Λοιπον, ας γραψω εδω πρωτα και το βαζω και στον καταλογο. Ως συνηθως γραφω πολλα
.
Το Τουτι ειναι η ετερα των γεωγραφικων μου προτιμησεων (το Σταρ ειναι η πρωτη). Βασικα δε πολυγουσταρω τη Συγγρου λογω παρκιν. Παω καποια. Ως γνωστον, το μαγαζι ειχε κλεισει για ενα φεγγαρι το '07 για καποιες ανεξιχνιαστες ανακαινισεις. Το λεω αυτο διοτι ειλικρινα δε καταλαβαινω τι αλλαξε περα απο τα μπανια (καλο) και την ταμπελλα απ'εξω (βλακωδες). Α, και την εισοδο, που κυριλψε. Αλλα ποιος ποτε νοιαστηκε για την εισοδο?
Τελος παντων, ενα πραμα που αλλαξε σιγουρα ειναι οι γυναικες. Για οσους ψαχνουν τις Νατελα, Γιαννα, Ζενια, Μπεττυ ή δε ξερω ποια αλλη απο τις παλιες σας αρεσαν, ειτε πατε στο ομοσταυλο Εροτικα στην Αχαρνων που εχει αρκετες, ειτε στα τριγυρω που εχει τις υπολοιπες. Πχ καποιες ηταν ενα φεγγαρι στο Στατους στη Μεταμορφωση (μη πατε, αθλιο, εγω πηγα μονο διοτι δουλευε μια Ρωσιδα φιλη καποιον καιρο). Η ομαδα επομενως ειναι "ανανεωμενη". Το 95% των παικτριων ειναι εκ Ρουμανιας, σχεδον ολες απο πρακτορειο και με προυπηρεσια στην Ιαπωνια. Επειδη εγω ξερω απο Ιαπωνια και Γιαπωνεζους (τους εχω μια αγαπηηηηηηη - κι αυτοι παρομοιως εμενα), αυτο σημαινει οτι υπαρχει παντα υλικο για πιτσι-πιτσι με τις μικρες οι οποιες επισης λατρευουν ;) τους ανατολικους φιλους μας. Για οσους τους χαλαει, τα Αγγλικα ειναι απαραιτητα αμα γουσταρετε κουβεντα περα απο τα κλασσικα "χουρο/πουτο/απο που εισαι/με λενε ετσι". Απο ποιοτητα γυναικων θα ελεγα ανω του μετριου, με μερικες πολυ καλες. Θα τις εντοπισετε τις καλες, δεν ειναι δυσκολο. Θα αναφερω μια μονο, για να μη μου τη λενε οι παλιοι οτι ειμαι μυστικοπαθης ;) κι επειδη ειναι καλο παιδι και θελω να της κανω διαφημιση
: Σατιν. Δεν ειναι για ολα τα γουστα, προειδοποιω, αλλα εγω την συμπαθω. Ομορφη ειναι στο πιο αθλητικο στυλ, και καλη στην σοβαροφανη παρλα. Δεν ειναι ιδανικη για πλακες και ειναι μαλλον ψυχρη (αυτο μου αρεσει, αλλα εγω ειμαι ανωμαλος
) Προτεινω παντως τον πειραματισμο δεν ειναι τοσο δυσαρεστος πια! Βεντουζες/απατεωνισσες/μαλακισμενες δεν μου εχουν πεσει εκει μεσα ακομα, οποτε ρισκαρετε ελευθερα. Οι χοροι ειναι κατα κανονα βανιλλια, αλλα εμενα ο φραπες δε μου λεει τιποτα οποτε δε τον αποζηταω. Απο κει και περα, ως συνηθως, αλλες ειναι θερμες κι αλλες παγακια. Οι τιμες ειναι οι κλασσικες: 15αρι εισοδος, 10αρι χουρος, πουτα 20, 40 και ανω (αμα βασταει το νεφρο σας). Παντως με τα 40αρια μπουκαλια καθονται αρκετη ωρα μαζι σου αμα δεν εισαι τελειως σκαρτος αντρας. Και παλι βεβαια εξαρταται απο την κοπελλα και την προιστορια σας μαζι.
