Νέα

TV Μακεδονία - USA Reality: "HEARTS"

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χτες βράδυ μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας είπα να σκοτώσω την ώρα μου κάνοντας zapping στην tv. Συμπτωματικά  «αράζω» στο ?TV MAKEDONIA? που την ώρα εκείνη είχε το γνωστό ?HEARTS?, ή κάπως έτσι, την γνωστή λαλακία που πας σε μια εκπομπή «κίτρινου τύπου», τους λες ότι ο γκόμενός μου ή η γκομενά  μου έχω βάσιμες υποψίες  ότι με απατά και αυτοί παρακολουθούν ανάλογα κ προσπαθούν να αποδείξουν με στοιχεία  (βιντεοσκόπηση) αν όντως ισχύει αυτό ή  όχι.

Ξεκινά η εκπομπή κ βγαίνει μια τύπισσα η «Βανέσα» (αν θυμάμαι καλά) κάτω από τα 26 και λέει ότι είχε μια ομοφυλοφιλική εμπειρεία  (δηλαδή με γυναίκα ? καραΛεσβεία του κερατά η δικιά σου)  και φοβάται πως η 21χρονη σύντροφός της (δε μπορώ να θυμηθώ το όνομα της ? μόνο ότι ήταν μαυρούλα) την απατά !! Εν τω μεταξύ,  η σχέση Βανέσας με την 21χρονη μαυρούλα  παίζει για κανένα χρόνο...Μιλάμε για έρωτα κ σχέση πάθους ....

Δείχνει τώρα το πως ξεκινά η παρακολούθηση όπου  τελικά όντως επιβεβαιώνεται ότι η τύπισσα  (των 21 χρονών) έχει ΑΝΤΡΑ ΓΚΟΜΕΝΟ (...!!!...) με τον οποίο «απατά» την Βανέσα τους τελευταίους 2 μήνες ...... Στην εκπομπή τώρα δείχνει πως μεθοδεύεται ο παρουσιαστής της εκπομπής μαζί με την Βανέσα να πιάσουν στα πράσσα τους και δυό μαζί σε κάποιο τρυφερό τετ-α-τετ (σε κανένα καφέ, σε κανένα παρκάκι, σε κανένα αμάξι να φιλιούνται σε καμιά καβάτζα στυλ Λυκαβηττός, κλπ), όπου αυτό είναι και το βασικό concept της εκπομπής. Να πιάσουν το ζευγάρι στα πράσσα κ να γίνει ο σχετικός πανικός !!!

Όντως γίνεται το «μπαμ», σκάει μύτη η Βανέσα με τον κ.Λάκη (τον αντίστοιχο  παρουσιαστή Μικρούτσικο), όπου ρε παιδιά, ο γκόμενος με τον οποίο η τύπισσα απατούσε την Βανέσα, ήταν ο ΑΔΕΡΦΟΣ της Βανέσας !!!

Τελικά τί όργιο πού είναι αυτοί  οι Αμερικάνοι !!! Το δε γέλιο είναι όταν έσκασε στο κλάμα η πληγωμένη Βανέσα, ρωτούσε την δικιά της γιατί έγινε αυτό κ την απατούσε, ή τι του βρήκε (παρόλο που ήταν ο αδερφός της) της απαντάει η μικρή με ένα παγερό κ ψυχρό βλέμμα :: 

« ... Μα είναι άντρας ... » 

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66
Αυτή η εκπομπή αν δεν κάνω λάθος λέγονταν: cheaters
 

Stavros76

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Μηνύματα
56
Like
2
Πόντοι
0
Και εκτος των αλλων, οτι βλεπεις ειναι σικε. Αν παρατηρησεις την ωρα που πλακωνονται τους φευγουν και γελια.Στι περισσοτερες περιπτωσεις ειναι πρεζακια που ευχαριστως ξεφτιλιζονται για λιγα δολλαριακια.
Οπως και να χει παντως εχει πλακα.....
 

vakhigth

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2006
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
Ναι cheaters λέγεται η εκπομπή και την έχει δείξει 2-3 απαναλήψεις από την άνοιξη έως τώρα.

Ο παρουσιαστής του πρώτου κύκλου επεισοδίων, ένας ψηλός με μαύρο κατσαρό μαλί ήτανε πολύ #$%!@#$φατσα!!!!

Είχε ένα επεισόδιο που μια κοπέλα έλεγχε τον φίλο της. Αφού οι διαμόνιοι ντετέκτιβ εντοπίζουνε το υλικό πάνε να τους πιάσουνε στα πράσσα.
Το παράνομο ζευγαράκι είναι στο αυτοκίνητο {ο φίλος της απατημένης και μια ξανθούλα εντυπωσιακή}.
Πέφτουνε σαν τις μύγες οι καμεραμαν, η απατημένη πάει και ανοίγει την πόρτα της συνοδηγού που είναι η ξανθιά και καθώς πάει να την ξεμαλιάσει.................................. μένει με την περούκα στο χέρι.
:)
Κάγκελο η απατημένη κοπέλα, οι καμεραμαν οι δημοσιογράφοι.
Ενώ η/ο ξανθιά τρέχει να κρυφτεί.

