα :S :S :S
Το δικαίωμά σας να ομιλείτε, δεν μας υποχρεώνει να σας θεωρουμε και κατι διαφορετικο απο μαλακα
Καλη φάση,
Δεν μυρίζουν ιδρωτίλα, δεν κλάνουν δεν πιάνουν παιδιά.
'
Μπορει να γλίστρησε στο μπανιο τυπε. :S :S :S
ναι αλλα αμα κολησουν κανα ιο ελλεηνιδας θα κανουν ολα τα παραπανω συν θα σου πρηζουν τα παπαρια με τη λογοδιαροια και τη γκρινια :SΚαλη φάση,
Δεν μυρίζουν ιδρωτίλα, δεν κλάνουν δεν πιάνουν παιδιά.
Να συνηθίζουμε σιγά σιγά,
Τα εγγόνια μας θα έχουν λύσει το προβλημα με το σεξ
ναι αλλα αμα κολησουν κανα ιο ελλεηνιδας θα κανουν ολα τα παραπανω συν θα σου πρηζουν τα παπαρια με τη λογοδιαροια και τη γκρινια :S
γιαυτο προσπαθουμε απο τωρα να σχεδιασουμε την ψηφιακη αμυνα του μπου