Γενικοτερα για το μαγαζι. Στα καλα ειναι (επιγραμματικα): ασφαλες, καθαρο, ανετο. Στο τελευταιο ειδικα ειναι κορυφη καθοσο αποκλειστικα καναπεδατο. Μαφια ανυπαρκτη, ή μαλλον αορατη (εμενα μου φτανει αυτο). Απο κει και περα επισης στα καλα ειναι το πανευκολο παρκιν στους τριγυρω δρομους, η ευγενεια και τιμιοτητα του προσωπικου (ο λογαριασμος ΠΑΝΤΑ τζετ) και το σχετικο τακτ. Βασικα αμα εισαι ελαχιστα παλιος δε σε πρηζουν να πληρωνεις τους χουρους μετα απο καθε δοση, αλλα τα βαζουν στο λογαριασμο (που ειπαμε ειναι παντα σωστος). Αυτο βοηθαει στη φαντασιωση του πραματος αλλα βεβαια υποθετει οτι το πουτομετρο στο κεφαλι σας καλο ειναι να μη κανει καμμια παπαρα και βρεθειτε προ δυσαρεστων εκπληξεων. Οσες φορες θελετε ζητηστε update για το που βρισκοσαστε λογαριασμικως. Γενικα επικρατει ενας αξιεπαινος επαγγελματισμος. Για ποτα δε μπορω να βοηθησω, παιρνω μονο μπυρα ή κοκα κολα λογω οδηγησης. Ο DJ ειναι συμπαθης και οχι απο τους ενοχλητικους που τη βλεπουν μουσικαράδες, κι αμα ειστε 35αρηδες θα σας αρεσει και το 80s ρεπερτοριο του.
Τα κακα ειναι: ανυπαρκτο σοου, και γενικοτερα αραιοι χοροι (στην πιστα). Βασικα ειναι μαγαζι κονσομασιον παλαιου τυπου και καπου-καπου καποια γδυνεται και καποια. Η πιστα ειναι μικρη και τα κολπα με τα φωτα τελειως basic. Μερικες κοπελλες δεν ειναι κακες στον σωληνοχορο (η Σατιν που λεγαμε, επισης η Μισελ), αλλα ειλικρινα εχουμε δει και καλυτερα. Επισης εκνευριστικο ειναι οτι υπαρχουν κι εδω κολωνες που κοβουν τη θεα προς την πιστα απο αρκετες γωνιες, αν και λογω ανυπαρξιας σοου αυτο δεν ειναι και τοσο τραγικο. Τελος επικρατει μια καπως ξενερη αναδουλεια τον τελευταιο καιρο. Δε καταλαβαινω γιατι ειλικρινα, το μαγαζι ειναι μαλλον ΟΚ και οι κοπελλες αρκετα εμφανισιμες. Εγω το αποδιδω στην οικονομικη κριση (που ειναι γεγονος, κυριοι) που εχει συμπιεσει τα μεσαια καταστηματα. Ο κοσμος βασικα εχει αψιλιες και θα παει ειτε στα απολυτα γκλαμουρατα με σοου, ειτε στα πιο υποπτα οπου παιζει και κανας φραπες ή καμμια βιζιτα. Δε λεω ονοματα μαγαζιων, αλλα εχω ακουσει ιστοριες, κι ειμαι σιγουρος οτ δεν ειμαι ο μονος. Το Τουτι ειναι αυστηρα μεσαιο καταστημα. Η νεκρα απο πελατεια ειναι λιγακι σπαστικη διοτι αμα δεν εχεις τις προτιμησεις σου τις οποιες παιρνεις εργολαβια, οι κοπελλες ειναι λιγακι πεινασμενες για πελατη και κολλανε ενοχλιτικα. Δε τις κατηγορω, απλα λεω οτι δε βλαπτει να υπαρχουν και 5-10 τραπεζια γεματα. Δε λεω να γινεται πανικος, τοτε απλα περιμενεις τη δικια σου να ξεκολλησει απο τον ταδε τυπο, αλλα να μην ειναι και φωνη βοωντος εν τη ερημω. Δυστυχως αυτο οδηγαει καπως σε φαυλο κυκλο, διοτι αναδουλειες σημαινει αψιλιες στο αφεντικο, κι αυτο σημαινει λιγοτερες κοπελλες απ'οτι ειναι σκοπιμο. Μια εποχη το χειμωνα με τις αδειες στη Ρουμανια και με το τελος των συμβολαιων κανα-δυο αλλων ειχαν πεσει στο μονοψηφιο που δεν ελεγε καθολου. Τωρα εστρωσε.
Εν κατακλειδι. Πατε, δεν ειναι ασκημα, αλλα αμα βασικα πατε για να χαλαρωσετε, να πειτε καμμια παπαρια να περασει η ωρα και να πιασετε τα στοιχειωδη χορευτριακα μελη
. Για μεγαλύτερες συγκινησεις πατε αλλου.