Ο φίλος της απατημένης γυρνάει και της λέει , δεν το ήξερα είχαμε κάνει μόνο στοματικό. και τα γνωστά γύρνα σε μένα κλπ.
:)

Απίστευτο γέλιο ρε παιδιά. Απάτησε μια όμορφη κοπέλα για κάποιον ντυνόταν γυναίκα και ενώ οι κάμερες αποδκνύουν ότι είχανε πάνω από απλό στοματικό έρωτα είπε και την ατάκα ότι δεν ήξερε τι ήταν.

crazy Americans
¶ντε και στην Ελλάδα!
Αυτό δεν ξέρω αν είναι ευχή ή κατάρα?
:)
 

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
202
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Το καλυτερο επεισοδιο που εχω πετυχει απο το συγκεκριμενο ριαλιτι ειναι οταν μια γυναικα''παγιδευσε''τον αντρα της(ηταν σχεδον σιγουρη οτι ειχε γκομενα)και μετα τη σχετικη ερευνα τον επιασε στα πρασα σε δωματιο ξενοδοχειου με εναν θερμοαιμο μαυρο!

Μιλαμε η γυναικα ειχε παθει σοκ,δεν ηξερε ποιον απο τους 2 να κυνηγησει!

Αν και αρκετες ιστοριες φαινονται λιγο σικε,εχει αρκετο γελιο συνηθως.
 

qwerty

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Μηνύματα
66
Like
18
Πόντοι
0
μαγκες χριστουγεννα βγαινει στα σινεμα ελληνικη ταινια με περιπου ιδια ιστορια που περιγραφη ο stavrakas. Mια πρωτη γευση παρτε απο το video clip  των CREAL. Τρελλα γελια. Πως θα ηταν ο κοσμος αν ολοι ειμασταν ομοφυλοφυλοι???
 

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Μηνύματα
396
Like
3
Πόντοι
1
παιδια ειναι οντως μουφα τρελη στην αμερικη ειχαν γινει και ασφαλκιστικα μετρα απο ανταγωνιστικα καναλια για να σταματησει η εκπομπη επειδη ηταν μουφα -στημενη και εχασαν,φημολογειται πως η ταριφα εινα 400 ντολαρς σε καθε πρωταγωνιστη.οχι λιγα για ανθρωπους που εχουν στηριξει μια ολοκληρη πολιτισμικη προταση στο κερδος..
 

polpasa

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Μηνύματα
17
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
σε ενα ζαπινγκ βλεπω στην εκπομπη μια που μαυρη που ελεγε οτι την απαταει ο αντρας της.
αυτοι της εκπομπης τον βρηκανε να του περνει πιπα μια αλλη μεσα στο αυτοκινητο και τον τραβηξανε βιντεο.
επειτα το εδειξαν σε αυτη και τοτε με δακρυα στα ματια ετρεξε να τον βρει.
οταν του το εδειξε φωναζοντας και κλαιγοντας αυτος του ειπε οτι εκαναν λαθος και σε αυτο το βιντεο ειναι ο διδυμος αδερφος του και η κοπελα του.
ολοι παγωσαν και αναρωτιοντουσαν τι μαλακια εκαναν.
μετα απο λιγα λεπτα η γυναικα του του λεει ''αφου δεν εχεις αδερφο ρε αλητη'' και τον κοπαναει με την τσαντα της στο κεφαλι.
αυτος τους λεει γελωντας  οτι ναι, εχει δικιο η γυναικα και οτι δεν εχει αδερφο, αλλα πρεπει να παραδεχτουν οτι ηταν εξυπνο αυτο που ισχυριστηκε και οτι πρεπει να τον συγχωρησει.
μιλαμε για πολυ πλακα 
 

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Μηνύματα
59
Like
0
Πόντοι
0
Πιστεύω ότι είναι σικέ όπως προαναφέρθηκε γιατί  στις ΗΠΑ σου κάνουν μύνηση για "ψύλλου πήδημα" πόσο μάλλον άμα πηδάς εσύ (και οι άλλοι σε κόψουν στο καλύτερο). Μιλάμε για ανεπούλωτα ψυχολογικά τραύματα, ψυχικές διαταραχές, αϋπνίες, μυαλγίες ..million dollars :)
Όπως και να έχει, καλού κακού ας μην περάσει αυτό το concept τον ατλαντικό γιατί θα ψάχνουμε για περούκες :)
 

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Μηνύματα
78
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες... αυτά στις ΗΠΑ είναι στημένα, και αυτά που δεν είναι φέρνουν κάτι βλάκες.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom